Afacerea de familie cu goji, clădită cu sfaturi de pe site-uri în limba chineză.  „Stăteam 6 ore pe noapte, multe luni de zile, să învăţăm tăieri, tratamente...“

Adevarul (Romania), 26 mai 2019 18:00

A început să cultive goji dintr-o necesitate, iar astăzi, din afacerea care s-a extins între timp, trăieşte toată familia. Copiii, deşi mici ca vârstă, câştigă deja banii lor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
17:00
Un bărbat de 30 de ani a fost încarcerat în Penitenciarul deMaximă Siguranţă Galaţi după ce Judecătoria Brăila a emis pe numele său un mandatde executare a unei pedepse privative de libertate.
17:00
KAR Auction Services Inc. (NYSE: KAR), furnizor global de soluţii de repunere pe piaţă şi de tehnologie în domeniul auto, lansează platforma de licitaţii online ADESA Europe.
17:00
Expoziţia personală „Two different constructs (A postcard as souvenir)“a artistei vizuale Loredana Stancu, curatoriată de Cătălin Burcea, se verniseazăjoi, 27 iunie, de la ora 20.00, la galeria creart, din Piaţa AlexandruLahovary, nr. 7. „Arhivezimagini iconice care aparţin unei zone geografice «multiculturale»,Dobrogea“, îşi descrie artista această expoziţie despre „migraţie“.
17:00
Lucrările la stadionul de patru stele din Târgu Jiu se apropie de final, peste câteva zile urmând să înceapă recepţionarea arenei sportive de către Compania Naţională de Investiţii (CNI), care a asigurat finanţarea investiţiei.
17:00
Un incident grav a fost reclamat miercuri, 26 iunie, în localitatea Frătăuţii Noi,judeţul Suceava. Două femei din localitate, cumnate, cu vârsteîntre 30 şi 40 de ani, s-au luat la ceartă, în jurul orei 13.00.Una dintre ele a atacat-o cu cuţitul pe cealaltă şi a înjunghiat-ode mai multe ori, până când lama cuţitului s-a rupt şi a rămasînfiptăînzona gâtului victimei.
17:00
Şeful statului francez, EmmanuelMacron, a început o vizită de patru zile în Japonia, unde va fi primit de împăratşi va participa la summitul G20. Aceasta este prima sa vizită în Ţara Soarelui Răsareîn calitate de preşedinte, o vizită pe care o efectuează în plin scandal dincauza „Afacerii Ghosn“.
17:00
DIICOT, unde există o plângere depusă de Jandarmerie pentru infracţiuni împotriva ordinii constituţionale, a cerut dosarul „10 august” de la procurorii din cadrul Secţiei parchetelor militare.
17:00
Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita proclamă victoria după o soluţie dată de judecători într-un litigiu teritorial cu autorităţile din Neamţ.
Acum 30 minute
16:45
Capodoperele “Rhapsody in Blue” pentru pian şi orchestră, de George Gershwin, şi “Carmina Burana”, cantata scenică de Carl Orff , vor face parte joi şi vineri, de la ora 19.00, din programul care va închide stagiunea simfonică aniversară 2018-2019 a Filarmonicii “George Enescu”.
16:45
Sâmbătă, 29 iunie 2019, cu începere de la ora 11,00, la Complexul Muzealde Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi vor avea loc două evenimentededicate Zilei Internaţionale a Dunării.
16:45
Îngheţata şi dulciurile vor fi vedetele din Piaţa Ovidiu, de la festivalul care va delecta constănţenii şi turiştii în acest weekend.
16:45
Mircea Lucescu a plecat în Italia, pentru a susţine naţionala de tineret a României la semifinala de la Bologna, cu Germania, programată joi, de la ora 19.00.
16:45
Super comedia „Soacra cu trei nurori” şi un spectacol plinde sensibilitate, „Trei graţii”, constituie oferta Teatrului Dramatic „FaniTardini” Galaţi pentru iubitorii de teatru în weekendul 29-30 iunie, ultimuldin stagiunea 2018/2019.
16:45
Matriţa antică descoperită în Sarmizegetusa Regia în urmă cu şase ani a fost evaluată din nou, de un fost arheolog în vârstă de 74 de ani, încuviinţat de instanţă pentru a-i stabili valoarea. Concluziile expertizei sunt uluitoare.
