În ce perioadă este valabilă restricţia de tonaj de pe Autostrada Soarelui

Adevarul (Romania), 25 aprilie 2019 08:45

În perioada 25 aprilie - 1 mai 2019, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone (altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane), este interzisă pe 3 tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi, pe ambele sensuri de mer, printre care şi A2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
21:45
Câteva sute de persoane s-au adunat duminică seara în Piaţa Victoriei, unde este anunţat un miting de solidaritate cu românii din Diaspora, care nu au apucat să voteze.
21:45
Un bărbat fără un picior a fost printre primii votanţi la o secţie din satul Poieniţa, comuna vâlceană Goleşti. Gestul său de a veni în cârje i-a impresionat pe toţi cei prezenţi, cu atât mai mult cu cât, dată fiind situaţia sa medicală, ar fi putut beneficia de urna mobilă.
21:45
Protestatarii susţin că dreptul la vot nu este respectat şi că foarte mulţi oameni nu reuşesc să voteze, în special în diaspora, din cauză că autorităţile nu au dorit să prelungească votul.
21:45
Partidul GERB a obţinut cele mai multe voturi în alegerile europarlamentare desfăşurate duminică în Bulgaria, relevă sondajele la ieşirea de la vot date publicităţii la scurt timp după încheierea scrutinului.
21:45
După închiderea urnelor pentru alegerile europarlamentare şi referendum, liderul PNL, Ludovic Orban, le-a mulţumit românilor pentru prezenţa la vot şi a afirmat că PNL „va fi pe primul loc”.
21:45
Liderul PLUS, Dacian Cioloş, le-a cerut membrilor USR să rămână vigilenţi până la terminara numărării voturilor. De asemenea, Dan Barna a cerut demisia Vioricăi Dăncilă.
21:45
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la finalul alegerilor europarlamentare că îi cere Vioricăi Dăncilă să demisioneze din funcţia de premier, că nu-şi asumă vina pentru rezultatul alegerilor şi faptul că Gabriela Firea ar putea fi o variantă pentru alegerile prezidenţiale.
Acum o oră
21:15
Un ieşean stabilit la Londra le-a transmis un mesaj emoţionant românilor chiar din faţa secţiei de votare unde aşteaptă să voteze.
21:15
Uniunea DemocratăCroată (HDZ), un partid conservator, a câştigat scrutinul europarlamentardesfăşurat în Croaţia, arată estimările realizate la ieşirea de la urne.
21:15
Maria Grapini, candidată la alegerile europarlamentare din partea PSD, a votat duminică seara la o secţie de votare amenajată într-un liceu din Timişoara. La ieşirea din secţie, Grapini a fost certată pentru că s-a băgat în faţă.
Acum 2 ore
20:45
Consumatorii vulnerabili de energie din România, care reprezintă circa 20% din populaţia totală a ţării, ar putea fi protejaţi printr-o „taxă socială“ impusă tuturor celorlalţi consumatori, dar şi prin discounturi acordate de furnizori arată un studiu comandat de Federaţia Patronală Petrol şi Gaze (FPGG), care are membri precum Romgaz sau OMV Petrom, cei mai mari producători de gaze.
20:45
Comunitatea „Vă vedem din Sibiu“ anunţă că va protesta, duminică seară, peste drum de sediul PSD Sibiu, în zona denumită de ei „Zona liberă de corupţie“, faţă de modul în care au fost organizate alegerile în străinătate şi în semn de susţinere faţă de ce care au stat ore în şir la cozi.
20:45
În comuna bihoreană Diosig, populată în principal de etnici maghiari, oamenii au votat cu UDMR, „pentru că aşa trebuie“, aplicând ştampila şi pe buletinele de vot de la referendum, fără să ştie măcar ce întrebări li se pun.
20:45
Liderul PMP, Traian Băsescu, afirmă că ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, nu este nimic altceva decât un birocrat ticălos care batjocoreşte cu bună ştiinţă românii din diaspora şi cere demisia acestuia.
20:45
Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat duminică seara, la sediul PSD din Băneasa, că în cazul în care social-democraţii vor obţine un scor sub 30% la alegerile europarlamentare, atunci preşedintele partidului, Liviu Dragnea, trebuie să-şi dea demisia.
20:30
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat, duminică seară, de ce a venit să voteze singur la Liceul Jean Monnet, nu însoţit de de iubita sa, Irina Tănase.
20:30
Prezenţa la vot, la ora 20.00, a fost de 46,40% pentru europarlamentare şi de 38,96% la referendumul pentru justiţie. Prezenţa Bucureşti era de 42,55% la referendum şi de 49,34% la europarlamentare.
20:30
Poliţiştii constănţeni continuă cercetările în cazul mamei primarului, care a fost prinsă în secţia de votare cu cinci buletine pe care intenţiona să le bage în urne.
20:15
Preşedintele Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă de la ora 21.00, exact după închiderea urnelor. Referendumul pe Justiţie va fi validat, în condiţiile în care pragul de prezenţă a fost îndeplinit încă de la ora 17.00
20:15
Simona Halep, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au votat, astăzi, 26 mai, la Paris pentru alegerile europarlamentare şi referendumul pentru justiţie. Româncele se află în aceste zile în Franţa, pentru turneul de la Roland Garros.
20:15
Alegerile pentru Parlamentul European au readus în discuţie preluarea postului de primar interimar al municipiului Alba Iulia de către unul dintre cei doi viceprimari.
20:15
Hotărâtă să îşitransforme în realitate visul din copilărie, imediat ce a absolvit liceul,tânăra a plecat să studieze în Anglia.
20:15
Poliţiştii încearcă să afle la această oră motivele care l-au determinat pe bărbatul în vârstă de 41 de ani să recurgă la acest gest.
20:15
Mii de români din diaspora aşteaptă să îşi exercite dreptul la vot. Odată cu apropierea orei de închidere a secţiilor de votare, oamenii care aşteaptă de ore bune încep să îşi piardă răbdarea.
20:15
Rezultate alegeri europarlamentare. Potrivit unor sondaje interne ale partidelor, în partea a doua zilei, PSD, PNL şi USR PLUS ar fi împărţit cele trei locuri. Ierarhia însă s-ar putea schimba după valul de alegători care au ales să meargă la urne mai târziu.
20:15
Conservatoriidin partidul Noua Democraţie au câştigat alegerile europarlamentare desfăşurateduminică în Grecia, provocând o înfrângere grea premierului de stânga în exerciţiu Alexis Tsipras, arată un sondajefectuat la ieşirea de la urne, transmite Reuters. În Germania, coaliţia CDU/CSU a cancelarului Angela Merkel este în picaj.
Acum 4 ore
19:45
Sute de români aşteaptă, de câteva ore, să îşi exprime opţiunea electorală şi în oraşul italian Pordenone, situat la 70 de kilometri de Veneţia. Oamenii sunt revoltaţi că sunt doar doi angajaţi care se ocupă de tot procesul electoral în această zonă, motiv pentru care coada este kilometrică.
19:45
O petiţie online prin care se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, "pentru sabotarea, încă o dată, a românilor de peste hotare şi a dreptului acestora de a vota", a fost semnată de peste 6.100 de persoane.
19:45
În scopul contracarării Rusiei şi Chinei, StateleUnite extind un plan dezvoltat pe vremuri pentru înarmarea ţărilor din fostul Pactde la Varşovia.
19:45
Abuzuri sexuale greu de imaginat au fost descoperite într-un sat din Vaslui, la o familie cu 11 copii. Tatăl şi ginerele acestuia au violat timp de mai multe luni patru dintre fetele din familie.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.