Eugen Orlando Teodorovici a votat la Tulcea, alături de preşedintele Consiliului Judeţean

Adevarul (Romania), 26 mai 2019 18:15

Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu şi ministrul interimar al Fondurilor Europene şi al Finanţelor Publice, senatorul de Tulcea, Eugen Orlando Teodorovici, au votat duminică.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
14:45
Competiţia este deschisă oricărui start-up sau companii în faza iniţială de dezvoltare, active în industria automatizării software.
14:45
Scriitorul constănţean Pavel Chihaia a murit la 18 iunie la vârsta de 97 de ani. Autorul romanului „Blocada“ locuia de jumătate de secol în Germania, însă Dobrogea continua să fie „acasă“.
14:45
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare se află în topul naţional privind prelevarea de organe. Potrivit dr. Adriana Stoicovici, medic şef al secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI), în primele şase luni ale anului 2019 au existat şapte donatori de organe. Astfel, echipele de specialişti au recoltat 2 corduri, 6 ficaţi şi 7 perechi de rinichi.
14:45
Românii nu sunt interesaţi să consume mai puţină energie electrică, pentru că, deocamdată, preţul acesteia este reglementat, dar perioada când tariful plătit de consumatori va fi mai mare, este o chestiune de timp, a spus Zoltan Nagy-Bege, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE).
14:45
Legătura dintre minteşi corp este foarte strânsă. Din acest motiv nu trebuie să subestimăm impactulpe care emoţiile le pot avea asupra stării noastre de sănătate.
14:45
O casă construită de lipoveni în urmă cu un veac a fost renovată şi a devenit un punct de atracţie în Sarichioi, satul unde trăieşte cea mai mare comunitate de ruşi-lipoveni din România.
14:45
Deputatul PNL Mihai Voicu a fost condamnat, joi, la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru folosirea influenţei sau a autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. Decizia nu este definitivă.
14:45
Liderii europeni vor încerca din nou, joi, să ajungă la un compromis în ceea ce priveşte şefia Comisiei Europene, după ce grupurile politice nu au reuşit să se unească în spatele unui candidat.
14:45
Autostrada Transilvania va afecta iremediabil un monument propus pentru a fi inclus pe lista UNESCO, avertizează arheologii din Comisia Limes, care cer Ministerul Transporturilor să aducă unele modificări proiectului de infrastructură.
14:45
Marian Oprişan, lider al CJ Vrancea şi vicepreşedinte al PSD, susţine că practica ANI privind declaraţiile de avere ar fi ceva „exagerat“, adică acestea să fie depuse, dar să nu fie şi publice, pentru că există riscuri.
Acum o oră
14:15
Conform administraţiei staţiunii, este vorba despre influenţa unor microorganisme care produc iod. Ei spun, însă, că această colorare a apei nu-i afectează proprietăţile curative. Se pare că fenomenul se produce cam la 9-10 ani, pe fondul scăderii nivelului apei şi a temperaturilor foarte ridicate.
14:15
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea care permite identificarea rapidă, prin intermediul Registrului naţional automatizat, a persoanelor care au comis infracţiuni sexuale.
14:15
CFR SA a desemnat Asocierea RailWorks câştigătoare a procedurii de licitaţie publică pentru modernizarea subsecţiunilor Braşov - Apaţa şi Caţa - Sighişoara, aflate pe secţiunea Braşov - Sighişoara, componentă a Coridorului Rin - Dunăre, pentru circulaţia cu viteza maximă de 160 km/h.
14:15
Cea mai mare parte a exporturilor româneşti se îndreaptă către ţările din Vestul Europei, Franţa, Germania, Italia şi Regatul Unit absorbind 57% din bunurile şi serviciile către Uniunea Europeană şi 44% din totalul exporturilor (adică aproximativ 37,2 miliarde de euro pe parcursul anului 2018), rezultând totodată un excedent comercial de 3,8 miliarde de euro în raport cu aceste ţări.
14:15
Direcţia Judeţeană pentru Cultură Vrancea a propus Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale clasarea în Patrimoniul cultural naţional, categoria ”Fond” a unui exemplar de carte românească veche deţinut de o mănăstire din judeţul Vrancea.
