CNAIR: Lucrările de întreţinere pe A2 au fost sistate în minivacanţa de sărbători

Adevarul (Romania), 25 aprilie 2019 08:45

Lucrările de întreţinere la Autostrada Soarelui (A2) au fost întrerupte miercuri noapte şi vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioadă în care vor fi ridicate parţial restricţiile de şantier, iar circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri de mers, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
23:15
Cristian Moş, preşedintele USR Timiş, a mulţumit alegătorilor care au votat şi şi-au pus încrederea într-un partid tânăr.
23:15
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, spune că prezenţa celor 9 milioane de români la alegerile europarlamentare arată că românii nu mai pot sta umiliţi în faţa unei puteri care se credea implicată în tot şi în toate şi consideră că PSD şi-a primit lecţia binemeritată.
23:15
Câteva sute de oameni nu au mai reuşit să voteze la Cluj, deşi au stat ore întregi la cozi. S-a întâmplat la o secţie de votare chiar în centrul oraşului şi la o alta din cartierul Zorilor.
23:15
Preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, a declarat după anunţarea exit poll-ului că rezultatul votului de duminică de la alegerile europarlamentare şi de la referendum este unul dat de „reţelele sociale”.
23:15
Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat la finalul alegerilor europarlamentare că electoratul român a trimis un mesaj „foarte clar pentru PSD” şi că atât timp cât Liviu Dragnea va rămâna la conducerea partidului, acesta va îngropa atât PSD cât şi ALDE.
Acum o oră
22:45
Liberalii din Timiş au aşteptat anunţarea rezultatelor exit poll-ului la sediul filialei, la partid fiind prezent primarul Nicolae Robu, secretarul general Alin Popoviciu şi mai mulţi liberali, niciunul dintre parlamentarii de Timiş nefiind prezenţi la sediul PNL Timiş.
22:45
Partidul Social-Democrat danez a câştigatalegerile europene, cu 23,6% din voturi, în timp ce Partidul Socialist Muncitoresc aînvins în scrutinul din Spania cu 28-30% din voturi, arată primele estimări.
22:45
Timişulse află în topul judeţelor pe ţară la numărul celor care au votat laeuroparlamentare şi referendum. Europarlamentare: 53,01%; referendum: 47,97%.
Acum 2 ore
22:15
Un cutremur de magnitudine de 4  s-a înregistrat, duminică seară, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 190 de kilometri.
22:15
Mobilizare impresionantă la secţiile de votare deschise în Republica Moldova pentru alegerile din Parlamentul European. În pofida cozilor imense, 37.888 de moldoveni care deţin şi cetăţenie română şi-au exprimat dreptul la vot, ceea ce înseamnă o prezenţă la vot a românilor din Basarabia aproape de patru ori mai mare decât la alegerile europarlamentare din 2014.
22:15
Liderul Kelemen Hunor a declarat, duminică seară, că, dacă rezultatele exit poll-ului vor fi confirmate de rezultatele oficiale, comunitatea maghiară din România va avea o voce puternică în Parlamentul European în următorii cinci ani. Acesta a spus că niciodată UDMR nu a avut atâtea voturi la alegerile europarlamentare.
22:15
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara, la sediul PSD, că nu demisionează, pentru că românii au încredere în actualul guvern şi a spus că opoziţia poate depune moţiune de cenzură.
22:15
Marian Oprişan consideră că alegerile europarlamentare au fost pierdute din cauza lui Liviu Dragnea, care a compromis încrederea acordată de electorat.
22:15
Partidul de extrema dreaptă Adunarea Naţională (RN), condus de Marine Le Pen, este creditat cu primul loc înscrutinul europarlamentar din Franţa, în faţa progresiştilor din „La République en marche“ (LREM).
21:45
Câteva sute de persoane s-au adunat duminică seara în Piaţa Victoriei, unde este anunţat un miting de solidaritate cu românii din Diaspora, care nu au apucat să voteze.
