Ţara din Europa unde joi au fost 37 de grade la umbră. Valul de căldură mai ţine 3 zile

StirileProtv.ro, 16 mai 2019 17:20

Temperaturi extrem de mari în Cipru, unde oamenilor li s-a cerut să stea în case.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
17:50
Președintele României, Klaus Iohannis, consideră că ”este inadmisibil” ca cetățenii români din Diaspora să nu își poată exercita dreptul la vot.
Acum o oră
17:20
Într-un apartament de bloc din Galaţi stau, cel puţin în acte, 1.921 dintre cei 1.979 de alegători înscrişi pe liste la secţia de votare 42.
17:20
Reprezentanţii Biroului electoral pentru străinătate au transmis către Biroul Electoral Central sesizări venite de la secţiile de votare din Europa, pentru prelungirea programului de vot după ora 21.00.
17:10
Un român a fost scos cu targa din secția de votare din orașul german Karlsruhe. Bărbatul a apucat să voteze, după care i s-a făcut rău. 
17:10
Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, reclamă probleme în activitatea mai multor secţii de votare din oraş, el depunând o sesizare la Biroul Electoral Judeţean.
Acum 2 ore
17:00
Imagini incredibile au fost surprinse la o secție de votare din Hamburg, Germania.
16:50
Președintele Klaus Iohannis a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj în care le cere românilor să iasă la vot.
16:20
PSD atrage atenția asupra faptului că, în majoritatea secțiilor de votare, operatorii de tabletă insistă ca cetățenii să voteze și la Referendum, ptorivit unui comunicat de presă.
16:10
Imagini impresionante primite de la un utilizator din Marea Britanie.
Acum 4 ore
16:00
Procesul electoral la secţia de votare din staţiunea Mamaia a fost întrerupt după ce s-au terminat buletinele de vot, până la ora 14 votând 297 de persoane, dintre care 258 pe liste suplimentare şi înregistrându-se o prezenţă de 98,34 la sută.
15:50
Sute de români stăteau la coadă, duminică la prânz, la secțiile de votare amenajate în Zaragoza, Spania.
15:50
O mireasă din Alba a fost surprinsă la una dintre secțiile de votare, chiar în ziua nunții.
15:40
Ministerul Afacerilor Externe a declarat că toate cele 441 secții de votare organizate în afara României sunt operaționale și funcționează normal.
15:40
Scene incredibile în Munchen. Sute de oameni așteptau la prânz să voteze la consulatul României din Munchen. 
15:10
Incident la o secție de votare din Londra, unde cozile sunt deja foarte mari.
15:00
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că va formula o plângere penală împotriva ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, şi a celor care au organizat votul în diaspora.
15:00
Cinci persoane suspectate că au sechestrat un cuplu au fost reţinute de poliţiştii din Argeş, urmând să fie prezentate duminică în faţa magistraţilor pentru propunerea unei măsuri preventive.
14:50
Aplicarea ştampilei de control a secţiei de votare în orice altă poziţie decât pe ultima pagină nu este motiv de nulitate, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.
14:30
MAI semnalează "posibile erori în operarea tabletelor din secţiile de votare”, după ce în primele 5 ore de la deschirea secțiilor s-au primit 570 de semnalări referitoare la posibile situaţii de vot multiplu.
14:10
Mii de români care vor să voteze la Castellón, unde este una dintre marile comunități de români din Spania, și-au pierdut răbdarea și au început să scandeze: ”hoții” și ”ciuma roșie”.
14:10
Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat duminică, după ce a votat la o secţie organizată la Şcoala "Maria Rosetti" din Capitală, că o să câştige România, dacă se prezintă mulţi alegători la urne.
Acum 6 ore
14:00
Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat duminică, după ce a votat, că este în interesul românilor să aibă oameni capabili să îi reprezinte în Parlamentul European.
13:50
Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, duminică, la Liceul 'Jean Monnet' din Capitală, că a votat pentru România şi pentru români, pentru o echipă care să reprezinte ţara noastră în Parlamentul European.
13:50
Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, și-a exprimat opțiune de vot, duminică, la Sibiu, la secţia 68 din municipiul Sibiu.
13:40
Printre judeţele cu cele mai importante prezențe la vot se numără Timiş, Constanța, Sibiu, Mehedinţi, Cluj, Dolj, Olt, Teleorman, Prahova, dar şi Capitala.
13:40
Mama primarului municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a fost surprinsă când ar fi încercat să introducă în urmă mai multe buletine de vot pentru alegerile europarlamentare, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.
13:40
E o zi cu vreme frumoasă şi mulţi români au decis să-şi petreacă duminica în natură. Susţin, însă, că vor merge categoric şi la vot.
13:30
Sute de români aflaţi în tranzit prin Capitală ajung duminică la Muzeul Gării de Nord ca să voteze.
13:30
Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că ziua de 26 mai este una importantă şi i-a îndemnat pe români să meargă la vot.
13:20
Românii din străinătate s-au prezentat în număr mare să voteze la alegerile europarlamentare și referendum, la cele mai multe secţii din diaspora, precum Stuttgart, Bruxelles, Munchen sau Roma, formându-se cozi uriașe.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.