Acum 2 ore
14:00
Subiectele de la proba scrisă la Matematică, din cadrul Evaluării Naţionale 2019, vor fi rezolvate joi, la Adevărul Live, de către profesorul Alexandru Constantinecu.
14:00
Prin izolarea termică adecvată şi prin implementarea unor soluţii eficiente de încălzire, consumul de energie al clădirilor poate fi redus semnificativ. În acest context, OMV Petrom anunţă că va sprijini cu patru 4 milioane de euro programul „România Eficientă”, lansat de Energy Policy Group, pentru promovarea eficienţei energetice.
14:00
Marţi, 18 Iunie, SensoDays şi-a deschis porţile pentru reprezentanţii media şi nume cunoscute şi apreciate în peisajul de life&style din România.
14:00
Mai mulţi saci cu deşeuri provenite din materiale de construcţii au fost găsiţi, în această dimineaţă, de lucrătorii de la Drumurile Naţionale, pe drumul turistic Transalpina, cel mai înalt din ţară.
14:00
Echipa de căutare şi salvare aflată joi în serviciu la ISU Buzău a avut parte, joi, de o misiune inedită. În urma apelului la 112 venit din partea unei adolescente, pompierii s-au mobilizat să salveze un pui de pisică rămas captiv în gura de intrare într-un subsol de bloc. Fata a cerut ajutorul pompierilor după ce a văzut pisicuţa cum dispare sub capacul metalic al incintei.
14:00
Un fan al fotbalului şi fost primar de sector, Ekrem Imamoglu a apărut din neant, pentru a deveni cea mai importantă figură a opoziţiei de mult suferindă a Turciei.
14:00
O nouă ediţie a programuluicaritabil Inimi sănătoase pentru copii s-a desfăşurat săptămâna trecută laSibiu. Programul a constat în realizarea a zece intervenţii cardiace complexeîn rândul copiilor diagnosticaţi cu malformaţii grave.
13:45
Muzeul Dunării de Jos vă invită la un dublu vernisaj prilejuit de sărbătoarea iei. În cadrul acestui eveniment va fi deschisă expoziţia de artă plastică "Suzane" Stan ce conţine lucrări realizate de călărăşencele Eva Stan, Clara Stan şi Suzana Stan, dar şi o expoziţie de ii tradiţionale din colecţiile instituţiei de cultură, sub numele RomânIA. Vernisajul va avea loc vineri, 21 iunie, la ora 12. 00, la sediul din str. Progresului nr. 4.
13:45
România nu este doar ţara în care s-a consemnat prima sondă de extracţie din lume, ci şi locul unde s-a construit, cu echipament german, prima rafinărie din lume, în 1904.
13:45
Fostul şef al Interpol, Meng Hongwei, a pledat vinovat în cadrul unui proces din China, joi, recunoscând că a acceptat mite în valoare de 2,1 milioane de dolari, scrie France Presse.
13:45
Nu toţi copiii care suferăde ADHD – tulburarea de deficit de atenţie şi hiperactivitate – au şi problemecu somnul. Ce se poate face însă atunci când ele apar?
13:45
Ioan Oltean este audiat joi la DNA într-un din dosarele ANRP mai vechi. El s-a declarat nevinovat şi a susţinut că aşteaptă să vadă ce vor face procurorii cu acest dosar.
13:45
Imagini de o cruzime rară au fost surprinse pe un câmp din municipiul Baia Mare. Mai mulţi tineri au fost filmaţi în timp ce chinuie un cal, punându-l să tragă un stâlp de beton. Şi pentru că animalul nu putea să tragă, aceştia l-au lovit cu sălbăticie.
13:45
Cinci români au fost acuzaţi de extorcare agravată şi ameninţări, după ce au pus la cale un plan prin care voiau să păcălească şi să jefuiască un mare actor italian.
13:15
Ministerul Sănătăţii va elabora un regulament ce va include indicatori în funcţie de care să se facă plata personalului. Ministrul Sorina Pintea a declarat că „nu e normal ca un medic care face 5 operaţii să primească acelaşi salariu ca unul care face 30 de operaţii”. Criticii acestei propuneri susţin că pare mai degrabă un sistem bazat pe cantitate, şi nu pe calitate şi performanţă.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.