Olguţa Vasilescu, despre OUG 114: E bine că Ioan Niculae este ajutat, că i se plafonează preţul la gaze

Adevarul (Romania), 20 martie 2019 16:00

Controversatul om de afaceri care controlează Interagro, Ioan Niculae, este beneficiar al OUG 114/2018, prin faptul că sunt plafonate preţurile la gaze. Acest lucru este recunoscut chiar de Lia Olguţa Vasilescu, scrie Hotnews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum o oră
07:00
Peste 18.000 de poliţişti şi jandarmi vor acţiona în acest week-end, când ortodocşii sărbătoresc Floriile, iar catolicii Paştele. În această perioadă urmează să aibă loc 47 de manifestări de amploare, în 22 de judeţe şi în Capitală, la acestea fiind aşteptate peste 74.000 de persoane.
07:00
Alte 102 cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, cele mai multe - 40 - fiind în Mehedinţi. Ca urmare, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 16.552, din care 62 de decese.
06:45
Un studiu al cercetătorilor americani de la Universitatea Northwestern relevă că genele nu sunt acele trăsături imuabile cu care ne naştem, aşa cum se credea până acum. Statutul socio-economic influenţează mai mult de 1.500 de gene, adică 10% din genom, arată studiul citat.
06:45
Saşii din Transilvania aveau obiceiuri specifice şi spectaculoase în perioada sărbătorii Paştelui. La Jidvei, comuna din Alba cunoscută mai ales pentru vinul cu acelaşi nume, la prinderea postului se sărbătorea Cârnilejul.
06:45
Dacă în stabilirea celor şapte minuni ale lumii rolul important a fost jucat de grecii din antichitate, astăzi expresia cea de-a opta minune a lumii are altă conotaţie.
06:45
Cu o zi înaintea sărbătorii Floriilor, pe 20 aprilie, credincioşii prăznuiesc Sâmbăta lui Lazăr, zi  care aminteşte de minunea pe care a făcut-o Hristos înainte de patima Sa mântuitoare: l-a inviat pe Lazăr la patru zile de la moarte.Teologii spun că este considerată cea mai mare minune a Sa, iar în acelaşi timp reprezintă şi garanţia învierii noastre.
Acum 2 ore
06:30
Supravegherea cât mai strictă a populaţiei, de teama unor revolte împotriva sistemului, era o constantă pentru regimul comunist din România.
Acum 4 ore
04:15
Preparatul este unul de tradiţie, necesită doar câtevaingrediente, iar în aproximativ o oră este gata. Unul dintre micile secrete pentrureuşita preparatului sunt mirodeniile cu care vor fi lăsaţi la macerat peştii,care îi vor da o savoare specială.
04:15
De fiecare dată când ne apropiem de sărbătoarea Învierii Domnului, în spaţiul public începe dezbaterea pe tema folosirii corecte a cuvântului „Paşti” sau Paşte”.
04:15
În municipiul Râmnicu Vâlcea, ascunsă printre dealuri, există una dintre cele mai spectaculoase rezervaţii geologice din ţara noastră, pe care localnicii o cunosc sub denumirea de „Piramidele de la Goranu”. Dezvăluită cu ajutorul unei drone, filmarea comorii din pădure a fost postată pe YouTube.
04:15
Ioan Szakacs (64 de ani) din Colţeşti, judeţul Alba, a reuşit un record în zonă: un fruct din livada sa de lămâi poate ajunge până la 900 de grame, în timp ce greutatea medie se situează la circa o jumătate de kilogram
04:15
Vă prezentăm alăturat o serie de 10 replici din filme cunoscute care fac referire la viaţă şi dragoste, teme din cele mai abordate în producţiile cinematografice.
04:15
Un regim alimentar fără gluten poateface mai mult rău decât bine persoanelor care nu suferă de boala celiacă sau nuau sensibilitate la această substanţă, atrag atenţia medicii nutriţionişti. Privareaorganismului de anumite vitamine şi minerale, gustul mai rău al produselor şicostul mai mare sunt doar câteva riscuri ale dietei fără gluten.
Acum 6 ore
02:30
Ryanna Gornescu, în vârstă de doar 10 ani, a ridicat toată sala în picioare datorită coregrafiei ei. Micuţa balerină are numeroase trofee şi roluri pe scena Operei din Cluj.
02:00
Trupa de hip hop Ferentari a venit la „Românii au talent“ pentru a doua oară, în cea de-a 11-a ediţie a show-ului difuzat de Pro TV. Comentariile juriului au fost savuroase.