21:45
Un bărbat fără un picior a fost printre primii votanţi la o secţie din satul Poieniţa, comuna vâlceană Goleşti. Gestul său de a veni în cârje i-a impresionat pe toţi cei prezenţi, cu atât mai mult cu cât, dată fiind situaţia sa medicală, ar fi putut beneficia de urna mobilă.
21:45
Protestatarii susţin că dreptul la vot nu este respectat şi că foarte mulţi oameni nu reuşesc să voteze, în special în diaspora, din cauză că autorităţile nu au dorit să prelungească votul.
21:45
Partidul GERB a obţinut cele mai multe voturi în alegerile europarlamentare desfăşurate duminică în Bulgaria, relevă sondajele la ieşirea de la vot date publicităţii la scurt timp după încheierea scrutinului.
21:45
După închiderea urnelor pentru alegerile europarlamentare şi referendum, liderul PNL, Ludovic Orban, le-a mulţumit românilor pentru prezenţa la vot şi a afirmat că PNL „va fi pe primul loc”.
21:45
Liderul PLUS, Dacian Cioloş, le-a cerut membrilor USR să rămână vigilenţi până la terminara numărării voturilor. De asemenea, Dan Barna a cerut demisia Vioricăi Dăncilă.
21:45
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la finalul alegerilor europarlamentare că îi cere Vioricăi Dăncilă să demisioneze din funcţia de premier, că nu-şi asumă vina pentru rezultatul alegerilor şi faptul că Gabriela Firea ar putea fi o variantă pentru alegerile prezidenţiale.
Acum 4 ore
21:15
Un ieşean stabilit la Londra le-a transmis un mesaj emoţionant românilor chiar din faţa secţiei de votare unde aşteaptă să voteze.
21:15
Uniunea DemocratăCroată (HDZ), un partid conservator, a câştigat scrutinul europarlamentardesfăşurat în Croaţia, arată estimările realizate la ieşirea de la urne.
21:15
Maria Grapini, candidată la alegerile europarlamentare din partea PSD, a votat duminică seara la o secţie de votare amenajată într-un liceu din Timişoara. La ieşirea din secţie, Grapini a fost certată pentru că s-a băgat în faţă.
20:45
Consumatorii vulnerabili de energie din România, care reprezintă circa 20% din populaţia totală a ţării, ar putea fi protejaţi printr-o „taxă socială“ impusă tuturor celorlalţi consumatori, dar şi prin discounturi acordate de furnizori arată un studiu comandat de Federaţia Patronală Petrol şi Gaze (FPGG), care are membri precum Romgaz sau OMV Petrom, cei mai mari producători de gaze.
20:45
Comunitatea „Vă vedem din Sibiu“ anunţă că va protesta, duminică seară, peste drum de sediul PSD Sibiu, în zona denumită de ei „Zona liberă de corupţie“, faţă de modul în care au fost organizate alegerile în străinătate şi în semn de susţinere faţă de ce care au stat ore în şir la cozi.
20:45
În comuna bihoreană Diosig, populată în principal de etnici maghiari, oamenii au votat cu UDMR, „pentru că aşa trebuie“, aplicând ştampila şi pe buletinele de vot de la referendum, fără să ştie măcar ce întrebări li se pun.
20:45
Liderul PMP, Traian Băsescu, afirmă că ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, nu este nimic altceva decât un birocrat ticălos care batjocoreşte cu bună ştiinţă românii din diaspora şi cere demisia acestuia.
20:45
Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat duminică seara, la sediul PSD din Băneasa, că în cazul în care social-democraţii vor obţine un scor sub 30% la alegerile europarlamentare, atunci preşedintele partidului, Liviu Dragnea, trebuie să-şi dea demisia.
20:30
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat, duminică seară, de ce a venit să voteze singur la Liceul Jean Monnet, nu însoţit de de iubita sa, Irina Tănase.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.