Au fugit din calea inundațiilor cu ce aveau pe ei, iar acum vor avea înca o noapte grea

StirileProtv.ro, 16 mai 2019 20:20

S-a dat alarma, în toiul nopţii, în Bistriţa şi Mureş. Bieţii oameni, din câteva localităţi, au fugit cu ce au avut pe ei din calea unor viituri imense, formate în urma ploilor abundente.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 15 minute
17:50
Președintele României, Klaus Iohannis, consideră că ”este inadmisibil” ca cetățenii români din Diaspora să nu își poată exercita dreptul la vot.
Acum o oră
17:20
Într-un apartament de bloc din Galaţi stau, cel puţin în acte, 1.921 dintre cei 1.979 de alegători înscrişi pe liste la secţia de votare 42.
17:20
Reprezentanţii Biroului electoral pentru străinătate au transmis către Biroul Electoral Central sesizări venite de la secţiile de votare din Europa, pentru prelungirea programului de vot după ora 21.00.
17:10
Un român a fost scos cu targa din secția de votare din orașul german Karlsruhe. Bărbatul a apucat să voteze, după care i s-a făcut rău. 
17:10
Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, reclamă probleme în activitatea mai multor secţii de votare din oraş, el depunând o sesizare la Biroul Electoral Judeţean.
Acum 2 ore
17:00
Imagini incredibile au fost surprinse la o secție de votare din Hamburg, Germania.
16:50
Președintele Klaus Iohannis a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj în care le cere românilor să iasă la vot.
16:20
PSD atrage atenția asupra faptului că, în majoritatea secțiilor de votare, operatorii de tabletă insistă ca cetățenii să voteze și la Referendum, ptorivit unui comunicat de presă.
16:10
Imagini impresionante primite de la un utilizator din Marea Britanie.
Acum 4 ore
16:00
Procesul electoral la secţia de votare din staţiunea Mamaia a fost întrerupt după ce s-au terminat buletinele de vot, până la ora 14 votând 297 de persoane, dintre care 258 pe liste suplimentare şi înregistrându-se o prezenţă de 98,34 la sută.
15:50
Sute de români stăteau la coadă, duminică la prânz, la secțiile de votare amenajate în Zaragoza, Spania.
15:50
O mireasă din Alba a fost surprinsă la una dintre secțiile de votare, chiar în ziua nunții.
15:40
Ministerul Afacerilor Externe a declarat că toate cele 441 secții de votare organizate în afara României sunt operaționale și funcționează normal.
15:40
Scene incredibile în Munchen. Sute de oameni așteptau la prânz să voteze la consulatul României din Munchen. 
15:10
Incident la o secție de votare din Londra, unde cozile sunt deja foarte mari.
15:00
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că va formula o plângere penală împotriva ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, şi a celor care au organizat votul în diaspora.
15:00
Cinci persoane suspectate că au sechestrat un cuplu au fost reţinute de poliţiştii din Argeş, urmând să fie prezentate duminică în faţa magistraţilor pentru propunerea unei măsuri preventive.
14:50
Aplicarea ştampilei de control a secţiei de votare în orice altă poziţie decât pe ultima pagină nu este motiv de nulitate, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.
14:30
MAI semnalează "posibile erori în operarea tabletelor din secţiile de votare”, după ce în primele 5 ore de la deschirea secțiilor s-au primit 570 de semnalări referitoare la posibile situaţii de vot multiplu.
14:10
Mii de români care vor să voteze la Castellón, unde este una dintre marile comunități de români din Spania, și-au pierdut răbdarea și au început să scandeze: ”hoții” și ”ciuma roșie”.
14:10
Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat duminică, după ce a votat la o secţie organizată la Şcoala "Maria Rosetti" din Capitală, că o să câştige România, dacă se prezintă mulţi alegători la urne.
Acum 6 ore
14:00
Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat duminică, după ce a votat, că este în interesul românilor să aibă oameni capabili să îi reprezinte în Parlamentul European.
13:50
Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, duminică, la Liceul 'Jean Monnet' din Capitală, că a votat pentru România şi pentru români, pentru o echipă care să reprezinte ţara noastră în Parlamentul European.
13:50
Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, și-a exprimat opțiune de vot, duminică, la Sibiu, la secţia 68 din municipiul Sibiu.
13:40
Printre judeţele cu cele mai importante prezențe la vot se numără Timiş, Constanța, Sibiu, Mehedinţi, Cluj, Dolj, Olt, Teleorman, Prahova, dar şi Capitala.
13:40
Mama primarului municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a fost surprinsă când ar fi încercat să introducă în urmă mai multe buletine de vot pentru alegerile europarlamentare, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.
13:40
E o zi cu vreme frumoasă şi mulţi români au decis să-şi petreacă duminica în natură. Susţin, însă, că vor merge categoric şi la vot.
13:30
Sute de români aflaţi în tranzit prin Capitală ajung duminică la Muzeul Gării de Nord ca să voteze.
13:30
Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că ziua de 26 mai este una importantă şi i-a îndemnat pe români să meargă la vot.
13:20
Românii din străinătate s-au prezentat în număr mare să voteze la alegerile europarlamentare și referendum, la cele mai multe secţii din diaspora, precum Stuttgart, Bruxelles, Munchen sau Roma, formându-se cozi uriașe.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.