Telekom a RUPT contractul cu Orange. Mutare ŞOC de la operatorul gigant. Ce înseamnă asta pentru clienţi

Business Magazin, 22 februarie 2019 13:10

Telekom a RUPT contractul cu Orange. Mutare ŞOC de la operatorul gigant. Ce înseamnă asta pentru clienţi Grupul Telekom România a rupt contractul care îi oferea acces la reţeaua 4G a Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, în condiţiile în care cele două părţi nu au ajuns la un acord de a continua "relaţia", a declarat Miroslav Majoros, CEO al Telekom România în cadrul unei întâlniri cu media. “Nu mai folosim reţeaua 4G a Orange în continuare. Cooperarea cu Orange s-a oprit”, a afirma...

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Business Magazin

Acum 12 ore
20:30
Peste 28 de miliarde de dolari este suma cu care ar creşte PIB-ul la nivel mondial dacă decalajele de gen pe piaţa muncii ar fi eliminate până în 2025. România joacă şi ea un rol important pe harta lumii, mai ales că în estul Europei discriminarea este mult mai prezentă decât în vest şi o îmbunătăţire a situaţiei de pe plan local ar echilibra balanţa. Cum vrea retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni IKEA să reducă decalajele de gen din România?
18:00
Nikolay Storonsky, antreprenor britanic cu rădăcini ruseşti şi fondatorul startupului fintech Revolut care a intrat în 2018 şi pe piaţa românească, încearcă să răstoarne lumea bankingului cu startupul fondat acum trei ani şi jumătate, însă autorităţile de reglementare financiară din Marea Britanie cercetează în prezent de ce banca digitală a oprit vara trecută temporar sistemul proiectat să blocheze automat orice tranzacţii suspicioase, potrivit Bloomberg.
Acum 24 ore
17:30
Peste un milion de români au folosit carduri şi vouchere de vacanţă Turist Pass de la Sodexo în anul 2018, pentru vacanţe în România.
17:00
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, joi, la Alba Iulia, că l-a convocat pentru o întâlnire la minister pe reprezentantul din Grecia al firmei care construieşte Lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda, pentru a stabili dacă mai lucrează la acest lot sau „o să încheiem orice relaţie”.
17:00
Actorul american Will Smith a declarat că nu a băut alcool timp de zece ani, deoarece a dorit să-şi păstreze corpul într-o stare sănătoasă, relatează contactmusic.com.
16:50
Cum a reuşit o tânără de 23 de ani să strângă suficienţi bani pentru a-şi cumpăra o casă. Este o metodă simplă, la îndemâna tuturor Studiile recente arată că o treime dintre milenniali nu vor reuşi să strângă bani pentru a cumpăra o casă; Hazel Wood nu e însă inclusă în acea treime. Tânăra de 23 de ani din Essex a reuşit să strângă 20.000 de lire sterline în doi ani şi a reuşit să îşi cumpere propriul apartament, luând un credit de 180.000 de lire sterline. Hazel Wood are un canal pe YouTube şi...
16:40
Adrian Vasilescu, consilierul de strategie al Băncii Naţionale a României (BNR), a susţinut, miercuri, că niciun partid nu poate să vândă aurul României, deoarece aparţine poporului, nu statului.
16:30
Brandul italian de lux Gucci a stârnit controverse în rândul publicului după ce a lansat un nou model de pantofi sport cu un design care îi face să pară murdari şi uzaţi, la un preţ uriaş, de sute de dolari.
16:00
Brandul italian de lux Gucci a stârnit controverse în rândul publicului după ce a lansat un nou model de pantofi sport cu un design care îi face să pară murdari şi uzaţi, la un preţ uriaş, de sute de dolari.
15:50
Tarifele de referinţă pentru poliţele auto obligatorii (RCA) au fost publicate de catre Autoritatea de Supraveghere Financiară, acestea fiind, în multe situaţii, mai mari comparativ cu cele valabile pentru semestrul anterior.
15:40
Social-democraţii au transmis joi că Eurostat a atestat oficial că PIB-ul României l-a depăşit pe cel al Portugaliei, ceea ce reprezintă ”dovada clară a creşterii bunăstării generale a ţării şi a românilor, dincolo de cifre şi de sentimentul legitim de mândrie”.
15:40
Încetinirea creşterii economice şi condiţiile stricte de creditare au împins datoriile companiilor la un maxim record în China anul trecut, potrivit experţilor, scrie CNBC.
15:30
