Un bărbat acuzat că a dezbrăcat o fetiţă de 6 ani ca să o pipăie în zonele intime a fost arestat. Cine era copila

Adevarul (Romania), 12 iunie 2019 09:45

Un bărbat de 52 de ani, din Vâlcea, a fost arestat preventiv pentru agresiunea sexuală asupra unei copile de şase ani. Mpsura împotriva vâlceanului a fost luată după ce mama fetiţei a făcut plângere la Poliţie că bărbatul i-a ademenit copila, a dezbrăcat-o şi apoi a pipăit-o în zonele intime.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
16:30
Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj a trimis un comunicat în care precizează de ce a fost condamnată la 1,9 ani de închisoare cu suspendare directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj, Adela Golea. Medicul a dat dispoziţie asistentelor să nu recolteze probe biologice de la şoferii care nu au fost implicaţi în accidente rutiere.
Acum 15 minute
16:15
Un bărbat, condamnat pentru tentativă de omor, a fost capturat de poliţiştii ialomiţeni în timpul unei razii pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.
16:15
De 100 de ani, într-o comună din Olt, sutele de ii care se cos peste an sunt evaluate şi premiate. Deşi sărbătoarea a suferit schimbări majore, oamenii din sat se întorc şi astăzi, în prag de Drăgaică, şi poartă cu mândrie iile şi cămăşile cusute de cezience.
16:15
Participarea angajaţilor Penitenciarului Focşani la o astfel de acţiune a avut ca scop transmiterea unui mesaj civic prin implicare activă menită să trezească simţul de responsabilitate faţă de mediul înconjurător.
16:15
Peste20.000 de credincioşi ortodocşi auparticipat la procesiunea cu moaştele SfântuluiIoan cel Nou care a avut loc luni, 24 iunie pe străzile oraşului Suceava. În ciudamăsurilor de ordine luate de jandarmi şi de poliţiştii locali,unii dintre participanţii la evenimentul religios s-au îmbulzit, ofemeie mai în vârstădezechilibrându-seşi lovindu-se cu capul de asfalt.
16:15
Un foraj abandonat care aparţine societăţii Petrom a devenit locul de agrement al localnicilor din comuna gorjeană Câlnic. Din sonda abandonată curge fără întrerupere apă termală, iar spaţiul din beton din jurul acesteia a fost transformat în piscină.
16:15
Panică în comuna sălăjeană Buciumi, unde mai mulţi urşi au coborât din pădure până la o stupină şi unele stâne de oi. Autorităţile sunt în alertă şi se vor întâlni în cursul zilei de mâine pentru a dispune măsurile ce se impun.
16:15
Evenimentul s-a întâmplat luni, la tribunalul Vrancea. Cinci turbulenţi au fost duşi la poliţie pentru audieri în acest caz.
16:15
O tânără de 29 de ani din judeţul Iaşi a fost găsită vinovată de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului chiar dacă, susţine ea, accidentul de care este incriminată ar fi fost comis de o altă persoană.
Acum 30 minute
16:00
Printre acţiunile care vor avea loc miercuri, 26 iunie, lacatedrala episcopală şi Grădina Publică din Galaţi se numără procesiunea drapeluluişi un concert susţinut de Fanfara Centrului Cultural „Dunărea de Jos”.
16:00
Un nou protest are loc, luni după-amiază, în faţa Prefecturii Mehedinţi, pentru Sorina, fetiţa de 8 ani dată spre adopţie unei familii de români din SUA. Oamenii acuză faptul că adopţia nu ar fi fost făcută în mod corect şi cer anularea acesteia, reclamând, totodată, neimplicarea autorităţilor.
16:00
Poliţişti din Alba Iulia au efectuat luni, 24 iunie, o percheziţie la sediul Primăriei comunei Şibot în cadrul unui dosar penal.
16:00
În Argeş trăiesc peste 1.100 de urşi, în condiţiile în care efectivul normal al judeţului este de 280-300 de exemplare. Cifrele au fost avansate de Prefectura Argeş  în baza unui recensământ făcut anul trecut şi au fost confirmate recent de oficialii Consiliului Judeţean Argeş, care spun că situaţia a scăpat de sub control.
Acum o oră
15:45
În perioada iunie 2018 – iunie 2019, peste 8.000 de apeluritelefonice au fost înregistrate la numărul scurt de telefon – 955, număr pus ladispoziţia gălăţenilor, începând de anul trecut, de către Poliţia LocalăGalaţi.
