Corina Crețu, reacție după ce Liviu Dragnea a numit-o ”mincinoasă”

StirileProtv.ro, 16 mai 2019 18:00

Comisarul european Corina Creţu a precizat că în Colegiul Comisarilor nu s-a votat trimiterea unei scrisori a CE de avertizare a României privind modificările la legile Justiţiei, subliniind că afirmaţiile preşedintelui PSD "se bazează pe dezinformare".

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
09:50
Administrația Națională a Penitenciarelor a fost notificată de agentul guvernamental la Curtea Europeană a Drepturilor Omului să igienizeze urgent blocul alimentar al închisorii Jilava, înainte ca deținuții și chiar cei care îi păzesc să se îmbolnăvească.
09:50
La Viena, românii s-au așezat la coadă înainte de ora 7:00, când s-a deschis secția de votare.
Acum o oră
09:40
Alegeri europarlamentare 2019. Cele 441 de secţii organizate în străinătate pentru alegerile europarlamentare s-au deschis, duminică, la ora 7:00.
09:40
HOROSCOP 26 MAI 2019, prezentat de Neti Sandu. O s-avem chef de plimbare, de distracţie, o să fim comunicativi şi generoşi ca să profităm din plin timpul liber.
09:30
O coadă uriașă de români s-a format duminică dimineața, în fața Ambasadei României din Stuttgart. Oamenii s-au strâns de la primă oră pentru a vota la europarlamentare și referendum.
09:20
Sute de oameni s-au așezat la coadă, duminică dimineață, în fața Consulatului României, pentru a vota la alegerile europarlamentare și referendumul național.
Acum 2 ore
09:10
Țup face de acum alianță cu părinții și doctorii că să îi învețe pe copii să mănânce, dar și să gândească sănătos.
09:00
Politicienii români votează astăzi la alegerile europarlamentare și referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis pentru justiție.
08:40
O ambulanţă s-a răsturnat într-un șant într-o localitate din județul Arad după ce un șofer neatent nu i-ar fi acordat prioritate.
08:30
Duminică, vremea se încălzeşte şi vom avea soare în cea mai mare parte a ţării. După-amiaza, încep să apară norii şi spre seară o să plouă la deal şi la munte şi izolat în rest.
Acum 4 ore
08:10
Terapia cu ajutorul cailor poate să facă minuni în cazul copiilor cu anumite probleme de sănătate.
08:00
Este vremea socului, iar acolo unde primăvara a venit mai târziu...și a liliacului. Flori frumoase și parfumate, care pot fi transformate în preparate de excepție.
07:50
O aşa-zisă lecție de disciplină s-a sfârșit cu răni pentru un băiețel de opt ani din județul Brașov și cu un dosar penal pentru mama lui.
07:50
O șoferiță în vârstă de 26 de ani, din Brașov, a scăpat cu viață ca prin urechile acului după ce mașina în care se afla s-a răsturnat.
07:50
Momente magice au trăit sâmbătă seară peste 1.000 de oameni adunați în Parcul Coloanei Infinitului din Târgu Jiu.
07:40
Doi bicicliști au fost loviți de o mașină condusă de un șofer băut care circula cu viteză, după cum spun polițiștii. Totul s-a întâmplat pe un drum județean din Arad.
07:40
Alegeri europarlamentare și referendum național. Prezența la vot în timp real
07:30
Rata participării la vot în Letonia, unde sâmbătă au avut loc alegeri pentru Parlamentul European, s-a situat la circa 33%, potrivit datelor prezentate la închiderea secţiilor de votare, în creştere faţă de 30,2% la scrutinul din 2014, notează EFE.
07:30
Alegeri europarlamentare și referendum 2019. Românii din toată lumea votează la alegerile europarlamentare și la referendumul pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis.
07:20
Un cutremur cu magnitudinea 3,2 s-a produs, duminică dimineață, în Marea Neagră, a anunțat Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.
Acum 12 ore
22:20
Alegeri europarlamentare 2019. Primii români care își pot exercita dreptul de vot la alegerile europarlamentare și la referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis sunt cei din străinătate.
22:20
Românii din diaspora sunt primii care pot vota la referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis pe tema justiției, în condițiile în care urnele de vot se deschid, potrivit legii, la ora locală 07.00.
21:40
Lungmetrajul "Parasite", regizat de cineastul sud-coreean Bong Joon-Ho, a câştigat trofeul Palme d'Or la cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes.
21:20
Un bărbat din estul Chinei a fost amendat  după ce o cameră inteligentă din trafic l-a surprins în timp ce se scărpina pe faţă la volan, relatează BBC. 
Acum 24 ore
20:40
O femeie din Republica Moldova a moștenit 3 milioane de euro după decesului bătrânului de care a avut grijă mai mulți ani.
20:30
Un român stabilit în Argentina a povestit pe Facebook că va străbate peste 700 de kilometri până la cea mai apropiată secție de votare, în Buenos Aires. Românul a pornit sâmbătă și se va întoarce duminică.
20:10
În cursul zilei de sâmbătă au votat cehii, letonii, maltezii şi slovacii, în timp ce alegătorii din 21 de ţări îşi vor exprima votul duminică.
20:00
26 mai 2019 este o zi vitală pentru democraţia europeană. Cu toţii avem datoria să luptăm pentru ca ea să meargă mai departe. Buletinele de vot pentru scrutin au ajuns deja în secţiile de votare.
19:50
Pe 26 mai, România întreagă votează! Vom trimite în Parlamentul European oameni care au datoria să ne reprezinte și să se lupte pentru noi.
19:50
Turismul cu bicileta sau cu trotineta electrică devine tot mai popular în România, în special în zonele montane.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.