Vremea 20 aprilie 2019. Temperaturile coboară şi la -4 grade iar la munte ninge

StirileProtv.ro, 20 aprilie 2019 07:40

Ziua de astăzi ne aduce vreme bună, câţiva stropi de ploaie în ţinuturile sudice, vânt activ aproape peste tot şi maxime de la 10 la 22 de grade.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 10 minute
13:00
Premierul Viorica Dăncilă a stat la coadă, duminică, pentru a putea vota la o secție de votare din cadrul liceului Jean Monet din București.
Acum 30 minute
12:50
Un antrenor al unui club de fotbal de amatori din Franţa a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, principalul suspect fiind unul dintre jucătorii săi, informează cotidianul L'Equipe.
Acum o oră
12:20
Google marchează ziua alegerilor europarlamentare din România printr-un doodle ce conţine o urnă de vot cu steagul Uniunii Europene desenat pe ea.
12:10
Irlandezii au aprobat cu o majoritate zdrobitoare, în cadrul unui referendum ale cărui rezultate au fost anunţate duminică, ridicarea restricţiilor legate de divorţ.
Acum 2 ore
11:50
Românii care locuiesc în orașul francez Montrouge au aflat adresa secției de votare din localitate de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe.
11:50
Un cutremur cu magnitudinea de 8 s-a produs în nordul statului Peru, au anunţat duminică specialiştii de la Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS).
11:30
Trei tineri și-au pierdut viața într-un accident petrecut, duminică, în localitatea Milcovăţu, judeţul Giurgiu, după ce şoferul unui autoturism a izbit un stâlp de electricitate.
11:20
Doi tineri din judeţul Timiş, Alina şi Mihai, şi-au unit destinele cu o zi înaintea votului, iar noaptea trecută a avut loc petrecerea de nuntă.
Acum 4 ore
10:50
Ministerul Afacerilor Interne a anunțat, duminică, că procesul electoral pentru alegerile europarlamentare și pentru referendum a început fără probleme, fiind mobilizați în total 50.000 de angajați.
10:50
“Toate arată la fel". Ați auzit, poate, o asemenea constatare la adresa așa-ziselor vedete de pe rețelele de socializare. Care au mai umblat un pic la aparențe, înainte să se pozeze.
10:50
"Mă bucur pentru a două oară pentru cel mai înălțător sentiment pe care Dumnezeu l-a dat femeilor". Sunt cuvintele Andreei Răducan, care a anunțat online că va fi din nou mămică.
10:50
Vine vara, apare imediat costumul de baie în garderoba. Iar peste tot auzim despre cure de slăbire care le vor duce pe doamne direct la statutul de zeițe în clipa în care vor descinde pe nisip.
10:40
În urmă cu câteva săptămâni, Europa a luat o decizie istorică. Statele membre ale Uniunii sunt obligate să limiteze acizii trans nesaturati din alimente.
09:50
Administrația Națională a Penitenciarelor a fost notificată de agentul guvernamental la Curtea Europeană a Drepturilor Omului să igienizeze urgent blocul alimentar al închisorii Jilava, înainte ca deținuții și chiar cei care îi păzesc să se îmbolnăvească.
09:50
La Viena, românii s-au așezat la coadă înainte de ora 7:00, când s-a deschis secția de votare.
09:40
Alegeri europarlamentare 2019. Cele 441 de secţii organizate în străinătate pentru alegerile europarlamentare s-au deschis, duminică, la ora 7:00.
09:40
HOROSCOP 26 MAI 2019, prezentat de Neti Sandu. O s-avem chef de plimbare, de distracţie, o să fim comunicativi şi generoşi ca să profităm din plin timpul liber.
09:30
O coadă uriașă de români s-a format duminică dimineața, în fața Ambasadei României din Stuttgart. Oamenii s-au strâns de la primă oră pentru a vota la europarlamentare și referendum.
09:20
Sute de oameni s-au așezat la coadă, duminică dimineață, în fața Consulatului României, pentru a vota la alegerile europarlamentare și referendumul național.
09:10
Țup face de acum alianță cu părinții și doctorii că să îi învețe pe copii să mănânce, dar și să gândească sănătos.
Acum 6 ore
09:00
Politicienii români votează astăzi la alegerile europarlamentare și referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis pentru justiție.
08:40
O ambulanţă s-a răsturnat într-un șant într-o localitate din județul Arad după ce un șofer neatent nu i-ar fi acordat prioritate.
08:30
Duminică, vremea se încălzeşte şi vom avea soare în cea mai mare parte a ţării. După-amiaza, încep să apară norii şi spre seară o să plouă la deal şi la munte şi izolat în rest.
08:10
Terapia cu ajutorul cailor poate să facă minuni în cazul copiilor cu anumite probleme de sănătate.
08:00
Este vremea socului, iar acolo unde primăvara a venit mai târziu...și a liliacului. Flori frumoase și parfumate, care pot fi transformate în preparate de excepție.
07:50
O aşa-zisă lecție de disciplină s-a sfârșit cu răni pentru un băiețel de opt ani din județul Brașov și cu un dosar penal pentru mama lui.
07:50
O șoferiță în vârstă de 26 de ani, din Brașov, a scăpat cu viață ca prin urechile acului după ce mașina în care se afla s-a răsturnat.
07:50
Momente magice au trăit sâmbătă seară peste 1.000 de oameni adunați în Parcul Coloanei Infinitului din Târgu Jiu.
07:40
Doi bicicliști au fost loviți de o mașină condusă de un șofer băut care circula cu viteză, după cum spun polițiștii. Totul s-a întâmplat pe un drum județean din Arad.
07:40
Alegeri europarlamentare și referendum național. Prezența la vot în timp real
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.