Tânăr de 22 de ani, condamnat la 15 ani de închisoare pentru crimă. Şi-a înjunghiat prietenul, după ce au petrecut împreună

Adevarul (Romania), 20 iunie 2019 02:00

Alexandru Laza Cristofor, în vârstă de 22 de ani, a fost condamnat la 15 ani de închisoare de către Tribunalul Gorj pentru că şi-a ucis prietenul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
15:15
Guvernul Statelor Unite era pregătit pentru cea mai rea alternativă în 1969, preşedintele de atunci, Richard Nixon, având un discurs special conceput pentru cazul în care Neil Armstrong şi Buzz Aldrin ar fi fost părăsiţi pe suprafaţa Lunii.
15:15
Inspectorii din cadrul Serviciului de Prevenire al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” au desfăşurat activităţi preventive de îndrumare şi control la societăţile agricole de pe raza judeţului, asigurându-se că sunt respectate normele de apărare împotriva incendiilor, atât pe timpul recoltării cerealelor păioase, cât şi în spaţiile amenajate pentru depozitarea  acestora.
15:15
Casa de vacanţă a medicului Valentin Coleaşă din Pleşcoi a fost spartă, hoţii plecând cu seiful în care se afla o sumă importantă de bani, documente şi bijuterii, toate obiecte valoroase. Paguba se ridică la aproximativ 140.000 de lei. Furtul a fost sesizat Poliţiei marţi dimineaţă iar de atunci oamenii legii încearcă să dea de urma hoţilor.
15:15
În luna iunie temperaturile au fost extreme şi greu desuportat pentru mai toată lumea. Urmează încă cel puţin două luni călduroase,iar dacă nu ţi-ai luat măsuri până acum, poţi încerca să pui în practicăurmătoarele sfaturi.
15:15
Orice angajat bun îşidoreşte ca munca lui să fie recunoscută şi apreciată atât de colegi, cât şi demanageri. Din dorinţa de a face mereu o impresie bună, mulţi comit însă unele greşeli care le pot afecta performanţele la locul de muncă şi cariera, mai ales pe termen lung.
15:15
O echipă decercetători chinezi au descoperit, recent, o genă responsabilă de hipoacuzie.Oamenii de ştiinţă speră că această descoprire să ducă la găsirea de noitratamente împotriva pierderilor de auz.
15:15
Silviu Gabriel Ciolan, un militar din Târgovişte, a cerut ajutor şefilor săi, dar şi oamenilor de rând, într-o scrisoare disperată. Logodnica lui, Georgiana, o tânără de 24 de ani, are mare nevoie de bani pentru o operaţie dificilă.
15:15
Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, susţine că mai mulţi deputaţi din PDM şi candidaţi independenţi, care au fost aleşi pe circumscripţii uninominale în alegerile din 24 februarie 2019, vor depune mandatul. Potrivit politicianului, asupra parlamentarilor există o presiune în acest sens, scopul fiind ca actuala alianţă de guvernare ACUM-PSRM, care are actualmente 61 de mandate, să obţină majoritate constituţională - cel puţin 67 de voturi.
15:15
O studentă de origine turcă a fost jefuită în camera căminului studenţesc în care locuia. Tânărul care i-a furat telefonul a intrat peste ea în timp ce dormea. Prezenţa hoţului în căminul studenţesc al Centrului Universitar Nord Baia Mare a fost surprinsă de camerele de supraveghere.
15:15
Deşi nu s-a stabilit încă un plafon pentru taxarea pensiilor mari, vehiculată în ultimele zile de ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, ideea stârneşte ample reacţii, în special din partea magistraţilor, beneficiari ai unor pensii speciale medii de 18.225 lei în luna iunie.
15:15
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ar urma să anunţe că îl numeşte pe Mircea Geoană drept secretar general adjunct al Alianţei, anunţă surse Digi24.
Acum o oră
15:00
Scenedesprinse din film s-au petrecut într-o parcare din Germania, unde treiromâni l-au jefuit pe un al patrulea. Totul s-a petrecut la finele luni mai aacestui an, agresorii fiind trimişi în judecată, zilele trecute, pentrutâlhărie calificată.
15:00
Potrivit G4media, Secţia specială de investigare a magistraţilor (SIIJ) i-a restituit miercuri micuţei Sorina paşaportul reţinut imediat după ce a fost eliberat de Serviciul Paşapoarte Dolj. Familia adoptivă a micuţei Sorina a precizat că nu va părăsi ţara până la o decizie definitivă a instanţei cu privire la cererea procurorului general de interzicere a părăsirii României de către familia Săcărin cu fetiţa adoptată.
