Nick Kyrgios i-a desfiinţat pe Nadal, Djokovic şi Verdasco. Unchiul Tony n-a scăpat nici el: „Un idiot“

Adevarul (Romania), 16 mai 2019 12:00

Australianul Nick Kyrgios şi-a dat iar în petic. Conform Reuters, citat de news,ro, jucătorul de tenis i-a criticat în termeni duri pe colegii săi din circuitul ATP.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
10:00
Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” Târgovişte a fost prezent în perioada 24 - 25 mai, la Târgul European al Castelelor, ediţia a V-a, organizat la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara. Evenimentul este unul unic în România şi promovează frumuseţea monumentelor istorice din ţară şi din Europa.
10:00
Prezenţa la vot la alegerile europarlamentare, la ora 9.00, a fost de 3,36% pentru europarlamentare şi de 2,70% la referendumul pentru justiţie. Primul judeţ în ceea ce priveşte participarea la europarlamentare este judeţul Teleorman, unitate administrativă controlată de PSD şi Liviu Dragnea.
10:00
Primarul Nicolae Robu a votat duminică, în jurul orei 9.00, la secţia de la Şcoala Generală nr.30, din cartierul timişorean Soarelui. La ieşirea de la urne, Robu a spus că a votat pentru cea mai bună reprezentare a României, a intereselor României şi a poporului român în Parlamentul European.
10:00
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, din localitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.
10:00
Primele plângeri au fost depuse la Biroul Electoral Judeţean Gorj de către USR chiar de la primele ore ale dimineţii.
10:00
Cozila secţiile de votare din mai multe oraşe importante din UE. Românii s-auaşezat la rând pentru a vota la alegerile europarlamentare şi la referendumul pejustiţie.
Acum 30 minute
09:45
Laura Codruţa Kovesi, fostprocuror-şef al DNA şi candidat pentru funcţia de procuror-şef european, avotat după ora 8:00, în Capitală.
09:45
Ludovic Orban (preşedintele PNL) şi Dacian Cioloş (lider al PLUS) sunt liderii de partide care până la această oră au votat.
Acum o oră
09:15
Ziua Românilor de Pretutindeni este sărbătorită în ultima duminicăa lunii mai, respectiv pe 26 mai 2019. Iniţiativa a aparţinut unui deputat PNL.
09:15
Fostul procuror general AugustinLazăr afirmă că a plecat din funcţie când a hotărât el, după îndeplinireamisiunii profesionale, iar despre plecarea fostului ministru al JustiţieiTudorel Toader spune că nu i s-a părut că a fost făcută „pe uşa din faţă“. Larândul său, Tudorel Toader consideră interesantă afirmaţia despre condiţiileplecării lui Lazăr şi face precizări în legătură cu cererea de revocare aacestuia.
09:15
Irlandezii au aprobat în cadrulunui referendum ale cărui rezultate au fost anunţate duminică, ridicarea restricţiilorlegate de divorţ. Ţara este una cu puternice rădăcini catolice.
09:15
Fostul premier Dacian Cioloş, candidat la alegerile europarlamentare din partea Alianţei 2020 URS-PLUS, a votat duminină dimineaţă, în jurul orei 8, la Zalău.
09:15
Rezultatele exit-poll-ului Avangarde privind alegerile europarlamentare vor fi publicate pe adevarul.ro în ceastă seară, la ora 21.00.
Acum 2 ore
08:45
Prezenţa la vot la alegerile europarlamentare este de 1,31 %, iar la referendum de1,07 %, duminică, la o oră de la deschiderea secţiilor de votare.
08:15
Poliţia a luat decizia restricţionării traficului auto în zonă. Angajaţii benzinăriei au ieşit în stradă şi au solicitat ajutorul celor de la ISU.
Acum 4 ore
07:45
Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament aflat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Reşiţa, judeul Caraş- Severin. În urma incendiului, proprietarul apartamentului unde a izbucnit focul, a fost gasit decedat, intoxicat cu fum. 24 de persoane au fost evacuate, unele dintre ele cu ajutorul scării mecanice. Trei dintre acestea au fost duse la spital.
07:30
Turneul de Grand Slam de la Roland Garros începe azi şi adună la start toată crema mondială a tenisului masculin şi feminin.
07:30
FC Viitorul a cucerit în premieră Cupa României, după victoria cu 2-1 în faţa Astrei, iar Gheorghe Hagi a mai făcut un anunţ important la conferinţa de presă.
07:30
După eliminarea ruşinoasă din Liga Campionilor, catalanii au pierdut şi finala Cupei Regelui Spaniei, în faţa Valenciei.
07:30
Fotbalul românesc este din nou în doliu, după dispariţia unui component al echipei naţionale care a fost prezent la Mondialul din Mexic 1970.
07:30
Cele 18.730 de secţii de votare deschise în ţară pentru alegerile europarlamentare şi pentru referendumul pe justiţie s-au deschis, duminică, la ora 7.00. În străinătate au fost deschise 441 de secţii, iar votul a început deja, primii votanţi fiind românii din Noua Zeelandă.
07:15
Însuşirea, dispunerea sau folosirea, pe nedrept, a unui bun mobil al altuia de către cel căruia i-a fost încredinţat în baza unui titlu şi cu un anumit scop, ori refuzul de a-l restitui este infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
07:15
Simina Bilauschi este elevă în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială nr. 3 din Slatina, judeţul Olt, şi a reuşit să obţină aur, respectiv argint, la fazele naţionale ale olimpiadelor de matematică şi fizică din acest an. Asta nu înseamnă că nu se şi distrează citind şi ieşind împreună cu prietenii
07:15
Ilinca Rus (10 ani) este cel mai tânăr actor al Teatrului „Toma Caragiu“ din Ploieşti. A crescut pe scenă, în culise, fiind mai întâi cel mai fidel spectator al mamei sale, actor la secţia „Păpuşi“  din cadrul aceleiaşi instituţii teatrale, pentru ca apoi să-i calce, deloc timid, pe urme.
07:15
Simona Haleprevine la singurul turneu de Grand Slam pe care l-a câştigat şi unde poatedemonstra că rămâne cea mai bună jucătoare a lumii pe zgură.
07:00
În anul 1972, în apropiere de oraşul Galaţi, foarte aproape de ruinele unei cetăţi antice, au fost descoperite mai multe artefacte care arată că în zonă au trăit, au luptat şi au murit oameni ale căror origini sunt în Egiptul antic. La aproape cinci decenii de la descoperire, oamenii de ştiinţă încă nu au ajuns la o concluzie fermă cu privire la acestea.
07:00
Se pare că nu mai trebuie să ne epuizăm în sala de gimnastică pentru a scăpa de „tot ce este rău” din organism pentru a trăi mai mult. Oamenii de ştiinţă americani au arătat că spălatul vaselor sau ştergerea podelei pot contribui considerabil la prelungirea vieţii.
07:00
Adolescenţa este o perioadă dificil de gestionat pentru părinţi, care se confruntă cu dorinţa de afirmare a copiilor, iar de aici pericolele la care cei din urmă se expun. Cum îţi dai seama că adolescentul tocmai a consumat droguri?
06:45
Un număr de 753 de români aflaţi în străinătate au votat la alegerile europarlamentare până duminică la ora 6:00, cu o oră înainte ca secţiile de votare să se deschidă şi în România. La referendumul pe justiţie şi-au exprimat opţiunea 727 de persoane.
06:45
Un cutremur cu magnitudinea 3,1 grade pe scara Richter s-a produs, duminică, la ora 5.38, în Marea Neagră, potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.