Cine este miliardarul care susţine un program de muncă extrem

Business Magazin, 17 aprilie 2019 17:50

Cine este miliardarul care susţine un program de muncă extrem Jack Ma, unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, a fost criticat recent pentru susţinerea acordată aşa-numitului program 996, care se referă la un program de muncă de 12 ore pe zi, 6 zile pe săptămână. Ma, fondator al gigantului online Alibaba, a publicat mai multe comentarii pe reţelele sociale în care aproba un program de muncă extrem. "Dacă găsim lucruri care ne plac, 996 nu reprezintă o problemă", a transmis Ma printr-o postar...

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Business Magazin

Acum 4 ore
18:30
Consilierii PMB au votat, marţi, proiectul care prevede aprobarea bugetului propriu al Municipiului Bucureşti, valoarea acestuia fiind de aproape 6,8 miliarde de lei, adică peste 1,4 miliarde de euro.
18:00
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că nu este de acord cu remanierea şi că i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să vină cu alte propuneri sau cu miniştri interimar, propunerile actuale considerându-le nepotrivite.
18:00
Platforma de foraj marin pentru extracţie de gaz off-shore Gloria, prima platformă românească de acest gen, a atins finalul ciclului de viaţă şi va fi dezafectată.
17:00
Fostul candidat la preşedinţia Franţei, Francois Fillon, şi soţia sa Penelope vor fi trimişi în judecată în cazul scandalului angajărilor fictive din timpul campaniei electorale din 2017, a declarat marţi o sursă judiciară, relatează Reuters.
17:00
În ultimele zile un număr de operatori de telecomunicaţii s-au confruntat cu disfuncţionalităţi semnificative în propriile reţelele din cauza faptului că primăria sectorului 4 Bucureşti a iniţiat o operaţiune de îndepărtare a reţelelor aeriene pe anumite străzi.
Acum 6 ore
16:50
Compania de consultanţă imobiliară JLL România a înregistrat în 2018 cel mai bun an, cu venituri de circa 11 milioane de euro. Care a fost motorul din spatele acestei creşteri şi ce aşteptări au reprezentanţii businessului în legătură cu viitorul pieţei locale de real estate?
16:50
Consiliul Judeţean Arad a demarat un program de investiţii de aproximativ 87 mil. lei (18,3 mil. euro) pentru modernizarea a 62,9 km de drum judeţean.
16:40
Cântăreaţa britanică Adele, care a anunţat că s-a despărţit de soţul ei, antreprenorul Simon Konecki, după aproape trei ani de mariaj, ar putea rămâne cu doar jumătate din avere după divorţ, potrivit public.fr.
16:40
Primarul Capitalei, Gabriela Firea,a declarat marţi, în cadrul şedinţei Consiliului General al Bucureştiului, că în acest an, Primăriei i-a fost alocat un buget înjumătăţit comparativ cu cel alocat de Ministerul Finanţelor Publice în anii trecuţi, de 180-200 milioane de lei.
16:10
Consorţiul de administratori judiciari ai Oltchim Râmnicu Vâlcea solicită deschiderea procedurii falimentului faţă de combinatul chimic, dat fiind faptul că durata de implementare a planului de reorganizare a societăţii a expirat la data de 22 aprilie 2019, potrivit unui raport la bursă.
16:10
În jur de 20 de angajaţi ai companiei Electrolux România protestează în faţa Ambasadei Suediei din Bucureşti, acuzând relaţii de muncă de tip feudal şi ameninţând că vor merge la Stockholm.
16:10
Cum o practică obscură a transformat justiţia americană într-o maşină de colectare a datoriilor Autor: Mircea Nica Postat la 23 aprilie 2019 1 afişăre Confesiunile de judecată (un contract între două părţi) au făcut parte din legea comună engleză încă din Evul Mediu; contractul în cauză presupune, pe scurt, ca una dintre părţi să renunţe la dreptul la apărare în cazul în care este acţionată în judecată de cealaltă parte. Gândite iniţial ca o formă de arbitrare, confesiunile de judecată au ajuns...
15:50
„Într-o carieră bancară ce începe acum sau în viitor, trebuie să fii pregătit pentru multiple schimbări şi trebuie să îţi îmbogăţeşti permanent cunoştinţele şi experienţa. Imaginea de lucrător bancar într-un mediu stabil şi «călduţ» este de domeniul trecutului.”
15:20
Povestea tinerei care a reuşit în mai puţin de două zile ce alţii nu reuşesc o viaţă întreagă La 27 de ani şi după o bună perioadă de timp petrecută în corporaţii, Payal Kardakia şi-a propus să găsească, în mai puţin de două săptămâni, o idee de afaceri cu care să intre în lumea antreprenoriatului. Era anul 2010, iar Kadakia lucra pentru Warner Music Group, în New York. Nu i-a luat două săptămâni, ci doar 36 de ore: un website care să permită rezervarea online a unor clase de balet şi fitness. I...
15:20
(Articol cu conţinut publicitar) Criminalitatea cibernetică a generat, în 2018, pagube de peste 6.000 de miliarde de dolari, în creştere cu aproximativ 25% faţă de valoarea înregistrată în 2014, potrivit unui studiu realizat de companie de securitate McAffee. Pe de altă parte, un raport prezentat anul trecut de compania de consultanţă Bromium descria o adevărată "economie a criminalităţii cibernetice", pe care o evalua la aproximativ 1.500 de miliarde de dolari.
