Scandal mare înainte de ultimul episod din Game of Thrones. Gest radical făcut de sute de mii de fani!

Antena1, 16 mai 2019 14:00

Peste 200.000 de persoane solicită postului HBO să refacă ultimul sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", care se va încheia duminică în Statele Unite.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum o oră
18:20
Referendum pentru justiție din 26 mai 2019 a fost, validat prin prezență: ce urmează și care este a doua condiție pentru ca referendumul să treacă.
Acum 2 ore
17:20
Europarlamentarul Siegfried Mureşan afirmă, într-o postare pe Facebook, că situaţia în diasporă este mult mai gravă decât la alegerile prezidenţiale din 2014! Românii au tras un semnal de alarmă pentru rudele lor din România!
17:10
Ministerul de Externe a solicitat Biroului Electoral Central prelungirea programului de votare în diaspora, după ce românii din străinătate au stat la cozi interminabile pentru a vota.
Acum 4 ore
16:50
Runele au pregătit numeroase vești importante pentru zodii, în săptămâna 27 mai-2 iunie! Ce ți-a pregătit destinul și la ce ar trebui să te aștepți, conform runelor? Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie totul!
16:40
Românii cu drept de vot sunt așteptați la urne, duminică, 26 mai, pentru a-i alege pe cei care vor reprezenta România în Parlamentul European și pentru a răspunde celor două întrebări ale referendumului pe justiţie.
16:30
Românii votează în data de 26 mai reprezentanții pentru Parlamentul European, dar își exprimă și părerea cu privire la întrebările de la Referendum. Totuși, ziua de votare nici nu a început atunci când primele incidente au avut loc!
16:10
Incidente la europarlamentare și referendum 2019: Vot întrerupt în Mamaia fiincă buletinele de vot s-au terminat. Prezenţa la vot estimată la Mamaia este de 98,34 %. De la ora 14:00, în stațiunea Mamaia nu se mai votează!
15:30
Atenție, români! Un membru al USR Iaşi a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu un buletin de vot pe care ştampila de control era aplicată pe prima pagină, nu pe ultima, aşa cum ar fi trebuit. El a susţinut că din această cauză voturile pot fi anulate, motiv pentru care a sesizat Biroul Electoral Judeţean Iaşi. Unde se pune ștampila pentru ca votul să fie valabil?
15:00
Patru persoane au fost rănite şi cinci maşini au fost serios avariate după un carambol violent produs aseară în sectorul 2 al Capitalei!
15:00
Diaspora votează la europarlamentare 2019: Cozi kilometrice la secțiile de votare! Imagini de la Ambasada României în Berlin. Mobilizare exemplară a diasporei și în Italia, Marea Britanie, Olanda și Belgia
Acum 6 ore
14:50
Patru persoane au fost rănite şi cinci maşini au fost serios avariate după un carambol violent produs aseară în sectorul 2 al Capitalei!
14:40
Diaspora votează la europarlamentare 2019: Cozi kilometrice la secțiile de votare! Imagini de la Ambasada României în Berlin. Mobilizare exemplară a diasporei și în Italia, Marea Britanie, Olanda și Belgia
14:30
Un accident rutier a avut loc duminică, în localitatea Milcovăţu, judeţul Giurgiu, după ce şoferul unui autoturism a izbit un stâlp de electricitate. Cinci persoane au fost implicate în accident, trei dintre acestea fiind declarate decedate.
13:50
Românii votează în data de 26 mai reprezentanții pentru Parlamentul European, dar își exprimă și părerea cu privire la întrebările de la Referendum. Totuși, ziua de votare nici nu a început atunci când primele incidente au avut loc!
13:40
Tentativă de fraudă la europarlamentare: Mama primarului Constanţei, Decebal Făgădău a fost prinsă cu cinci buletine de vot. I s-a deschis dossar penal.
13:00
O fetiţă din Argentina a dat dovadă de un curaj ieşit din comun. Faţă în faţă cu un hoţ care încerca să o jefuiască pe mama sa, copila de 11 ani nu a stat pe gânduri și a acționat ca o adevărată eroină.
Acum 8 ore
12:20
Rezultate parțiale Alegerile Europarlamentare 2019. A1.ro anunță rezultatele parțiale la alegerile Europarlamentare, dar și la referendumul pentru justiție. Primele date indică o luptă strânsă între PSD, PNL și USR!
12:10
România iese la vot. Astăzi îi alegem pe cei 32 de reprezentanţi pe care ţara noastră îi va avea în următorii cinci ani în Parlamentul European.
11:40
Alegeri Europarlamentare 2019. Călin Popescu Tăriceanu a refuzat să voteze la referendum. Acesta declarat că: ”Deciziile care se iau în Parlamentul European afectează viața românilor de zi cu zi. Am votat cu convingerea că cei care vor reprezenta din partea partidului pe care îl conduc, vor merge acolo cu gândul clar de a reperezenta interesul României”.
11:20
Românii din toată lumea votează azi, 26 mai 2019, la alegerile europarlamentare 2019, dar și l referendumul pentru justiție, convocat de Președintele Klaus Iohannis. Prezența la urne, în timp real, este arătată de BEC ( Biroul Electoral Central). 
Acum 12 ore
10:50
Doi tineri din judeţul Timiş, Alina şi Mihai, şi-au unit destinele cu o zi înaintea votului, iar noaptea trecută a avut loc petrecerea de nuntă. La finalul acesteia, cei doi tineri proaspăt căsătoriţi au făcut primul lor drum împreună ca soţ şi soţie la secţia de votare.
10:30
Președintele Klaus Iohannis votează la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție, convocat chiar de el. Șeful statului a făcut și o declarație, la Liceul Jean Monnet din Capitală. 
10:10
Pentru Alegerile Europarlamentare și Referendum pentru Justitie, ambele organizate duminică, 26 mai 2019, au fost organizare un număr record de secții de votare în diaspora. Află din articolul a1.ro, cum și unde pot vota românii din Diaspora
10:10
Prezenţa la vot la alegerile europarlamentare este duminică, 26 mai, crește de la oră la alta. Potrivit datelor oferite de BEC (Biroul Electoral Central) se constată o prezență la urne de 6,56 %. Așadar, peste un milion de români au votat deja, din cei 18.267.732 înscriși pe liste permanente și speciale. 
10:00
 România iese la vot. Astăzi îi alegem pe cei 32 de reprezentanţi, pe care ţara noastră îi va avea în următorii cinci ani în Parlamentul European.
09:50
Ziua de duminică, 26 mai 2019, vine cu numeroase răsturnări de situație, atât în bine, cât și în rău! Unele zodii primesc sume importante de bani, altele se confruntă cu o situație imprevizibilă. Ție ce ți-a pregătit horoscopul zilei de duminică, 26 mai 2019?
09:50
Europarlamentare și Referendum 2019: Ludovic Orban: ”Am votat pentru ca România să fie condusă de oameni cinstiți”. Ludovic Orban a votat la alegerile europarlamentare 2019 la o secție de votare din Dobroești, județul Ilfov.
09:20
Cutremur neobișnuit în România! Un seism s-a produs duminică, potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).
09:00
Horoscopul zilei de duminică, 26 mai 2019, vine cu vestea că anumite zodii vor trece astăzi printr-o despărțire dureroasă! Ce te așteaptă azi, potrivit astrelor?
09:00
Video devenit viral la alegerile desfășurate în India: un candidat la pentru un loc în camera inferioară a Parlamentului din India și a izbucnit în plâns când a aflat rezultatul alegerilor: a primit cinci voturi, în condițiile în care chiar și familia lui număra nouă membri cu drept de vot
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.