Descris de presa din străinătate ca ”The F1 Supremo“, Ecclestone a fost CEO şi preşedinte al Formula One Management şi Formula One Administration până la începutul anului 2014. Imediat după încheierea celui de-al doilea război mondial, Ecclestone a intrat în comerţul cu piese de schimb pentru motociclete prin compania Comptone & Ecclestone Motorcycle Dealership, fondată alături de Fred Compton. În 1949 a participat pentru prima dată la o cursă de Formula 3. A urmat o perioadă în care a concurat...
15:30
Povestea incredibilă a celui mai arogant şi puternic executiv german: Când era pe val, a primit un bonus de 40 de milioane de euro dar după, a urmat prăbuşirea şi a declarat falimentul personal şi a ajuns în închisoare Autor: Alex Ciutacu Postat la 21 martie 2019 558 afişări Pentru un om care a pierdut totul – de la sănătate, avere şi reputaţie, până la trei ani din libertatea personală – Thomas Middelhoff pare remarcabil de împăcat cu sine însuşi, scrie Financial Times după un interviu cu cel m...
15:00
Comisarul european pentru economia şi societatea digitală, Mariya Gabriel, susţine că UE trece printr-o serie provocări, neavând platforme digitale suficiente, astfel încât trebuie să investească masiv în educaţie, în abilităţi, în inovare, soluţiile fiind investiţiile în cercetare.
15:00
România a înregistrat cea mai mare creştere în rândul destinaţiilor de vacanţă alese de turiştii britanici în perioada 2007 şi 2017, potrivit datelor oferite în raportul pe 2018 al Organizaţiei Mondiale de Turism, informează evening.co.uk.
14:50
Trupa britanică The Cure, care va concerta în Bucureşti în iulie, va lansa un nou album de studio, al 14-lea din carieră şi primul după o pauză de 11 ani, relatează contactmusic.com.
14:50
Preşedintele Klaus Iohannis a avut o întrevedere, joi, la Bruxelles, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, potrivit unor fotografii publicate de Administraţia Prezidenţială.
14:40
Vor să aibă experienţă internaţională, să studieze după o programă şcolară diferită şi se pregătesc pentru o carieră în business, finanţe sau IT.
14:20
Tarifele de referinţă pentru poliţele auto obligatorii (RCA) au fost publicate de catre Autoritatea de Supraveghere Financiară, acestea fiind, în multe situaţii, mai mari comparativ cu cele valabile pentru semestrul anterior.
14:20
Primăria Alba Iulia a accesat fonduri europene de aproximativ 40 mil. lei (8,4 mil. euro) pentru reabilitarea termică şi reducerea consumului energetic pentru 13 din cele mai mari blocuri din muncipiu.
14:20
Comisia Europeană susţine că, deşi canabisul este folosit în scop medicinal în unele state membre ale UE, sunt necesare cercetări şi studii clinice suplimentare inclusiv care să analizeze interacţiunea cu alte medicamente, dar şi studii care să observe pacienţii pentru o perioadă mai lungă de timp.
14:00
Acest oraş din cea mai săracă zonă a României nu reuşeşte să îşi achite facturile şi este ameninţat de faliment.
13:20
Gala Premiilor Gopo 2019 continuă să provoace controverse în rândul artiştilor, după ce pe scena Teatrului Naţional, în cadrul acestei festivităţi, a cântat o formaţie de manele.
13:20
Subsidiara din Ungaria a grupului eMAG, deţinut de gigantul Naspers şi antreprenorul român Iulian Stanciu, va fuziona cu Extreme Digital - liderul pieţei de retail din ţara vecină - formând astfel o entitate care ţinteşte afaceri de un miliard de euro, conform unui anunţ al companiilor.
13:10
Acest oraş din cea mai săracă zonă a României nu reuşeşte să îşi achite facturile şi este ameninţat de faliment.
12:50
Senatul a adoptat, miercuri, proiectele legislative de aprobare a obiectivului de investiţii pentru autostrada Braşov-Bacău, respectiv pentru autostrada Nordului - Suceava - Satu Mare, potrivit Mediafax.
12:50
Guvernul a avut, joi, consultări cu reprezentanţii COTAR, în urma protestului transporatorilor. În urma discuţiilor, Executivul transmite că a hotărât emiterea unei OUG prin care să înlăture „pirateria” din transportul de persoane în regim de taxi.
12:40
Senatul a adoptat, miercuri, proiectele legislative de aprobare a obiectivului de investiţii pentru autostrada Braşov-Bacău, respectiv pentru autostrada Nordului - Suceava - Satu Mare, potrivit Mediafax.
12:10
eMAG Ungaria şi Extreme Digital, cele mai importante companii de comerţ online din Ungaria au fuzionat.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.