Beneficiile uleiurilor vegetale. Care e cel mai bun pentru tine

Adevarul (Romania), 15 martie 2019 20:15

Uleiurile vegetale sunt benefice pentru organism. Bogate în acizi graşi esenţiali, ele menţin echilibrul organismului şi îi conferă nutrimentele de care are nevoie. Folosite la gătit sau la salatele uşoare, dau gust alimentelor şi ajută la menţinerea sănătăţii organismului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
19:45
Antena 1 va lansa un nou serial de comedie, cu Ştefan Bănică (51 de ani) în rol principal, anunţă Pagina de Media.
19:45
Poliţia Capitalei cere sprijinul cetăţenilor pentru a găsi o fată de 12 ani care a dispărut din sectorul 3 al Capitalei pe 17 martie şi nu s-a mai întors acasă.
19:45
Vârsta medie la care româncele devin mame este de 26,5 ani. Concluzia se desprinde din cele mai recente statistici furnizate de Eurostat, care arată totuşi că femeile din România fac primul copil mai devreme decât cele din Italia, Spania sau Luxemburg, care se încumetă să devină mame abia după 30 de ani.
19:45
Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a declarat, luni, la Constanţa, că BNR a dat statului român, în ultimii zece ani, sub formă de impozit pe profit, echivalentul a un miliard de euro.
19:45
PNL, USR, PMP, ALDE şiPro Româna susţin alegerea primarilor în două tururi de scrutin, însă nureuşesc să strângă o majoritate în Parlament. În schimb, PSD se opune, pentrucă sistemul actual, într-un singur tur, avantajează primarii în funcţie. Cheiae la UDMR, însă maghiarii sunt de partea lui Liviu Dragnea, deocamdată.
19:45
Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF au aplicat sancţiuni de peste 1,6 milioane de euro în Dragonul Roşu, în prima săptămână a operaţiunii „Integrum”.
19:45
Ce aduce publicului iubitor de muzică ediţia 2019 a Festivalului Internaţional „George Enescu” aflăm de la Cristina Bohaciu Sârbu, muzicolog, realizatoare de emisiuni radio, producătoare de concerte şi coordonator de proiecte în cadrul Festivalului Enescu, şi nu în ultimul rând – meloman.
19:45
Asociaţia Accept susţine, într-un comunicat de presă remis luni, că votul senatorilor împotriva legii parteneriatului civil, care ar fi asigurat protecţie atât cuplurilor heterosexuale cât şi celor homosexuale, reprezintă o încălcare atât a Convenţiei Europene a Drepturilor Omului cât şi a deciziilor Curţii Constituţionale a României.
19:45
Universitatea Politehnică din Bucureşti (UPB) oferă şi anul acesta cursuri gratuite la Matematică, Fizică, Chimie şi Economie, în perioada până pe 20 iulie, elevilor de clasa a XII-a care vor susţine examenul de Bacalaureat în această vară şi vor să urmeze una din facultăţile instituţiei de învăţământ superior.
19:45
Într-o încercarede a forţa un vot pozitiv pentru acordul Theresei May, Guvernul Marii Britanii a făcut apel la oclauză obscură dintr-un tratat internaţional abia cunoscut, pentru a le dovedieuroscepticilor că există o cale de a ocoli problema backstop-ului (mecanismulde siguranţă care împiedică o graniţă dură între Irlanda şi Irlanda de Nord), scrie Politico.
19:45
Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a declaratluni că Guvernul va veni în perioada următoare cu o propunere de modificare a Ordonanţei114, precizând că nu face acest lucru din constrângere sau la presiuneacompaniilor, ci „pentru interesul mediului de afaceri din România şi alcetăţeanului român”.
Acum o oră
19:15
Poliţiştii au depistat în trafic un adolescent de 16 ani, careînvăţa să conducă. Maşina îi aparţinea tatălului său, care va răspunde penalalături de fiul său pentru încredinţarea unui vehicul unei persoane despre careştie că nu posedă permis de conducere, respectiv conducere a unui vehicul fărăpermis de conducere.
19:15
Apa îmbuteliată s-ar putea scumpi, la raft,dacă un proiect de lege privind resursele hidrominerale va fi aprobat. Producătoriidin industrie susţine că acesta aduce schimbări importante, care vor afecta nunumai industria, ci, mai ales, consumatorii.
19:00
Principalele abateri rutiere sunt şofatul fără permis şi subinfluenţa băuturilor alcoolice, neacordarea de prioritate şi viteza excesivă.