02:00
Intitulată „Vrăjitoare”, prin colecţia de fotografii comentată în publicaţia online refinery29.com, Sekerková Bláhová invită la o călătorie  pentru o înţelegere mai aprofundată a ceea ce pare şi simte să trăiască  noua generaţie de vrăjitoare din României.
Acum 8 ore
01:00
Secretarul executiv al PSRM, Vlad Bătrîncea, a declarat că Socialiştii sunt gata să examineze şi chiar să voteze pentru revenirea la sistemul electoral proporţional, după ce alegerile parlamentare din 24 februarie s-au desfăşurat în cadrul sistemului mixt, dacă Blocul ACUM va anunţa că acceptă o alianţă cu PSRM numai în cazul în care va fi anulat sistemul mixt.
00:45
Primarul Timişoarei a recunoscut că pentru organizarea acestui festival, s-a inspirat de la Dubai Miracle Garden, cea mai mare grădină de flori din lume, cu peste 60 de milioane de flori şi peste 1,5 milioane de vizitatori pe an.
00:15
Marius Budăi, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, s-a adresat  pensionarilor pentru a-i asigura că îşi vor primi pensiile recalculate. 33.000 de dosare de pensii au fost supuse recalculării, iar 30.000 au fost puse deja în plată.
00:15
Florin Birică, primul câştigător „Dansez pentru tine“ şi fostul coechipier al Andrei Măruţă în respectivul show, a reapărut pe scenă la „Românii au talent“ alături de colegii săi de la corul Aletheia vineri, 19 aprilie.
00:00
Un indian care a votat accidental pentru partidul greşit la alegerile din ţară spune că a fost atât de dezgustat de sine încât şi-a tăiat degetul arătător pentru a-şi ispăşi gestul necugetat, relatează RT.
00:00
A început vineri seară cea de-a doua ediţie a Festivalului daco-roman „Drubeta”, cu o impresionantă paradă militară a războinicilor daci şi romani. Sâmbătă şi duminică, războinicii îşi vor demonstra măiestria în lupte, iar anticii meşteşugari daci şi romani şi-au aşezat taberele civile pentru a fi vizitate.
Acum 12 ore
23:30
Uniunea TESA din Sănătate cere public preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, precum şi celor două partide aflate la guvernare să se implice direct în eliminarea discriminărilor salariale din sănătate. Reprezentanţii acesteia spun că întâlnirile cu miniştrii Sănătăţii, Finanţelor şi Muncii nu au dus la rezultate.
23:00
Cinci bărbaţi, cu vârste între 33 şi 62 de ani, au fost arestaţi preventiv în urma celor 46 de percheziţii făcute în judeţele Argeş, Dâmboviţa, Olt şi Ilfov, pentru destructurarea unei grupări specializate în spălare de bani care a prejudiciat peste o sută de persoane din mai multe ţări ale Uniunii Europene.
22:45
După ce a fost actor sau cascador la Buftea, în filme precum „Baltagul“, „Mihai Viteazul“, „Mirii anului II“ sau „Şapte băieţi şi-o ştrengăriţă“, Paul Misai (68 de ani) a plecat în Franţa, unde a performat, timp de patru decenii, ca sportiv, antrenor şi preşedinte de club în canotaj şi box, cele două sporturi care-l pasionaseră încă din copilărie.
22:15
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Sărbătorii de Pesah, în care subliniază că, în România, manifestările antisemite, xenofobe şi rasiste trebuie să fie sancţionate aspru, cu celeritate, în conformitate cu legislaţia în domeniu.
22:15
Liberalii au lansat online o campanie împotriva PSD şi au atacat replica lui Liviu Dragnea adresată cetăţeanului de  la Suceava: „Nimic eşti tu!“. Au înregistrat şi domeniul de internet „nimicestitu.ro“, care trimite spre pagina de internet a campaniei, unde este un video cu Liviu Dragnea la mitingul de joi de la Suceava.
22:00
Casa Albă a informat vineri că preşedintele american Donald Trump a discutat telefonic cu comandantul libian Khalifa Haftar despre „eforturile antiterorism în desfăşurare” ale liderului care a demarat un asalt asupra capitalei Tripoli în opoziţie faţă de guvernul recunoscut internaţional, scrie Reuters.
22:00
Liderul deţinuţilor politic din Constanţa, Paul Andreescu, consideră că decorarea disidentului politic Iulius Filip seamănă a tranzacţie. Filip a făcut închisoare în regimul comunist pentru convingerile sale, unul dintre anchetatorii care i-au decis soarta fiind actualul procuror general al României, Augustin Lazăr.
21:15
Scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea au plecat la faţa locului, să caute persoana dispărută.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.