Orban: Propunerea lui Nicolicea, o obrăznicie la adresa fiecărui cetăţean român

StirileProtv.ro, 17 aprilie 2019 17:50

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat miercuri că cea mai bună restructurare guvernamentală este să plece toţi codaşii, agramaţii funcţionali şi incompetenţii care au ajuns pe uşa din dos la putere.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 10 minute
21:20
Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat marţi că vrea ca o nouă colonie israeliană din Înălţimile Golan să poarte numele preşedintelui american Donald Trump, relatează dpa şi EFE, conform Agerpres.
21:20
Victimele atacurilor din Sri Lanka, înmormântate
Acum 30 minute
21:00
De ziua internaţională a cărţii, un parlamentar român face radiografia sistemului de asistenţă socială, care are în grijă, copiii abandonaţi ai ţării.
Acum o oră
20:40
Campania ”Salvați copii României” a prezentat marți cazul unei fete de 16 ani care își crește frații cât mama este la muncă. Din acest motiv a rămas și repetentă, iar acum este în clasa a 7-a.
Acum 2 ore
20:20
Echipele din proiectul de explorare şi exploatare a gazelor din Marea Neagră ale giganţilor OMV şi ExonMobil ar fi fost desfiinţate momentan.
20:20
Castelul Peleş este marți seară parte din povestea ''Untold''. Organizatorii festivalului şi comunitatea de petreceri ''Cercle'' deschid astfel porţile turistice ale României către milioane de străini.
20:20
Julieta, o pisică de o frumuseţe rară, care fusese furată din Bacău, a fost predată poliţiei.
20:20
Noua IRA, un grup republican disident, care luptă pentru reunificarea Irlandei, şi-a asumat responsabilitatea după ce jurnalista Lyra McKee a fost împuşcată mortal, săptămâna trecută.
20:10
Echipele din proiectul de explorare şi exploatare a gazelor din Marea Neagră ale giganţilor OMW şi ExonMobil ar fi fost desfiinţate momentan.
20:10
Cel mai important proiect de formare pentru profesori şi cel mai scump pe care România l-a avut vreodată - proiectul CRED - iese la vânătoare de idei.
20:10
Pierdem turişti din cauza drumurilor puţine şi proaste, iar unii îşi vor petrece sărbătorile mai mult în trafic decât la munte.
20:10
Oricât de mult am invoca primăvara, la munte se schiază ca în sezonul alb. Drept urmare, staţiunile de pe Valea Prahovei au început să se umple de turişti.
20:00
Cu aproape 20.000 de medici plecaţi din România, în ultimii 9 ani, sistemul sanitar de stat începe să dea rateuri grave.
20:00
În câteva ore, comisia Iordache a votat marți noi forme ale Codului Penal şi Codului de Procedura Penală.
20:00
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marți seară că refuză să numească noii miniştri propuşi de PSD, dar şi că din punctul său de vedere, această remaniere este o farsă.
19:50
România are în bazele de date 500 de copii dispăruţi, cărora poliţia nu le-a dat de urmă nici după ani buni de când rudele au apelat disperate la autorităţi.
19:40
Cei 8 elevi din Iaşi şi profesoara lor de matematică aflaţi în Sri Lanka în momentul cumplitelor atentate de duminică s-au întors marți în siguranţă în România.
19:30
Un copil din zece se culcă flămând. Se întâmplă în România, țara în care pentru mult prea mulţi sărăcia este o stare de fapt, iar singurul lucru care ajunge să mai conteze este supravieţuirea.
Acum 4 ore
19:20
Ziua şi motivul de îngrijorare. A apărut un al treilea caz de meningită menigococică, de această dată în Vaslui. 
19:00
Premierul Viorica Dăncilă transmite, marți seară, propunerile pentru miniștrii interimari, potrivit unui comunicat transmis de Guvernul României.
18:20
Eugen Nicolicea, propus ministru la Justiţie în locul lui Tudorel Toader, susţine că a terminat Facultatea de Drept la Spiru Haret, unde a primit nota 10 la examenul de licenţă
18:10
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, cu privire la o posibilă restructurare a Guvernului în Parlament că ar fi o încercare de ocolire a şefului statului, adăugând că la acel moment va vedea ce acţiuni juridice s-ar impune.
18:00
Autorităţile din Reşita sunt în alertă după ce o tânără de 29 de ani a fost găsită moartă pe un drum forestier, la ieşirea din oraş.
18:00
Scandal sângeros într-un bar din Maieru, Bistriţa. Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat într-o încăierare, iar suspect este un individ de 22 de ani.
18:00
O tânără din judeţul Iaşi, mama unui bebeluş, face un apel disperat: în vârstă de 28 de ani, femeia se luptă de 12 ani cu o boală necruţătoare, care i-a schimbat complet viaţa.
18:00
Bebeluşul din Galaţi aruncat de mama sa într-o haznă, imediat după naştere, a murit luni noapte.
18:00
Profesoara de limba engleză din Alba bănuită că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, a fost trimisă în judecată. Cazul a stârnit un imens scandal în urmă cu câteva luni.
18:00
Doi soți au murit şi alţi doi au fost răniţi după ce un şofer a făcut o manevră riscantă, pe Drumul European 85, dar a fost lovită în lateral de un autoturism care circulă regulamentar.
18:00
 Un bărbat de 71 de ani din Dâmboviţa, care aflase că suferă de o boală gravă, în stadiu terminal, a ales să-şi pună capăt zilelor. Apropiaţii regretă enorm moartea lui, mai ales că era cunoscut drept un om harnic şi credincios.
18:00
Mare necaz pentru o familie de surdo-muţi din comuna Poiana Lacului, în Argeş. Casa li s-a făcut scrum într-un incendiu pornit de la o vecină.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.