Tânără arsă, plimbată la spitalele din ţară. Familia vrea să o transfere în Olanda deoarece în România nu s-a găsit nici un pat disponibil

Adevarul (Romania), 16 aprilie 2019 09:15

Desi tânăra are arsuri pe 50% din suprafaţa corpului, niciun spital de arşi din ţară nu a primit-o. Familia face acum eforturi să o transfere la un spital din Olanda.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
20:45
Bucureştenii vor beneficia de acces gratuit la internet WiFi în spaţii publice precum parcuri, pieţe, clădiri publice, biblioteci, muzee etc, după ce Comisia Europeană a acceptat cererea de participare a Capitalei la iniţiativa WiFi4EU.
20:45
De anul viitor clasele nu vor mai putea avea mai mult de 25 de elevi, potrivit Ecaterinei Andronescu. Experţii în Educaţie spun că asta nu va rezolva problema de fond: prăpastia mare între şcolile bune şi cele mai puţin bune, întreţinută de părinţii cu bani care aleargă după şcolile cu renume făcând apel la şpăgi, presiune şi fals în acte.
20:45
Consorţiul de administratori judiciari ai Oltchim SA solicită la Tribunalul Vâlcea deschiderea procedurii falimentului faţă de combinatul chimic, rămas fără principalele active funcţionale.
20:45
Ucrainenii au ales duminicăun actor de comedie novice în politică în postul de preşedinte. Este o premierăpentru Ucraina, dar nu ceva neobişnuit pentru alte ţări. Mai mulţi actori,cântăreţi şi sportivi celebri au deţinut puterea, mai ales de la Ronald Reaganîncoace.
20:45
Liderul PSD putea să-l impună pe Eugen Nicolicea caministru al Justiţiei prin restructurarea Guvernului, însă a dat înapoi şi apropus-o interimar pe Ana Birchall. Explicaţia: coaliţia PSD-ALDE nu mai aremajoritate în Parlament. Viorica Dăncilă a propus trei miniştri interimari care au mari şanse să fie acceptaţi de Cotroceni, potrivit unor surse politice.
20:45
Decizie surpriză în dosarul „Gala Bute”: completul de 5 judecători ce trebuia să se pronunţe cu privire la anularea condamnării Elenei Udrea în dosarul „Gala Bute” a decis suspendarea procesului şi sesizarea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE).
20:45
Mai multe persoane auprotestat marţi, în faţa Primăriei Capitalei, faţă de închidereacentrului Invicta, singurul adăpost non-stop din Bucureşti pentru femeile bătute de soţi. Casa Invicta se va închide dela 1 mai, din cauza lipsei de finanţare.
20:45
Episcopul reformat al Oradiei, Csűry István, se află în centrul unui scandal sexual declanşat de o femeie din Oradea care susţine că i-a fost amantă câteva săptămâni şi chiar că ar fi lăsat-o însărcinată.
Acum o oră
20:15
Comisia specială pentru legile Justiţiei, condusă deFlorin Iordache, a dat rapoarte de admitere pe iniţiativele care schimbă CodulPenal şi Codul de Procedură Penală, miercuri fiind votul în forul decizional.Printre schimbările realizate, unele îl ajută pe Liviu Dragnea să scape de ocondamnare.
20:15
Procesul de achiziţie a unei locuinţe este unul îndelungat şi, în multe cazuri, experienţa nu este în conformitate cu aşteptările iniţiale, arată un studiu realizat de OLX Imobiliare.
20:00
Ziua Veteranilor de Război a fost marcată, marţi, în avans, de autorităţile locale, în cadrul unui ceremonial militar şi religios organizat de garnizoana Buzău.
20:00
Tribunalul Bucureşti a constatat astăzi neregularitatea rechizitoriului DNA în cazul omului de afaceri Elan Schwartzenberg, fugit din ţară şi dat în urmărire internaţională din 2016. Instanţa a anulat mai multe interceptări realizate de procurori cu ajutorul ofiţerilor SRI, în baza unor mandate de siguranţă naţională.
20:00
Merg mai încet decât ceilalţi, cu paşi nesiguri şi cu capul aplecat. Vorbim despre pietonii care stau tot timpul cu telefonul în mână şi căştile în urechi. Un studiu francez trage un semnal de alarmă. Dependenţii de telefonul mobil sunt mai predispuşi la accidente decât cei care sunt atenţi pe unde merg, scrie Digi24.
