„Rusia nu este o echipă de pompieri, nu poate salva totul singură”, afirmă Putin cu privire la acordul nuclear cu Iranul

Adevarul (Romania), 15 mai 2019 23:15

Moscova nu poate salva acordul nuclear cu Iranul singură, a afirmat preşedintele rus Vladimir Putin, adăugând că distrugerea acordului a fost declanşată de SUA iar Europa nu a reacţionat .

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
07:30
Turneul de Grand Slam de la Roland Garros începe azi şi adună la start toată crema mondială a tenisului masculin şi feminin.
07:30
FC Viitorul a cucerit în premieră Cupa României, după victoria cu 2-1 în faţa Astrei, iar Gheorghe Hagi a mai făcut un anunţ important la conferinţa de presă.
07:30
După eliminarea ruşinoasă din Liga Campionilor, catalanii au pierdut şi finala Cupei Regelui Spaniei, în faţa Valenciei.
07:30
Fotbalul românesc este din nou în doliu, după dispariţia unui component al echipei naţionale care a fost prezent la Mondialul din Mexic 1970.
07:30
Cele 18.730 de secţii de votare deschise în ţară pentru alegerile europarlamentare şi pentru referendumul pe justiţie s-au deschis, duminică, la ora 7.00. În străinătate au fost deschise 441 de secţii, iar votul a început deja, primii votanţi fiind românii din Noua Zeelandă.
Acum 30 minute
07:15
Însuşirea, dispunerea sau folosirea, pe nedrept, a unui bun mobil al altuia de către cel căruia i-a fost încredinţat în baza unui titlu şi cu un anumit scop, ori refuzul de a-l restitui este infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
07:15
Simina Bilauschi este elevă în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială nr. 3 din Slatina, judeţul Olt, şi a reuşit să obţină aur, respectiv argint, la fazele naţionale ale olimpiadelor de matematică şi fizică din acest an. Asta nu înseamnă că nu se şi distrează citind şi ieşind împreună cu prietenii
07:15
Ilinca Rus (10 ani) este cel mai tânăr actor al Teatrului „Toma Caragiu“ din Ploieşti. A crescut pe scenă, în culise, fiind mai întâi cel mai fidel spectator al mamei sale, actor la secţia „Păpuşi“  din cadrul aceleiaşi instituţii teatrale, pentru ca apoi să-i calce, deloc timid, pe urme.
07:15
Simona Haleprevine la singurul turneu de Grand Slam pe care l-a câştigat şi unde poatedemonstra că rămâne cea mai bună jucătoare a lumii pe zgură.
Acum o oră
07:00
În anul 1972, în apropiere de oraşul Galaţi, foarte aproape de ruinele unei cetăţi antice, au fost descoperite mai multe artefacte care arată că în zonă au trăit, au luptat şi au murit oameni ale căror origini sunt în Egiptul antic. La aproape cinci decenii de la descoperire, oamenii de ştiinţă încă nu au ajuns la o concluzie fermă cu privire la acestea.
07:00
Se pare că nu mai trebuie să ne epuizăm în sala de gimnastică pentru a scăpa de „tot ce este rău” din organism pentru a trăi mai mult. Oamenii de ştiinţă americani au arătat că spălatul vaselor sau ştergerea podelei pot contribui considerabil la prelungirea vieţii.
07:00
Adolescenţa este o perioadă dificil de gestionat pentru părinţi, care se confruntă cu dorinţa de afirmare a copiilor, iar de aici pericolele la care cei din urmă se expun. Cum îţi dai seama că adolescentul tocmai a consumat droguri?
06:45
Un număr de 753 de români aflaţi în străinătate au votat la alegerile europarlamentare până duminică la ora 6:00, cu o oră înainte ca secţiile de votare să se deschidă şi în România. La referendumul pe justiţie şi-au exprimat opţiunea 727 de persoane.
06:45
Un cutremur cu magnitudinea 3,1 grade pe scara Richter s-a produs, duminică, la ora 5.38, în Marea Neagră, potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).
Acum 2 ore
06:30
Românii îi desemneazăduminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. Înacelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrulreferendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine lacurent cu prezenţa la vot în judeţul Constanţa, raportată la intervale regulate decătre Autoritatea Electorală Permanentă.
06:30
Românii îi desemneazăduminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. Înacelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrulreferendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine lacurent cu prezenţa la vot în judeţul Tulcea, raportată la intervale regulate decătre Autoritatea Electorală Permanentă.
06:30
Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul Ialomiţa, raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:30
Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul Călăraşi, raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:30
Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul... raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:30
Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul... raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:30
Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul Prahova raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:30
Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul Olt raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:30
Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul Vâlcea, raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:30
Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul Dâmbovia raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:30
Româniiîi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în ParlamentulEuropean. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări dincadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ văţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul Argeş raportată la intervale regulatede către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:30
Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul... raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:30
Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul Gorj raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:15
Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul Bacău raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:15
Româniiîi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi înParlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde lacele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat depreşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cuprezenţa la vot în judeţul Suceava, raportată la intervaleregulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
06:15
Românii îi desemnează duminică, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanţi în Parlamentul European. În acelaşi timp, alegătorii pot răspunde la cele două întrebări din cadrul referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. „Adevărul“ vă ţine la curent cu prezenţa la vot în judeţul Botoşani raportată la intervale regulate de către Autoritatea Electorală Permanentă.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.