Aplicația Uber a fost lansată în Iaşi, al cincilea oraș din România în care serviciul este disponibil

InCont, 21 februarie 2019 14:00

Aplicaţia Uber a fost lansată în Iaşi, acesta fiind al cincilea oraş al României în care aplicaţia este disponibilă, a anunţat, joi, compania.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de InCont

Acum 24 ore
17:30
Peste un milion de persoane au semnat o petiţie pe website-ul parlamentului britanic în care solicită guvernului de la Londra să revoce notificarea oficială privind intenţia de retragere a Regatului Unit din UE.
17:10
Lanțul de retail Lidl România anunță că îmbunătățește rețetele mezelurilor marcă proprie, eliminând din lista de ingrediente șase aditivi.
16:20
Cele 27 de state membre ale UE se pregătesc să respingă data de 30 iunie solicitată de premierul britanic Theresa May pentru o amânare a divorţului dintre Londra şi blocul comunitar, în timpul summitului de joi şi vineri de la Bruxelles.
15:50
Europenii care tocmai au fost declarați cei mai fericiți din lume oferă o vacanță de vară gratuită strainilor, care vor să învețe cum să fie fericiți și care vor să cunoască mai multe din cultura locală.
13:40
Banca Naţională a României (BNR) a afişat, joi, un curs de 4,7558 lei pentru un euro, în scădere cu 0,49 de bani (-0,10%) faţă de cotaţia de miercuri, când moneda unică europeană a fost cotată la 4,7607 lei.
13:30
Werner Wolff a anunţat, joi, că şi-a încheiat mandatul de director general al companiei Tarom după un an şi patru luni, perioadă în care a reuşit să inverseze trendul descendent pe care se afla operatorul aerian în 2017.
13:20
Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a urcat joi la 3,14% pe an, de la 3,13% pe an marţi, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).
12:40
Compania franceză de software Thales a inaugurat, joi, un centru de excelenţă în inginerie în Bucureşti, unde vor fi angajaţi peste 750 de ingineri în următorii trei ani, a declarat directorul general al companiei pentru România, Silviu Agapi.
11:50
Premierul britanic Theresa May a cerut Uniunii Europene o amânare a Brexitului până la 30 iunie, miercuri, cu nouă zile înaintea datei Brexitului, prevăzut la 29 martie, scrie AFP, care prezintă scenarii posibile.
11:10
Adunarea Generală a Acţionarilor la Tarom a avut loc miercuri noapte, pentru a alege un nou Consiliu de Administrație și un nou director general, compania de stat fiind în situația inedită de a rămâne cu toate avioanele la sol.
10:40
Sindicaliştii de la Unitatea-Sindicatul Liber din Metrou (USLM) pichetează joi şi vineri Ministerul Transporturilor, acuzând indiferenţa autorităţilor faţă de problemele grave cu care se confruntă metroul bucureştean.
10:20
Reprezentanța Comisiei Europene în România a postat joi seară un anunţ pe Facebook privind legalizarea canabisului.
10:20
Aproximativ 100 de transportatori rutieri, membri ai Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), protestează joi dimineaţa în Piaţa Victoriei pentru îndepărtarea falşilor transportatori de pe drumurile naţionale şi trecerea activităţii de rent-a-car la Ministerul Transporturilor.
10:00
Germania intenţionează să adopte, până la sfârşitul anului, legislaţia prin care se va crea un fond deţinut de stat ce va putea proteja companiile împotriva preluărilor ostile, au declarat, pentru Reuters, surse guvernamentale care au dorit să-şi păstreze anonimatul.
09:40
Guvernul face un mare pas înapoi, în privinţa celebrei Ordonanţe 114, care a bulversat mediul de afaceri.
09:30
Fidesz, partidul lui Viktor Orban a fost suspendat din Partidul Popular European din cauza derapajelor populiste ale premierului ungar, la adresa Bruxelles-ului şi a imigraţiei.
09:10
Finlanda este cea mai fericită ţară din lume pentru al doilea an consecutiv, conform unui raport anual al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), publicat miercuri.
09:00
Peste 700 de kilometri de autostrăzi, în România, în următorii ani. Este scenariul senatorilor, care au adoptat trei legi, pentru trei autostrăzi, prin care obligă Guvernul să construiască noile drumuri.
Ieri
17:00
Lira sterlină s-a depreciat miercuri cu aproape 1% în raport cu dolarul şi moneda euro, după ce Theresa May a cerut amânarea Brexit-ului până la 30 iunie şi a avertizat că un Brexit fără acord de divorţ este în continuare posibil, informează Reuters.
16:20
Ministrul Finanţelor a anunţat că se va întâlni şi în zilele următoare cu reprezentanţii băncilor, astfel încât să fie agreat textul privind modificarea OUG 114 pe partea bancară, astfel încât să se intre cu el în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare.
15:10
Legalizarea canabisului în scopuri medicale este o practică utilizată în multe ţări europene, în special pentru pacienţii care suferă de cancer în faze terminale, această temă fiind analizată la Ministerul Sănătăţii, a declarat, miercuri, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.
14:50
Prim-ministrul britanic Theresa May a anunţat că i-a scris preşedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a solicita amânarea retragerii Regatului Unit din Uniunea Europeană până la 30 iunie.
14:40
Comisia Europeană amendează din nou Google cu 1,49 mld. euro pentru că a încălcat reglementările privind concurenţa în UE, prin practicile sale în domeniul reclamelor.
14:20
Mai multe organizaţii civice solicită din nou preşedintelui Klaus Iohannis referendum pe tema Justiţiei şi consultări ample cu privire la întrebările care ar putea fi adresate.
14:00
Parlamentul Kazahstanului a aprobat miercuri propunerea noului preşedinte, Kasîm-Jomart Tokaev, de a redenumi capitala ţării, transmite AFP, care preia agenţia de presă oficială Kazinform.
13:40
Sociologul Sergiu Băltăţescu, premiat de Academia Română pentru lucrarea sa de doctorat despre fericire, a declarat miercuri, că în România, nivelul mediu de fericire este printre cele mai scăzute din Europa.
13:00
Operatorul de stat Tarom anunță o promoție pentru bilete pe anumite destinații, pentru călătorii pe toată peroada verii.
12:30
Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a urcat la 3,13%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Naţională a României (BNR).
12:10
Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a anunțat numirea irlandezului John Stynes, un executiv cu aproape două decenii de experiență în companii de tehnologie listate la bursă, în poziția de director financiar.
11:30
Peste 80% dintre austrieci se declară fericiţi, iar majoritatea sunt optimişti în ceea ce priveşte viitorul, potrivit rezultatelor unui sondaj recent.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.