Un tânăr de 22 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu unMercedes din cauza vitezei. Un alt bărbat a fost rănit grav

Adevarul (Romania), 16 mai 2019 12:00

Un bărbat de 22 de ani originar din judeţul Galaţi a muritîn cursul nopţii de 15 spre 16 mai, în judeţul Iaşi, după ce a fost implicatîntr-un accident rutier.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
11:00
Aflată în capitala Franţei, unde urmează să participe la cel de al doilea turne de Grand Slam al anului, Simona Halep a fost alături de echipa lui Gică Hagi.
11:00
Cetăţenii din 21 de state membre al Uniunii Europene, înclusiv din România,  votează duminică pentru a-şi alege reprezentanţii în Parlamentul European.
Acum 30 minute
10:45
În noiembrie 1937 au avut loc ultimele alegeri ale României înainte ca Regele Carol al II-lea să dizolve Parlamentul şi să instaureze o dictatură regală.
Acum o oră
10:30
Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a votat la alegerile europarlamentare din 26 mai încă de la prima oră a dimineţii, imediat ce a fost deschisă secţia unde a fost arondat. Acesta a fost însoţit de George Simion, candidatul independent pe care îl susţine.
10:30
O femeie din localitatea dâmboviţeană Slobozia este cercetată de poliţiştii din Titu pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.
10:30
Prezenţa la vot la alegerile europarlamentare, la ora 10:00, a fost de 6,56% pentru europarlamentare şi de 5,24% la referendumul pentru justiţie. Teleorman avea cea mai mare prezenţă la vot la europarlamentare.
10:30
Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor (S.P.C.E.P.) Târgovişte va asigura în ziua votului pentru Alegerilor Europarlamentare, 26 mai 2019, un program de lucru special pentru eliberarea actelor de identitate cetăţenilor cu drept de vot, care nu au act de identitate valabil.
10:30
Prim-vicepreşedintele PNL RalucaTurcan spune că a votat pentru „eliberarea ţării de sub ocupaţia unei grupăriinfracţionale infiltrate la vârful puterii“ şi pentru alungarea unui regimcorupt, care a transformat infracţiunea în virtute.
10:30
Serviciul de Ambulanţă Prahova a fost solicitat să intervină la una dintre secţiile de vot din Ploieşti. Un membru al comisiei de vot a avut nevoie de îngrijiri medicale.
10:30
Filosoful Mihi Şora anunţă că avotat, inclusiv pentru referendum, spunând că a făcut-o pentru copii, pentruEuropa şi pentru tot ce ne ţine împreună, pentru demnitate, cinste, dreptate.
10:30
Primăria Zvoriştea, din judeţul Suceava, a amenajat unadintre secţiile de vot din localitate într-un prăznicar. Primarul comunei spune că nu a avut încotro, în condiţiile în care în satul Poiana nu sunt alte spaţii publice.Primăria a închiriat prăznicarul pentru trei zile şi a plătit 1.000 de lei.
10:30
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a votat acasă, la Băiţa, în judeţul Maramureş. Aceasta a venit la vot însoţită de soţul şi de fiul ei, iar pentru referendum a refuzat să îşi exercite votul.
10:30
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, duminică, faptul că toţi românii ar trebui să iasă la vot. Acesta a aşteptat mai multe minute pentru că în faţa sa erau mai mulţi oameni care voiau să ia buletinele de vot.
10:15
Peste 600 de poliţişti, jandarmi şi pompieri sunt angrenaţi duminică, 26 mai, în desfăşurarea alegerilor membrilor din România în Parlamentul European şi a referendumului naţional. Structurile MAI au luat toate măsurile, potrivit competenţei, pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică.
Acum 2 ore
10:00
Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” Târgovişte a fost prezent în perioada 24 - 25 mai, la Târgul European al Castelelor, ediţia a V-a, organizat la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara. Evenimentul este unul unic în România şi promovează frumuseţea monumentelor istorice din ţară şi din Europa.
10:00
Prezenţa la vot la alegerile europarlamentare, la ora 9.00, a fost de 3,36% pentru europarlamentare şi de 2,70% la referendumul pentru justiţie. Primul judeţ în ceea ce priveşte participarea la europarlamentare este judeţul Teleorman, unitate administrativă controlată de PSD şi Liviu Dragnea.
10:00
Primarul Nicolae Robu a votat duminică, în jurul orei 9.00, la secţia de la Şcoala Generală nr.30, din cartierul timişorean Soarelui. La ieşirea de la urne, Robu a spus că a votat pentru cea mai bună reprezentare a României, a intereselor României şi a poporului român în Parlamentul European.
10:00
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, din localitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.
10:00
Primele plângeri au fost depuse la Biroul Electoral Judeţean Gorj de către USR chiar de la primele ore ale dimineţii.
10:00
Cozila secţiile de votare din mai multe oraşe importante din UE. Românii s-auaşezat la rând pentru a vota la alegerile europarlamentare şi la referendumul pejustiţie.
09:45
Laura Codruţa Kovesi, fostprocuror-şef al DNA şi candidat pentru funcţia de procuror-şef european, avotat după ora 8:00, în Capitală.
09:45
Ludovic Orban (preşedintele PNL) şi Dacian Cioloş (lider al PLUS) sunt liderii de partide care până la această oră au votat.
09:15
Ziua Românilor de Pretutindeni este sărbătorită în ultima duminicăa lunii mai, respectiv pe 26 mai 2019. Iniţiativa a aparţinut unui deputat PNL.
09:15
Fostul procuror general AugustinLazăr afirmă că a plecat din funcţie când a hotărât el, după îndeplinireamisiunii profesionale, iar despre plecarea fostului ministru al JustiţieiTudorel Toader spune că nu i s-a părut că a fost făcută „pe uşa din faţă“. Larândul său, Tudorel Toader consideră interesantă afirmaţia despre condiţiileplecării lui Lazăr şi face precizări în legătură cu cererea de revocare aacestuia.
09:15
Irlandezii au aprobat în cadrulunui referendum ale cărui rezultate au fost anunţate duminică, ridicarea restricţiilorlegate de divorţ. Ţara este una cu puternice rădăcini catolice.
09:15
Fostul premier Dacian Cioloş, candidat la alegerile europarlamentare din partea Alianţei 2020 URS-PLUS, a votat duminină dimineaţă, în jurul orei 8, la Zalău.
09:15
Rezultatele exit-poll-ului Avangarde privind alegerile europarlamentare vor fi publicate pe adevarul.ro în ceastă seară, la ora 21.00.
Acum 4 ore
08:45
Prezenţa la vot la alegerile europarlamentare este de 1,31 %, iar la referendum de1,07 %, duminică, la o oră de la deschiderea secţiilor de votare.
08:15
Poliţia a luat decizia restricţionării traficului auto în zonă. Angajaţii benzinăriei au ieşit în stradă şi au solicitat ajutorul celor de la ISU.
07:45
Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament aflat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Reşiţa, judeul Caraş- Severin. În urma incendiului, proprietarul apartamentului unde a izbucnit focul, a fost gasit decedat, intoxicat cu fum. 24 de persoane au fost evacuate, unele dintre ele cu ajutorul scării mecanice. Trei dintre acestea au fost duse la spital.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.