Bancuri despre caniculă. Replica amuzantă a unui bâlbâit care îi cere unei femei să se dezbrace în tren

Adevarul (Romania), 20 iunie 2019 04:45

Vă propunem o colecţie de glume şi bancuri despre caniculă. Ne puteţi scrie la secţiunea de comentarii propriile bancuri de acest fel pe care le ştiţi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
14:00
Aproximativ 22.000 deoameni au beneficiat, anul trecut, de investigaţii medicale gratuite, necesare diagnosticăriicorecte şi complete a unor boli cronice. Întregul demers s-a desfăşurat înpeste 200 de spitale, clinici şi laboratoare din întreaga ţară, atât din mediulprivat, cât şi public, cu ajutorul unei companii farmaceutice.
14:00
Eva Mendes a reuşit să îşi sperie admiratorii. Actriţa carecontesta cu vehemenţă operaţiile estetice a postat pe contul său de Instagram opoză în care afişează un look total schimbat.
14:00
Câteva zile petrecute departe de agitaţia cotidiană poate avea efecte nebănuite, atât asupra copiilor, cât şi asupra adulţilor. Taberele organizate în vârf de munte, fără telefoane şi tablete, îi face pe adolcenţi să redescopere prietenia, învaţă să fie ecologişti şi să se descurce în natură.
14:00
Părinţii adoptivi ai Sorinei Săcărin au aflat joi, 18 iulie 2019, de la Judecătoria Slatina, că îşi pot duce fiica adoptivă în America. Ramona Săcărin a vorbit despre procesul de acomodare a copilei cu noua familie.
14:00
Transgaz continuă lucrările la conducta BRUA-faza 1, fiind deja finalizaţi 215 kilometri de conductă şi începe implementarea unor noi investiţii privind racordarea la gaze, conform programului de Dezvoltare a SNT pentru perioada 2019-2028.
14:00
Vin alegerile. Vodă are nevoie de un Moţoc. Cu cât mai mic scorul în sondaje, cu atât mai mare Moţocul. Cu cât mai disperat Vodă, cu atât mai mici şansele de a capta credibilitate.
14:00
Grupul Vodafone va prelua operaţiunile Liberty Global din Germania, Cehia, Ungaria şi România, a anunţat joi compania, precizând că preluarea UPC în România va fi finalizată până la sfârşitul lunii iunie.
14:00
Statele Unite autransmis, miercuri, că suspendă Turcia din programul F-35, dând cursavertizărilor anterioare, ca urmare a faptului că Ankara a început să primeascăcomponentele sistemului antirachetă rus S-400, săptămâna trecută, informeazăReuters.
14:00
Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, într-o conferinţă de presă la Mehedinţi, că nu ea, ci partidul a hotărât să meargă pe varianta unui candidat propriu la alegerile prezidenţiale şi că urmează să se întâlnească cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi să discute despre acest subiect. În privinţa şanselor, premierul a optimist că PSD va câştiga ambele tururi la prezidenţiale.
14:00
În luna august 2018, Ministerul Transporturilor publica un proiect de lege privind desfiinţarea Companiei Naţionale de Radiocomunicaţii Radionav SA Constanţa. Compania ar fi trebuit să treacă în subordinea Autorităţii Navale Române (ANR), statul realizând astfel o economie de circa 3 milioane de lei pe an.
14:00
Administraţia regională din Tatarbunar a lansat acum două zile ideea trecerii şcolii din satul Borisăuca de la predare în limba română la predare în limba ucraineană. În regiunea Odessa mai erau, în anul 2018, doar patru şcoli cu predare în limba română – se pare că din toamna anului 2019 vor rămâne trei.
14:00
Un meteorit a cauzat bubuitura care a zguduit oraşul Iaşi pe9 iulie. Potrivit profesorului de fizică Silviu Gurlui, meteoritul a explodat la o altitudine de 20 de kilometri,deflagraţia degajând o energie mai mare decât cea produsă în timp real de un reactor nuclear.
Acum o oră
13:30
Paula Seling a mărturisit că a fost victima unui atac menit să o discrediteze, după ce i-a fost spart contul oficial de Facebook, iar nişte „indivizi“ au postat ulterior „lucruri oribile“ în numele artistei.
13:30
Trei adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani au trecut prin momente de groază după ce ar fi fost sechestraţi şi bătuţi cu un ciocan de fiul unui controversat afacerist din oraşul vasluian Negreşti.
