Gigantul cu trei fabrici și peste 11.000 de angajați în România anunță concedieri. Compania renunţă la ţintele de profit pe 2019

InCont, 18 martie 2019 12:30

Producătorul german de cabluri auto Leoni a abandonat ţinta de profit pe 2019, anunţată în urmă cu numai o lună, şi a informat că va face concedieri şi posibil va vinde active, transmite Reuters.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de InCont

Acum 30 minute
09:40
Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat joi că îşi doreşte ca prin amnistie fiscală, redenumită restructurare financiară, Guvernul să dea o şansă în principal companiilor publice, care au datorii mari către stat, să se salveze de la închidere.
Acum 2 ore
09:00
Elveția, una dintre cele mai bogate țări din Europa, va ridica definitiv restricțiile pentru români și Bulgari, începând din 1 mai.
Acum 24 ore
17:00
Grupul de restaurante City Grill a anunţat, joi, că redeschide în 1 Mai fosta berărie artizanală Becker Brau, operată de Hanu rsquo; Berarilor, o investiţie de peste 500.000 euro.
14:20
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că ambasadorul României la Islamabad a discutat cu autoritățile pakistaneze despre un eventual transfer de forță de muncă în România, dar discuțiile nu au inclus și cifre.
14:00
Kaufland România a deschis primul magazin din județul Ilfov, în orașul Bragadiru, fiind prezent astfel în toate județele țării, cu o rețea de 122 de magazine la nivel național.
14:00
Amazon, cel mai mare retailer online, intenţionează să-şi închidă magazinul său online din China, care permite cumpărătorilor să facă achiziţii de la vânzătorii locali, transmite BBC.
13:50
Preşedintele Klaus Iohannis consideră că remanierea guvernamentală anunţată de PSD este făcută pentru ca lucrurile să meargă mai prost , şeful statului anunţând că va da un răspuns pe această temă la începutul săptămânii viitoare.
13:10
Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a urcat la 3,39%, cel mai mare nivel din ultimele şase luni, potrivit BNR.
12:40
Rata şomajului a scăzut anul trecut la 4,2%, de la 4,9% în 2017, iar şomajul a afectat în măsură mai mare absolvenţii învăţământului scăzut şi mediu, pentru care rata a fost de 5,8%, respectiv 4,3%, potrivit INS.
12:00
Parlamentul European a votat o simplificare a procedurilor de obţinere a vizelor de scurtă şedere în Uniunea Europeană, reguli care vor fi adaptabile în funcţie de cooperarea ţărilor terţe în combaterea migraţiei ilegale către Europa.
11:40
Aproape 106 de kilometri de traseu de transport al agentului termic în Capitală ar putea fi reabilitaţi cu peste 1 miliard de lei, un proiect de hotărâre pe această temă regăsindu-se pe ordinea de zi a şedinţei CGMB din 23 aprilie.
10:50
Gripa nu mai are caracter epidemic, a informat Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.
10:40
Marea Britanie ar trebui să folosească următoarele câteva luni pentru a se calma şi a regândi decizia sa de a părăsi Uniunea Europeană, a declarat miercuri candidatul socialist la preşedinţia Comisiei Europene, Frans Timmermans.
10:10
Directorul general al Hidroelectrica, Bogdan Badea, a încercat să explice cât de importante sunt investiţiile în sectorul energetic, arătând, că, dacă am stinge luminile şi ne-am deconecta de la reţeaua electrică timp de o oră, nu mai sunt posibile multe dintre activităţile ale omului din societatea modernă.
Ieri
09:50
Franţa va interzice utilizarea dioxidului de titan ca aditiv alimentar începând din 2020, după ce Agenţia pentru Securitatea Sanitară a Alimentaţiei, Mediului şi Muncii din Franţa (ANSES) a anunţat că nu există dovezi suficiente pentru a garanta siguranţa acestei substanţe, informează Reuters.
09:40
Persoanele care doresc un credit de nevoi personale beneficiază de discount la Banca Transilvania: dobânda la Practic BT cu rate fixe în lei este de 8%, în loc de 10,5%, pentru varianta cu asigurare de viaţă şi şomaj, respectiv de 8,5%, în loc de 10,9%, pentru cea fără asigurare, conform unui comunicat al
09:30
Guvernul Germaniei a redus la jumătate estimarea privind avansul celei mai mari economii europene în 2019, reflectând încetinirea din ce în ce mai accentuată din industrie, care afectează exporturile, transmite presa internațională.
09:30
Comisia Europeană a aprobat miercuri tranzacţia prin care fondul de investiţii Liberty House a preluat activele ArcelorMittal din mai multe ţări europene, inclusiv din România, transmite Reuters.
09:20
Augustin Lazăr a anunţat că şi-a depus dosarul de pensionare. Cererea de pensionare a fost trimisă la CSM, iar decizia finală o va lua preşedintele Iohannis.
09:20
Tudorel Toader a făcut, joi dimineață, primele declarații după anunțul revocării. Aflat încă în funcție, Toader a spus că pleacă mulțumit din minister.
07:50
Consiliul Concurenței caută soluții pentru scăderea prețurilor la benzină și motorină, cu 2-3 la sută. Președintele instituției a anunțat că va da niște recomandări, care vin după o analiză a pieței carburanților.
07:50
Peste jumătate de milion de pakistanezi ar putea fi angajați în România, în următorul an. Vor lucra în domenii cum ar fi construcții sau IT, unde este mare nevoie de forță de muncă.
17 aprilie 2019
17:00
Platforma petrolieră Gloria, care extrage gaze din Marea Neagră din 1976, îşi va încheia activitatea la 1 mai, urmând să fie dezafectată şi tăiată la fier vechi, a declarat, miercuri, Sorin Gal, director în cadrul ANRM.
15:00
Instanța a decis astăzi intrarea în faliment a RADET, decizia fiind însă cu posibilitate de recurs, au declarat pentru Profit.ro surse apropiate discuțiilor.
13:40
Economia chineză a crescut uşor, dar mai rapid decât se estima în primul trimestru din 2019, arată datele oficiale publicate miercuri, scrie presa internațională.
13:40
Sârbii cu credite imobiliare denominate în franci vor beneficia de o conversie a datoriilor în euro, datorii care ulterior vor fi reduse cu 38%, iar rata dobânzii va fi limitată la 3,4%, a anunţat Guvernul de la Belgrad.
13:30
Banca Naţională a României (BNR) a afişat, miercuri, un curs de 4,7622 lei, mai mult cu 0,23 de bani (+0,05%) în comparaţie cu anunţul din şedinţa anterioară, când moneda unică fusese cotată la 4,7599 lei.
13:20
Comitetul Executiv Naţional (CEX) al Partidului Social Democrat s-a reunit la această oră la Palatul Parlamentului. Pe agenda oficială a discuţiilor se află calendarul mitingurilor electorale din ţară şi situaţia unor miniştri.
13:10
Rata anuală a inflaţiei în zona euro a scăzut la 1,4% în martie, de la 1,5% în luna precedentă, şi s-a menţinut la 1,6% în Uniunea Europeană, în timp ce România, Ungaria şi Olanda au înregistrat cele mai ridicate rate ale inflaţiei din UE, arată datele Eurostat.
13:10
Datele obţinute în urma măsurătorilor satelitare ale suprafeţei Pământului confirmă că încălzirea globală determină creşterea temperaturii planetei, relatează miercuri Press Association.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.