Anda Adam, adevărul despre sarcină: „Ne dorim foarte tare încă un copil. În gândul meu și în planurile mele, se va întâmpla...”

Antena1, 25 aprilie 2019 00:30

Presa a speculat că Anda Adam ar fi din nou însărcinată! Vedeta a venit la „Xtra Night Show” să dezvăluie misterul şi să povestească ce a şocat-o la nunta fratelui său în Australia!

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 30 minute
21:50
Ducu și Orlando au sperat că dau marea lovitură deghizați în preoți, dar au ajuns la o nuntă fără dar! Cei care vor să ofere ceva mirilor trimit direct pe card, așa că băieții trebuie să găsească altă metodă de-a face bani rapid!
Acum o oră
21:20
Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) îmbracă din nou hainele preoțești, în încercarea de a face rost de bani, și declanșează operațiunea “Nunta”! 
Acum 2 ore
21:00
Odată scăpați vii și nevătămați din mâinile afaceristului chinez pe care l-au prădat, Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) îmbracă din nou hainele preoțești, în încercarea de a face rost de bani.
20:50
SOdată scăpați vii și nevătămați din mâinile afaceristului chinez pe care l-au prădat, Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) îmbracă din nou hainele preoțești, în încercarea de a face rost de bani.
Acum 4 ore
19:50
O femeie din Pitești s-a trezit că are probleme cu legea după ce a anunțat, în calitate de taximetrist, că oferă curse gratuite celor care merg la vot.
19:40
Prezenţa la vot la alegerile europarlamentare este duminică, 26 mai, crește de la oră la alta. Potrivit datelor oferite de BEC (Biroul Electoral Central) se constată o prezență la urne de 43,00%. Până la această oră însă, 7.855.476 de persoane au votat.
18:20
Referendum pentru justiție din 26 mai 2019 a fost, validat prin prezență: ce urmează și care este a doua condiție pentru ca referendumul să treacă.
Acum 6 ore
17:20
Europarlamentarul Siegfried Mureşan afirmă, într-o postare pe Facebook, că situaţia în diasporă este mult mai gravă decât la alegerile prezidenţiale din 2014! Românii au tras un semnal de alarmă pentru rudele lor din România!
17:10
Ministerul de Externe a solicitat Biroului Electoral Central prelungirea programului de votare în diaspora, după ce românii din străinătate au stat la cozi interminabile pentru a vota.
16:50
Runele au pregătit numeroase vești importante pentru zodii, în săptămâna 27 mai-2 iunie! Ce ți-a pregătit destinul și la ce ar trebui să te aștepți, conform runelor? Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie totul!
16:40
Românii cu drept de vot sunt așteptați la urne, duminică, 26 mai, pentru a-i alege pe cei care vor reprezenta România în Parlamentul European și pentru a răspunde celor două întrebări ale referendumului pe justiţie.
16:30
Românii votează în data de 26 mai reprezentanții pentru Parlamentul European, dar își exprimă și părerea cu privire la întrebările de la Referendum. Totuși, ziua de votare nici nu a început atunci când primele incidente au avut loc!
16:10
Incidente la europarlamentare și referendum 2019: Vot întrerupt în Mamaia fiincă buletinele de vot s-au terminat. Prezenţa la vot estimată la Mamaia este de 98,34 %. De la ora 14:00, în stațiunea Mamaia nu se mai votează!
Acum 8 ore
15:30
Atenție, români! Un membru al USR Iaşi a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu un buletin de vot pe care ştampila de control era aplicată pe prima pagină, nu pe ultima, aşa cum ar fi trebuit. El a susţinut că din această cauză voturile pot fi anulate, motiv pentru care a sesizat Biroul Electoral Judeţean Iaşi. Unde se pune ștampila pentru ca votul să fie valabil?
15:00
