Profitul grupului olandez NN, afectat de reforma pensiilor private din România

InCont, 16 mai 2019 12:00

Rezultatele trimestriale ale grupului olandez de asigurări NN au depăşit estimările, pe fondul îmbunătăţirii pieţei din Olanda, dar reforma pensiilor din România a afectat profitul în Europa, transmite Reuters.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de InCont

Acum 4 ore
08:30
Principalele trei companii aeriene chineze au solicitat în mod oficial despăgubiri de la producătorul american de avioane Boeing pentru blocarea la sol şi întârzierea livrărilor de avioane 737 MAX.
08:10
Şeful Ryanair, Michael O Leary, a declarat că se aşteaptă ca operatorul aerian irlandez să beneficieze de pe urma oricărui război al tarifelor în industria aeriană, transmite BBC.
08:00
Economia românească se confruntă deja, de câţiva ani, cu o criză acută de forţă de muncă, necesarul de muncitori fiind evaluat la aproape 1 milion de oameni, dar şi de 10.000 de roboţi industriali, arată o analiză a companiei Frames.
07:40
Alegeri europarlamentare 2019. Cele 18.730 de secţii de votare deschise în ţară pentru alegerile europarlamentare s-au deschis, duminică, la ora 7:00.
07:20
26 mai 2019 este o zi vitală pentru democraţia europeană. Cu toţii avem datoria să luptăm pentru ca ea să meargă mai departe. Buletinele de vot pentru scrutin au ajuns deja în secţiile de votare.
07:00
Uniunea Europeană face apel la Turcia să respecte drepturile suverane ale Ciprului şi să se abţină de la orice acţiune ilegală , cu referire la intenţia Ankarei de a desfăşura activităţi de forare în zona economică exclusivă cipriotă (ZEE), scrie AFP.
Ieri
07:50
Premierul irlandez Leo Varadkar a declarat vineri, la Dublin, că se teme că demisia premierului britanic Theresa May ar putea să introducă Brexitul într-o fază foarte periculoasă pentru Irlanda.
07:30
Un român de 20 de ani este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, potrivit raportului Yahoo! Finance, citat de Forbes US.
06:50
Călugării din Abaţia Grimbergen din Belgia vor putea fabrica din nou, după mai bine de două secole şi trei incendii devastatoare, faimoasa lor bere medievală, relatează vineri The Telegraph.
24 mai 2019
17:50
Masa monetară în sens larg a urcat cu 9,9% (5,5% în termeni reali) în aprilie, faţă de aceeaşi lună a anului anterior, până la 390,09 miliarde lei (81,7 miliarde de euro), arată datele Băncii Naţionale a României (BNR), publicate vineri.
14:00
Avalanşa de ştiri negative privind plasamentul rezervei internaţionale de aur la Londra a făcut mult rău ţării, a ştirbit din credibilitatea Băncii Naţionale a României şi din credibilitatea ţării, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.
13:50
Şapte din zece specialişti în recrutare verifică, de obicei, candidatul pentru job, cu angajatorii anteriori, atât pentru poziţiile low-level, cât şi pentru cele high-level, reiese dintr-un sondaj publicat, vineri, de platforma de recrutare BestJobs.
13:40
Banca Naţională a României (BNR) a afişat, vineri, un curs de 4,7612 lei, mai mult cu 0,11 de bani (+0,02%) în comparaţie cu anunţul din şedinţa anterioară, când moneda unică fusese cotată la 4,7601 lei.
11:20
O nouă fabrică pentru procuția modelelor Skoda şi Volkswagen va fi construită în Turcia sau Bulgaria, informează Radio Praga, prelut de Agerpres.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:30
Partidul Laburist (PvdA) al prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans, candidat la postul de preşedinte al CE, a obţinut o victorie surprinzătoare în alegerile europarlamentare desfăşurate joi în Olanda, obţinând 18,1% din voturi.
10:10
Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că vineri va fi transmisă la Comisia Europeană cererea de finanţare din fonduri europene a podului suspendat peste Dunăre din zona Tulcea - Brăila.
09:30
Guvernul a aprobat, joi, posibilitatea ca Fondul de Garantare a Drepturilor din Sistemul de Pensii Private să poată deveni administrator special pentru pensiile private, a anunţat ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici.
09:10
Compania ta suferă din lipsă de vizibilitate? Ai un magazin online, însă cifra de afaceri este mai mică decât sperai? Tot ce ai nevoie pentru a-ți crește vizibilitatea afacerii, dar și brandul personal, este un serviciu de optimizare SEO.
23 mai 2019
17:00
OMV Petrom începe demersurile pentru dezafectarea platformei de foraj marin Gloria, semnând cu GSP Offshore un contract în acest sens, estimat la cinci milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei petroliere.
16:40
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi că Guvernul discută, în prima lectură, proiectul O familie, o casă , care este o variantă mai aproape de nevoile cetăţenilor a programului Prima Casă .
16:20
Preşdintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că, începând de astăzi, UDMR nu va mai susţine nicio iniţiativă sau măsură a Guvernului.
16:00
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că în şedinţa de Guvern de joi vor fi transferaţi 700 de milioane de lei către Fondul de Mediu pentru restituirea taxei auto către cetăţeni.
15:50
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că, joi, proiectul de ordonanţă de urgenţă privind reglementarea activităţii de ridesharing va fi pus în consultare publică, urmând ca acest act normativ să fie adoptat săptămâna viitoare.
15:00
Parlamentul European (PE) a văzut, începând din 1979, trecând prin hemiciclurile sale eurodeputaţi cu o carieră singulară - celebrităţi, nonagenari, descendenţi ai unor personalităţi istorice, relatează AFP, preluată de News.ro.
14:10
Anul trecut a fost cel mai prolific din istoria pieţei rezidenţiale din Bucureşti şi împrejurimi, însă 2019 ar putea aduce un nou record post-Revoluţie, cu 14.000 de locuinţe care ar putea fi predate, relevă un raport realizat de SVN România.
13:50
Programul Rabla pentru electrocasnice poate fi accesat de către orice cetăţean, începând de vineri, 24 mai, iar bugetul pentru acest an este de 40 de milioane de lei, dublu faţă de anul 2018, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.
13:00
Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, consideră că despre Tezaurul evacuat la Moscova ar trebui să fie scrisă o carte sau să fie făcut un film, care ar putea fi trimis la Viasat History, fiind vorba despre istoria a 92 de tone de aur.
12:20
Cheltuielile de consum ale gospodăriilor din Germania au înregistrat cea mai puternică creştere din ultimii opt ani în primul trimestru, ceea ce a permis celei mai mari economii europene să se relanseze după stagnarea înregistrată în ultimul trimestru al anului trecut, transmite Reuters.
11:50
Consilierul premierului Viorica Dăncilă este urmărit penal de DIICOT din cauza protocolului între SRI şi Parchetul General publicat anul trecut.
11:40
Portugalia devine prima ţară din zona euro care va emite săptămâna viitoare obligaţiuni Panda denominate în yuani, scrie presa internațională.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.