13:30
Premierul Viorica Dăncilă este considerat cel mai potrivit candidat al PSD la alegerile prezidenţiale, a declarat deputatul Valeriu Steriu pentru RFI. Alesul social-democrat a precizat faptul că Dăncilă a crescut foarte mult de când a preluat partidul.
13:30
Judecătoria Slatina a repins joi, 18 iulie 2019, cererea procurorului general al României de interzicere a părăsirii teritoriului României de către Sorina Săcărin, fetiţa de 8 ani adoptată de o familie din Statele Unite ale Americii, soluţia fiind executorie.
Acum 2 ore
13:00
Judecătoria Slatina urmează să stabilească joi, 18 iulie 2019, dacă Sorina Săcărin poate părăsi ţara, între timp avocata părinţilor adoptivi vorbind despre alte dosare care sunt în curs, dar şi despre probele pe care ar urma să le prezinte în acestea.
13:00
Abonează-te pe minimum şase lunila publicaţiile Adevărul si Weekend Adevărul si poţi câştiga: biciclete Pegas,sejururi all inclusive în Delta Dunării şi multe alte premii. Toţiparticipanţii la campanie primesc cadou o carte de la editura RAO.
13:00
Un bărbat de 52 de ani a traumatizat pe viaţă o copilă dupăce a ademenit-o într-un depozit, profitând de naivitatea micuţei, şi a supus-ola mai multe acte sexuale.
12:45
Băiatul de 11 ani, diagnosticat cu rabie după ce a fost zgâriat de un câine necunoscut, care i-a sărit în spate în timp ce mângâia un alt patruped, a decedat noaptea trecută la spital. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către vicedirectorul Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii din capitală, Stela Cornilova.
12:45
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a avut joi o ieşine nervoasă faţă de un protestatar PSD, care a spus despre social-democraţi că sunt o ameninţare pentru statul de drept şi că Daea va ajunge „lângă Dragnea”, adică la închisoare.
Acum 4 ore
12:15
Pentru foarte mulţi, de pretutindeni, patriotismul e un exerciţiu de retorică. Despre ţară se vorbeşte „frumos“, „înaripat“, „înlăcrimat“, „eroic“, şi cu dor, şi cu jale, gata şi de sacrificiu, şi de festivităţi, şi de suficienţă făloasă, şi de victimizare „istorică“.
12:00
Simona Halep a făcut ceva ce nu reuşesc multe echipe de fotbal care evoluează pe cel mai mare stadion al ţării: a umplut tribunele.
12:00
Spunem „noroc”, „e un tipnorocos” sau „urează-mi noroc” în fiecare zi, totuşi, existăoameni care susţin că nu există niciun fel de „noroc”, ci doarevenimente pur întâmplătoare.
12:00
Cititorii Adevărul sunt invitaţi să participe la concursul „Te abonezi şi câştigi!“, în cotidianul Adevărul şi în Weekend Adevărul.
12:00
Cel puţin 10 persoane au murit în ceea ce este suspectat a fi un incendiu provocat de un bărbat la un studio de animaţie în Kyoto, Japonia, au informat oficialii locali, citaţi de BBC.
12:00
Aruncând o privire peste CV-ul Minei Decu, acesta nuanunţa prin nimic debutul care avea să o transforme dintr-o autoarenecunoscută, venită parcă de nicăieri, într-o vedetă a poeziei româneşticontemporane: Masterandă în Filosofie şi în Studii Europene, fostă profesoarăde Studii Socio-Umane, fost librar, în prezent traducătoare şi poetă debutantă.
12:00
Compania Naţională ROMARM a început discuţiile pentru o colaborare cu compania europeană John Cockerill, fostă CMI, care activează în peste 23 de ţări din întreaga lume, fiind un important furnizor de soluţii de armament cu o tradiţie de peste 200 de ani.
12:00
Preţul mediu al autovehiculelor pe piaţa europeană va creşte în perioada 2019 - 2020, în timp ce înmatriculările de maşini noi vor consemna o scădere de 3,1%, estimează experţii Euler Hermes, într-un studiu privind evoluţia sectorului auto, publicat joi.
12:00
Deputatul PNL, Antoneta Ioniţă, cere demisia purtătorului de cuvânt al CNAS, după ce acesta a declarat că oamenii ar muri chiar dacă sistemul pentru cardurile de sănătate ar funcţiona, aşa că opinia publică să nu mai insiste pe acest subiect al blocării sistemului.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.