20:00
Deputatul PSD Vasile Cîtea, fost boxer, a fost admonestat de mai mulţi cetăţeni pe o stradă din centrul Iaşiului la sfârşitul mitingului electoral organizat în capitala Moldovei de Liviu Dragnea.
Acum 2 ore
19:30
Platforma Netflix testează o nouă variantă de abonament pentru România, abonare care ar putea fi mai ieftină pe mobil şi smartphone.
19:30
25 de elevi care frecventează cursurile unor şcoli de peraza municipiului Galaţi au fost „vizitaţi” la propriile locuinţe de poliţiştiilocali. Oamenii legii au răspuns astfel la solicitarea unităţilor deînvăţământ, în condiţiile în care respectivii minori înregistrau un numărimportant de absenţe.
19:00
Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost prins în Urgenţa unui spital judeţean. Individul fusese acolo şi cu o zi înainte şi avea în buzunarul de la spate un cuţit de peste 30 centimetri.
19:00
Alocarea banilor va fi făcută în această săptămână, în şedinţa ordinară a Consiliului Local al municipiului Focşani.
19:00
Una dintre cele mai cunoscute şi mai longevive formaţii rock din România, Antract, a lansat de curând videoclipul unei piese de pe ultimul album apărut în toamna anului trecut. Este vorba despre „Mai stai un pic”, din colecţia „Lasă-te dus”.
19:00
Înainte de vopsire pentru a fi pusepe masa de Paşte, trebuie să ne asigurăm că ouăle sunt fierte în modcorect. Ţinând cont că proteina din albuşul de ou devine solidă la o temperaturăcuprinsă între 61°C şi 65°C, este recomandat să urmăm paşii corecţi.
19:00
Mai toate oraşele mari sau reşedinţele de judeţ, dar şi localităţile unde administraţia locală a înţeles că noile trenduri ale tehnologiei reprezintă un beneficiu nu o piedică, au implementat noi sisteme de achitare a parcării. Puţini ştiu însă cum de reuşesc să afle controlorii dacă pentru o maşină parcată s-a achitat taxa şi cât durează în principiu ca să primeşti o amendă.
19:00
Adolescenta în vârstă de 15 ani care a fost transferată marţi de la Vaslui la Iaşi, cu suspiciune de meningită meningococică, a murit.
19:00
Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au verificat modulde etichetare, prezentare, publicitate şi comercializare a produseloralimentare specifice sărbătorilor pascale (carne preambalată, ouă, vopsea deouă, ciocolată şi produse din cacao, tablete şi figurine pe bază de cacao şigrăsimi vegetale, produse de patiserie (cozonac, pască, chec, fursecuri) şi vin.
19:00
O sucursală a CEC Bank din cartierul braşovean Răcădău a fost ţinta unei tentative de jaf marţi, 23 aprilie. Nu este pentru prima dată când banca respectivă este vizată de infractori.
19:00
Incendiul a izbucnit în după-amiaza zilei de marţi, 23 aprilie, la o terasă situată în zona plajei 3 Papuci din municipiul Constanţa.
19:00
Liderul PSD Liviu Dragnea a renunţat la varianta restructurării Guvernului, susţin surse politice pentru Adevărul. PSD va propune trei miniştri interimari: Ana Birchall la Justiţie; Eugen Teodorovici la Fonduri Europene şi Radu Oprea la Diaspora. Cei trei au mari şanse de a fi acceptaţi de preşedintele Klaus Iohannis.
Acum 4 ore
18:30
Astăzi, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului JudeţeanGalaţi, a fost aprobat bugetul general al judeţului Galaţi,  care însumează 583.560.000 de lei, cu 65% maimare faţă de 2018.
18:30
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA)a anunţat că, în perioada 1 martie – 22 aprilie, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată, au fost depuse un număr de 586.801 cereri, pentru o suprafaţă de 3.575.320 hectare.
18:30
Consiliul Judeţean Galaţi, în parteneriat cu Radio ZU şiConsiliul Local Galaţi, organizează a IX-a ediţie a show-ului Forza ZU.Evenimentul va avea lor pe 25 mai, pe stadionul Dunărea, începând cu ora 16,00.
18:30
Ion Ianăş, primarul comunei Vladimir (PNL), a fost reţinut, astăzi, pentru 24 de ore de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.