15:00
Mişcarea vestelor galbene a păgubit statul francez, asigurările, precum şi numeroase firme private din domeniul bancar, turism şi comerţ, cu sute de milioane de euro.
14:45
Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan i-a solicitat astăzi oficial, în numele Grupului PPE din Parlamentul European, prim-ministrului Finlandei, Antti Rinne, ca alegerea Laurei-Codruţa Kövesi în funcţia de procuror-şef european să fie confirmată de Consiliul Uniunii Europene cât mai rapid în timpul Preşedinţiei finlandeze a instituţiei.
14:45
Poliţiştiiitalieni au spus că ştiau că urmează să descopere ceva important, din momentul în carei-au prins pe doi simpatizanţi neonazişti discutând despre cea mai recentă armădin arsenalul lor, într-o conversaţie pe WhatsApp interceptată de autorităţi.
14:45
Elevii de 10 ai Argeşului la Bacalaureat au fost invitaţi, miercuri, în sala mare a Consiliului Judeţean Argeş pentru a fi felicitaţi şi premiaţi.
14:45
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Dedeman preia companiile Upscale Development SRL (Bridge 1), The Bridge 2 Development SRL şi The Bridge 3 Office Building SRL, care formează un complex de birouri în Bucureşti.
14:45
Un recidivist eliberatcondiţionat din închisoare a şocat o ţară întreagă după ce a mers la un amic,iar după o discuţie contradictorie cu acesta i-a răpit fiica de 12 ani şi abatjocorit-o ca să se răzbune pe el.
14:45
Salvati Copiii si Federatia Elevilor din Romania atrag atentia asupra faptului ca, prin adoptarea Ordonantei de Urgenta nr. 51/2019 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul transportului, act normativ care a eliminat transportul judetean de persoane din sfera serviciilor publice, elevilor din Romania nu li se vor mai deconta abonamentele pentru transportul judetean, ceea ce va avea un efect negativ asupra elevilor.
Acum 2 ore
14:30
Un cadavru în stare avansată de putrefacţie a fost descoperit de poliţişti, marţi dimineaţă, la ieşirea din satul Tăbărăşti. Trupul aparţine unei femei care a dispărut, luna trecută, de acasă. În timpul căutărilor, jandarmii şi poliţiştii au trecut de mai multe ori pe lângă cadavru.
14:30
Trei sferturi dintre români care locuiesc în mediul urban preferă să se ocupe personal de zugrăvirea locuinţei. Doar 24% dintre aceştia apelează la serviciile unui zugrav profesionist, arată un studiu realizat de GfK România, transmis miercuri.
14:30
Partidul Politic Partidul Nostru, condus de către Renato Usatîi, va participa la alegerile locale generale din 20 octombrie. Decizia a fost luată la şedinţa Consiliului Naţional, care s-a desfăşurat marţi, 16 iulie, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al formaţiunii.
14:30
Parcă mai mult decât în orice alt an, rezultatele la examenul de bacalaureat au stârnit foarte multe reacţii mai ales că iniţial părea cea mai scăzută din ultimii cinci ani (în urma contestaţiilor s-a dovedit că rata de promovabilitate se plasează în media ultimilor 5 ani, fiind de aproximativ 69%).
14:15
Serialele „Game of Thrones“ (HBO) şi „The Marvelous Mrs. Maisel“ (Amazon Prime) au primit cele mai multe nominalizări pentru cea de-a 71-a ediţie a galei premiilor Primetime Emmy, unde sunt recompensate producţiile de televiziune.
14:15
Informaţiile potrivit cărora Telekom s-ar vinde către unele entităţi din Rusia stârnesc ample reacţii: fostul ministru al Comunicaţiilor, Marius Bostan, a susţinut că acest lucru nu poate fi posibil decât dacă „au mituit pe cineva acolo sus unde nu se avântă decât vulturii”.
14:00
O parte dintre lucrările executate la fosta Prefectură Putna, clădire-monument, s-au deteriorat puternic din cauză că imobilul nu este încălzit iarna, şi nici ventilat vara.
14:00
De circa un deceniu, România pierde, an de an, câte o parte din teritoriul naţional. Totul se întâmplă la graniţa cu Republica Moldova.
14:00
România a avut, şi în luna iunie 2019, cea mai mare rată anuală a inflaţiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preţurilor de consum de 3,9%, mai mic totuşi faţă de nivelul de 4,4% înregistrat în luna mai, arată datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistică (Eurostat).
14:00
Annegret Kramp-Karrenbauer, liderul Uniunii Creştin Democrate aflată la putere în Germania, a fost numită noul ministru al Apărării, informaţie confirmată de un oficial al guvernului pentru Politico.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.