15:45
Circa două treimi din investiţie este acoperită din fonduri europene, iar diferenţa din bugetul municipiului Galaţi. Extinderea şi dotarea UPU de la Spitalul de Copii vor fi gata în 24 de luni, respectiv în vara lui 2021.
15:45
O viitură puternică a distrus un drum comunal şi a afectat mai multe gospodării în satul Lunca Meteşului, comuna Meteş, din Alba. De asemenea, ploile puternice din noaptea de duminică spre luni au provocat pagube şi în localitatea Feneş.
Acum 2 ore
15:30
Comisia Europeană a arătat că 9% dintre produse aveau o compoziţie diferită, deşi partea din faţă a ambalajului era identică. Nu au fost înregistrate decalaje între Est şi Vest în privinţa compoziţiei produselor de marcă. Studiul a fost realizat în 19 state ale UE iar România nu a fost inclusă.
15:30
Călăraşiul este beneficiarul unei noi finanţări europene, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 ”Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon”.  Astfel, cu aproape un milion de euro, Liceul Teoretic Mihai Eminescu va fi modernizat şi dotat cu o centrală termică geo-solară care să folosească minim 75% energie regenerabilă.
15:30
În ultimii ani, Bucureştiul a intrat in topul capitalelor europene ce sunt vizitate de către turişti, fiind căutat mai ales pentru cazarea ieftină, mâncare foarte bună, distracţia de noapte, dar şi pentru clădirile inedite pe care le poţi vizita.
15:30
Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, s-a întâlnit luni cu Manfred Webber, Dacian Cioloş şi alţi lideri politici din Parlamentul European într-o serie de întâlniri care are ca scop depăşirea crizei numirilor din fruntea instituţiilor UE.
15:30
Autorităţile britanice au anunţat că Andrei Popescu, tânărul originar din localitatea dâmboviţeană Răzvad găsit mort într-un apartament din Londra a fost înjunghiat în inimă. Autorităţile din Regat nu au însă nicio pistă în privinţa criminalului.
15:30
Gabriela Firea a ajuns, din nou, subiect de ironii şi meme-uri în mediul online, după ce edilul a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie din vacanţă.
15:15
Are 41 de ani şi este deja o victimă a operaţiilor estetice. Vorbim de Prinţesa Charlene de Monaco, soţia suveranului din acest principat, care nu mai seamănă deloc cu acea fostă înotătoare sud-africană, care devenea prinţesă în anul 2011.
15:15
O grupare infracţională formată din 13 persoane a fostcondamnată definitiv pentru trafic de droguri şi trafic de minori la finalulunui proces care a durat doi ani. Traficanţii vindeau canabis la sute de consumatori,iar pentru că unii dintre ei deveniseră dependenţi de droguri, îşi obligauconcubinele sau alte fete, de obicei minore, să se prostitueze.
15:15
Autorităţile saudite acordă un nou tip de permis de şedere, Premium,destinat tuturor celor care vor să se instaleze sau să investească în regatulwahhabit, transmite agenţia de presă Spa.
15:15
Luciul de apă cu o suprafaţă de 30 de hectare este cunoscut sub numele de balta Cătuşa şi se află între oraşul Galaţi şi combinatul siderurgic. Decenii de-a rândul, în lac s-au deversat tot fel de mizerii puternic toxice şi cancerigene.
15:15
Într-o zi cu soare – mai exact, joi, 13 iunie 2019 –, directorul Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa“ a primit un telefon. Luis Popa era chemat, cu ştampila instituţiei, la sediul central al Cadastrului (ANCPI, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitare Imobiliară), ca să „rezolve situaţia“, scrie Iulia Popovici pe blogul său de pe adevarul.ro.
15:00
Un tânăr din Alba a trăit duminică, 23 iunie, aventura vieţii, care, însă, i-ar putea aduce o condamnare la închisoare. În stare de arest la domiciliu a furat o maşină cu care s-a răsturnat după o cursă pe străzile din comună. În plus, era sub influenţa băuturilor alcoolice.
15:00
Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat duminică seara că Viorica Dăncilă ţine PSD cu mână de fier, a pus şaua pe PSD şi bine a făcut, „A dat să mişte în front primăriţa noastră doamna Firea, a lipit-o de pereţi de nu s-a văzut”, a afirmat Băăsescu.
15:00
Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre a susţinut în faţa judecătorilor de la Curtea Supremă că ar fi fost ameninţat de un ofiţer de poliţie şi un procuror din Madagascar pentru a-şi da acordul cu privire la extrădarea în România.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.