19:00
Autostradalui Ştefan Mandachi a devenit una dintreatracţiile turistice ale judeţului Suceava. Înweekend, sute persoane au vizitat „Monumentul autostrăzii”,construit în semn de protest faţă de lipsa infrastructurii rutieremoderne din ţara noastră.
19:00
Rusia a decis să plaseze bombardierele strategice cu capacităţi nucleare Tupolev Tu-22M3 în Crimeea ca răspuns la sistemul anti-rachetă american din România, informează agenţia rusă RIA, făcând referire la declaraţiile unui parlamentar rus, scrie Reuters.
19:00
Ministrul Justiţiei spune că Vulturu este o comună cu oameni gospodari, prosperi care merită o asemenea investiţie.
19:00
Senatul a respins, luni, două proiecte de lege care prevedeau că persoanele de acelaşi sex puteau încheia în faţa notarului sau la Starea civilă un parteneriat civil în scopul organizării vieţii comune ca familie. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurări toamna trecută că va fi adoptată o lege a parteneriatului civil.
19:00
Un tânăr de 23 de ani este cercetat pentru conducere a unuivehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului, după ce s-a răsturnatcu  maşina pe DE 584, poliţiştiiconstatând că acesta se afla sub influenţa alcoolului.
19:00
Celebrul medic pediatru şi pedagog polonez Janusz Korczak, care a ales să moară în anul 1942 alături de un grup de copii orfani, în lagărul nazist de la Treblinka, deşi a avut şansa de a-şi salva viaţa, a recomandat în timpul vieţii sale zece principii pe care părinţii trebuie să le ştie în educarea copiilor.
Acum 2 ore
18:45
Punctul de Informare Turistică amenajat în Pasajul Universităţii îşi reia activitatea, administratorii de obiective turistice şi organizatorii de evenimente fiind aşteptaţi să îşi prezinte atracţiile, produsele şi tarifele pentru anul 2019, anunţă Primăria Capitalei.
18:45
Reprezentanţii show-ului „Vocea României“ au anunţat începerea preselecţiilor pentru cel de-al nouălea sezon, care va începe în curând la Pro TV.
18:45
Arsuri la stomac,dureri de spate, probleme cu circulaţia sângelui sau ridurile sunt doar câtevadin problemele pe care poziţia de dormit le poate accentua. Experţii înprobleme de somn explică modul în care putem să ne ferim de acestea.
18:45
Preşedinteleturc, Recep Tayyip Erdogan, a descris, luni, atacul armat de la două moschei dinNoua Zeelandă în urma căruia 50 de oameni au murit, ca fiind parte a unui atacmai mare asupra propriei sale ţări şi a ameninţat că-i va trimite înapoi „însicrie” pe cei care ar încerca să aducă lupta la Istanbul.
18:30
Doi tineri sunt cercetaţi pentru conducerea unui vehiculfără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi pentru încredinţareaunui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care secunoaşte că nu posedă permis de conducere.
18:30
Aeroportul Otopeni îi întâmpină pe călători cumesajul „Bun venit“, dar la Terminalul Plecări. Internauţii au sesizat aceastăeroare şi au ironizat iniţiativa.
18:30
Un bărbat de 57 de ani este cercetat pentru pentru conducere a unui vehicul subinfluenţa alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şidistrugere, după ce a părăsit carosabilul, pe fondul consumului de alcool, şi aintrat cu maşina direct într-un stâlp de electricitate.
18:30
Frank Engel, europarlamentar luxemburghez şi şef al Partidul Creştin Social, a povestit, într-un interviu pentru ziare.com, faptul că premierul Viorica Dăncilă le-a explicat eurodeputaţilor din PES că în România nu există corupţie, ci doar o „manieră diferită de a mulţumi cuiva“
18:30
Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, a declarat, luni, la Constanţa, că BNR este gata să cedeze statului arenele de tenis şi o parte din terenurile pentru sport, dar totul să se întâmple conform legilor şi cu acte în regulă. El susţine că o asemenea tranzacţie nu se poate altfel decât în contrapartidă pentru că altfel este considerată o finanţare monetară.
18:30
Deşi 15 martie era considerat ultimul termen pe care îl mai acceptă CJ Olt pentru a începe să funcţioneze sistemul integrat de colectare a gunoiului menajer, firma lui Silviu Prigoană în continuare nu poate onora promisiunea făcută la momentul adjudecării licitaţiei.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.