Patru persoane au fost rănite şi cinci maşini au fost serios avariate după un carambol violent produs aseară în sectorul 2 al Capitalei!
15:00
Diaspora votează la europarlamentare 2019: Cozi kilometrice la secțiile de votare! Imagini de la Ambasada României în Berlin. Mobilizare exemplară a diasporei și în Italia, Marea Britanie, Olanda și Belgia
14:50
Patru persoane au fost rănite şi cinci maşini au fost serios avariate după un carambol violent produs aseară în sectorul 2 al Capitalei!
14:40
Diaspora votează la europarlamentare 2019: Cozi kilometrice la secțiile de votare! Imagini de la Ambasada României în Berlin. Mobilizare exemplară a diasporei și în Italia, Marea Britanie, Olanda și Belgia
14:30
Un accident rutier a avut loc duminică, în localitatea Milcovăţu, judeţul Giurgiu, după ce şoferul unui autoturism a izbit un stâlp de electricitate. Cinci persoane au fost implicate în accident, trei dintre acestea fiind declarate decedate.
Acum 12 ore
13:50
Românii votează în data de 26 mai reprezentanții pentru Parlamentul European, dar își exprimă și părerea cu privire la întrebările de la Referendum. Totuși, ziua de votare nici nu a început atunci când primele incidente au avut loc!
13:40
Tentativă de fraudă la europarlamentare: Mama primarului Constanţei, Decebal Făgădău a fost prinsă cu cinci buletine de vot. I s-a deschis dossar penal.
13:00
O fetiţă din Argentina a dat dovadă de un curaj ieşit din comun. Faţă în faţă cu un hoţ care încerca să o jefuiască pe mama sa, copila de 11 ani nu a stat pe gânduri și a acționat ca o adevărată eroină.
12:20
Rezultate parțiale Alegerile Europarlamentare 2019. A1.ro anunță rezultatele parțiale la alegerile Europarlamentare, dar și la referendumul pentru justiție. Primele date indică o luptă strânsă între PSD, PNL și USR!
12:10
România iese la vot. Astăzi îi alegem pe cei 32 de reprezentanţi pe care ţara noastră îi va avea în următorii cinci ani în Parlamentul European.
11:40
Alegeri Europarlamentare 2019. Călin Popescu Tăriceanu a refuzat să voteze la referendum. Acesta declarat că: ”Deciziile care se iau în Parlamentul European afectează viața românilor de zi cu zi. Am votat cu convingerea că cei care vor reprezenta din partea partidului pe care îl conduc, vor merge acolo cu gândul clar de a reperezenta interesul României”.
11:20
Românii din toată lumea votează azi, 26 mai 2019, la alegerile europarlamentare 2019, dar și l referendumul pentru justiție, convocat de Președintele Klaus Iohannis. Prezența la urne, în timp real, este arătată de BEC ( Biroul Electoral Central). 
10:50
Doi tineri din judeţul Timiş, Alina şi Mihai, şi-au unit destinele cu o zi înaintea votului, iar noaptea trecută a avut loc petrecerea de nuntă. La finalul acesteia, cei doi tineri proaspăt căsătoriţi au făcut primul lor drum împreună ca soţ şi soţie la secţia de votare.
10:30
Președintele Klaus Iohannis votează la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție, convocat chiar de el. Șeful statului a făcut și o declarație, la Liceul Jean Monnet din Capitală. 
10:10
Pentru Alegerile Europarlamentare și Referendum pentru Justitie, ambele organizate duminică, 26 mai 2019, au fost organizare un număr record de secții de votare în diaspora. Află din articolul a1.ro, cum și unde pot vota românii din Diaspora
10:10
Prezenţa la vot la alegerile europarlamentare este duminică, 26 mai, crește de la oră la alta. Potrivit datelor oferite de BEC (Biroul Electoral Central) se constată o prezență la urne de 6,56 %. Așadar, peste un milion de români au votat deja, din cei 18.267.732 înscriși pe liste permanente și speciale. 
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.