16:45
Patronul FCSB-ului se confruntă în aceste zile cu o situaţie de care n-a mai avut parte până acum: un antrenor nu-i răspunde la telefon.
16:45
Maimulţi cetăţeni din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, s-autrezit cu ursul în curte în noaptea de marţi, spre miercuri, 26 iunie. Animalul sălbatic era în căutare dehrană şi a provocat pagube. Cel mai probabil, localnicii vor fidespăgubiţi, însă nu vor uita prea curând spaima pe care autras-o.
16:45
Păpuşile de la Gulliver îşi vor lua rămas bun de laiubitorii poveştilor, până la începutul noului an şcolar. Ultimul spectacol dinaceastă vară se va juca duminică, pe 30 iunie, de la ora 10.30.
16:45
Teatrul de Stat Constanţa organizează în perioada 20 - 30 iunie cea de a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru "Miturile cetăţii", o amplă acţiune culturală la care vor participa peste 30 de teatre din ţară şi străinătate. Spectacolele din cadrul festivalului vor avea loc la Teatrul de Stat Constanţa, Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski”, Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare” dar şi în Piaţa Ovidiu.
16:45
Din macheta de bronz care prezintă centrul Clujului în miniatură lipsesc două elemente esenţiale: Piaţa Muzeului, una dintre cele mai vizitate zone turistice datorită casei unde s-a născut Matei Corvin, şi prima biserică din oraş. Care sunt explicaţiile reprezentanţilor cluburilor Rotary, cei care au sponsorizat proiectul de circa 20.000 de euro.
16:45
Un deţinut din Penitenciarul Târgu Jiu a fost găsit spânzurat. Este vorba de Cosmin Dumitru Cristea-Rostogolea, în vârstă de 40 de ani, din Târgu-Jiu, care a fost preşedintele Asociaţiei „Tinerii Gorjului”.
16:45
Povestea spusă de mireasa a cărei soacră s-a îmbrăcat la nunta fiului ei într-o rochie lungă, albă, a devenit virală în mediul online. Fotografia cu cele două femei a strâns zeci de mii de aprecieri.
16:45
Fermierii au la dispoziţie 200 de milioane de euro pe an pentru investiţii în infrastructura de irigaţii, prin submăsura 4.3. din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 - 2020, a informat Ministerul Agriculturii.
16:45
Parlamentul a votat, miercuri, pentru formarea Comisiei speciale de anchetă privind investigarea eventualelor nereguli şi fraude semnalate în spaţiul public cu ocazia derulării procesului electoral la alegerile din 26 mai. Comisia va fi condusă de social-democrata Lia Olguţa Vasilescu. PNL au votat pentru şi au pus condiţii: Audierea ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, respectiv a ministrului de Interne, Carmen Dan.
16:45
Preşedintele ANAF, Mirela Călugăreanu, a emis şi supus dezbaterii publice un proiect de ordin prin care stabileşte procedura de bocare a fondurilor sau a resurselor economice derivate ori generate din bunuri deţinute sau controlate de persoanele fizice ori juridice, sancţionate internaţional pentru spălare de bani.
16:45
În timp ce hoţia se-nfrupta din România, unde ai fost, dom` preşedinte? Quo vadis, România? De ce ai trădat, Andrei Năstase? Nu ţi-e ruşine să te dai lebădă, Europa, după ce Rusia ţi-a desfiinţat demnitatea?
16:45
Trupul neînsufleţit al pilotului găsit lângă aeronava care a fost descoperită în luna mai în judeţul Maramureş nu a fost revendicat de familie.
16:45
Vladimir Putin a ordonat andocarea în Cuba a uneia dintrecele mai avansate nave de război ale Rusiei, ieri, în contextul în care a fostdezvăluit că racheta sa principală ar putea lovi Statele Unite în şase minutede la lansare, scrie express.co.uk.
Acum o oră
16:30
Peste 180 poliţişti vor fi detaşaţi din toată ţara pentru a supraveghea litoralul, pe perioada sezonului estival.
16:30
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut miercuri mai multe convorbiri telefonice cu liderii politici de la Chişinău. Şeful de la Cotroceni a discutat cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, cu vicepremierul Andrei Năstase şi cu preşedintele Igor Dodon.
16:30
Fundaşul dreapta al naţionalei de tineret a fost extrem de afectat după partida cu Franţa U-21 şi a refuzat să dea declaraţii în zona mixtă.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.