Ester Peony, prima reacție după ce a câștigat Eurovision 2019 România

StirileProtv.ro, 17 februarie 2019 23:40

Ester Peony a câştigat finala selecţiei naţionale Eurovision, duminică seară, cu piesa „On a Sunday”, şi va reprezenta România la competiţia cântecului european care va avea loc laTel Aviv în luna mai.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 8 ore
23:40
Brendan McCarthy, un tatuator cunoscut sub numele de „Dr. Evil” pentru că le tăia urechile clienților săi, a fost condamnat la 40 de luni de închisoare de autoritățile britanice.
23:10
Cincisprezece jucători ai echipei de fotbal a universităţii din oraşul camerunez Buea au fost răpiţi, joi dimineaţă.
Acum 12 ore
22:40
Un vânător de OZN-uri îl roagă pe Elon Musk să acorde atenție „descoperirilor” pe care le-a făcut de-a lungul vieții.
22:30
O băutură energizantă care conține un ingredient activ ce se găsește și în Viagra a fost interzis în Zambia, după ce un bărbat din Uganda s-a plâns că i-a afectat organismul.
22:00
Un bărbat a trăit mai mulți ani cu un bețișor blocat în ureche și a dezvoltat o infecție periculoasă. Cazul atrage atenția asupra riscului folosirii bețișoarelor de urechi.
21:40
LOTO 6/49 21 martie 2019. Joi au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.
21:30
Numeroase femei care fac parte din minoritatea Kachin trec prin clipe de coșmar.
21:30
Uniunea Europeană este de acord cu amânarea Brexitului doar până pe 22 mai, potrivit unui proiect al Consiliului European.
21:10
Un șofer care nu purta ochelarii de vedere a accidentat mortal o femeie, care se afla pe o trecere de pietoni, împreună cu fiul său.
20:50
Un model Playboy a dezvăluit coșmarul prin care a trecut din cauza unor implanturi mamare. Femeia a cheltuit 75.000 de lire sterline pentru cele 9 operații.
20:40
Într-un interviu pentru The New Yorker, actrița Emilia Clarke a declarat că a fost foarte aproape să părăsească “Game of Thrones” din cauza a două anevrisme cerebrale.
20:30
Un traficant de droguri a fost prins joi chiar în parcarea structurii ANAF din Sighetu Marmaţiei.
20:30
În ciuda eforturilor pe care autoritățile de la Phenian le fac ca să-și supravegheze cetățenii şi să-i împiedice să intre pe site-uri externe, unii dintre nord-coreeni au reușit să iasă din sistem cu ajutorul unei aplicații de mobil.
20:10
Un bărbat a surprins momentul șocant în care un elicopter s-a izbit violent de un zid mare de gheață.
20:10
Un cuplu își așteaptă sentința pentru răpirea, molestarea și uciderea fiicei adoptive. Adolescenta a fost agresată de bărbat în timp ce mama adoptivă privea scena fără să intervină.
20:10
Alexander Bastrykin, șeful Comitetului de Investigații al Rusiei, a devenit vedetă în mediul online după ce și-a folosit lupa ca să se uite la ecranul unui laptop.
19:50
În timp ce în România pistele pentru bicicliști sunt o glumă, în ţări precum Marea Britanie se circulă deja pe adevărate "autostrăzi pentru biciclete."
19:50
Microbuzele şcolare par să rezolve problema traficului de dimineaţă.
19:50
Usturoiul românesc pare să fie sortit să dispară din pieţe. Programul prin care Ministerul Agriculturii vrea să subvenţioneze cultura cu o mie de euro la hectar nu şi-a găsit prea mulţi adepţi în rândul fermilor.
19:50
Se caută spioni care locuiesc la bloc. În mai multe oraşe ale ţării, Poliţia Locală şi-a anunţat intenţia să coopteze voluntari, care să ajute cu informaţii pe diverse teme, iar în unele locuri au început şi interviurile.
19:50
Joi, în mai multe cafenele din toată ţara, clienţii au avut surpriza să primească o notă de plată inedită. De ziua internaţională a poeziei, cafeaua şi ceaiurile au putut fi achitate cu versuri.
19:50
Doi pui de urs polar topesc inimile vizitatorilor de la grădina zoologică din Novo-sibirsk, în Siberia. Puii, care sunt gemeni şi abia au împlinit trei luni, au învăţat să meargă, aşa că exersează din plin, sub privirea atentă a mamei lor.
19:50
Inamicul numărul unu al ministrului Agriculturii, cormoranul, îşi multiplică forţele. Ornitologii anunţă că fauna României s-a îmbogăţit cu o nouă specie, cormoranul moțat.
19:50
După ce a suferit un stop cardio-respirator chiar în timp ce-i dădea viaţă fetiţei sale, Andreea Bălan trece din nou prin momente grele.
19:50
O ţestoasă gigantică a fost îmbălsămată în Vietnam, în cadrul unui eveniment naţional- 
19:50
Cu opt zile rămase până la Brexit, Theresa May a aruncat miercuri seară mingea în terenul Parlamentului. Şefa Guvernului şi-a exprimat solidaritatea cu „britanicii obosiţi de lupte şi jocuri politice".
19:40
Registrul Auto Român a lansat joi o aplicație gratuită, utilă pentru cei care vor să cumpere o mașină la mâna a două, înmatriculată în România.
19:40
Cu zeci de mii de oameni care mor anual pe şoselele din Europa, aproape toate statele au luat măsuri concrete pentru siguranţa traficului. Mai puţin România, deşi este pe primul loc la numărul de vieţi pierdute în tragedii rutiere.
19:40
În şcolile româneşti de stat copiii fac cel mult două ore de educaţie fizică şi sport pe săptămână şi nu toţi au activităţi extrașcolare care să îi stimuleze să facă mişcare.
19:40
Trei români mor în medie în fiecare zi din cauza tuberculozei, iar România este ţara din Uniunea Europeană cu cei mai mulți bolnavi de TBC. Grav este că printre victime sunt și copii.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.