15:20
Preşedintele PMP Bucureşti Cristian Petrescu a depus, marţi, la BEC o sesizare în legătură cu faptul că Ilie Năstase a aruncat cu cafea într-un afiş cu Traian Băsescu, cerând sancţionarea acestuia, potrivit legii, cu amendă între 1.000 şi 2.500 lei pentru deteriorarea materialelor electorale.
15:10
Un adolescent de 18 ani dă în judecată Apple pentru 1 miliard de dolari ca urmare a unui arest ilicit, care a fost rezultatul unei identificări greşite de către software-ul de recunoaştere facial al Apple, conform Business Insider.
15:00
O masă de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană va traversa sudul, centrul şi estul Europei, dar ploile din România vor determina depunerea prafului, astfel încât concentraţia particulelor de praf care ajunge în România va fi redusă.
Acum 8 ore
14:40
Proiectul de hotarâre privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico- economici pentru realizarea obiectivului de investiţii „Reabilitarea Sistemului de Termoficare al Municipiului Bucureşti" a fost aprobat marţi, în cadrul şedinţei Consiliului General al Capitalei.
14:40
Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, a declarat, marţi, că speră ca prin vizita Papei Francisc în România să se facă paşi spre unitatea creştină, Suveranul Pontif fiind un om deschis sufleteşte, transmite corespondentul MEDIAFAX.
14:40
A treia şi ultima peliculă din seria "Avengers/ Răzbunătorii", "Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului", de Anthony şi Joe Russo, a avut premiera de gală în Los Angeles, iar actorii care au păşit pe covorul roşu au vorbit despre experienţele din timpul filmărilor, relatează Reuters.
14:40
Sectorul agricol din România a asigurat 4,3% din creşterea economică din 2018, faţă de 4,4% în 2017, potrivit unui studiu realizat de Euler Hermes.
13:20
Criminalitatea cibernetică a generat, în 2018, pagube de peste 6.000 de miliarde de dolari, în creştere cu aproximativ 25% faţă de valoarea înregistrată în 2014, potrivit unui studiu realizat de companie de securitate McAffee. Pe de altă parte, un raport prezentat anul trecut de compania de consultanţă Bromium descria o adevărată "economie a criminalităţii cibernetice", pe care o evalua la aproximativ 1.500 de miliarde de dolari.
Acum 12 ore
12:50
„Bankingul nu este un domeniu uşor, dimpotrivă, implică foarte multă muncă şi provocările nu contenesc să apară. Pentru a face performanţă, trebuie să te axezi pe o pregătire profesională temeinică şi continuă. Dar, pe lângă competenţele tehnice, la fel de important este să dai dovadă de perseverenţă, spirit organizatoric, entuziasm şi forţă de muncă. Doar aşa te poţi considera eligibil pentru a accepta provocările unei cariere în domeniul bancar.”
11:50
„Indiferent că parcurg un curs pe un nou domeniu, citesc o carte sau un articol interesant, particip la un eveniment, dezbat o idee nouă cu colegii sau un client, toate acestea sunt pentru mine ocazii să învăţ, să îmi pun întrebări.“
11:20
Marea Caspică ar putea avea aceeaşi soartă ca cea a Mării Aral, care a secat aproape complet, avertizează activiştii de mediu.
10:40
Puţini ştiu că în spatele banalei păpădii de primăvară, care umple grădinile şi parcurile, stau afaceri de zeci de mii de euro.
10:30
Tinerii se încumetă să facă selfie-uri în locuri periculoase, punându-şi viaţa în pericol, din cauza insuficientei conştientizări a pericolului dar şi din nevoia de a atrage atenţia cu orice preţ, chiar cu riscul morţii, avertizează psihologul Diana Ioaneş după extinderea accentuată a fenomenului.
10:10
Schimbare neaşteptată pentru credincioşi: BOR mută slujba de Sfântul Gheorghe pe 29 aprilie Biserica Ortodoxă Română a decis ca slujba dedicată sărbătorii de Sfântul Gheorghe din acest an să nu se mai săvârşească pe 23 aprilie, ci în a doua zi de Paşti, pe 29 aprilie, pentru că în acest an sărbătoarea cade în Săptămâna Patimilor, perioadă de post intens, spun oficialii Patriarhiei. ”Din raţiuni liturgice, atunci când sărbătoarea Sfântului Gheorghe se întâmplă să cadă în săptămâna Sfintelor Pătim...
09:40
ING România închide multimatele, celebrele "bancomate cu scaun" din sucursale de unde puteai să faci transferuri: Multimatele se retrag rând pe rând ING România anunţă luni că închide serviciul Automatic Service Teller, celebrele bancomate din sucursale de unde puteai să faci transferuri, până la finalul lunii august 2019. Iţi sună cunoscut Automatic Service Teller sau AST? Dacă da, probabil îl ştii mai degrabă drept “aparatul de extrase”, “bancomatul cu scaun” sau “calculatorul de plăţi” din IN...
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.