VIDEO Dracarys! Liderul Ceceniei îşi „distruge duşmanii” cu un dragon, într-un filmuleţ inspirat de Game of Thrones

Adevarul (Romania), 20 iunie 2019 12:45

Deşi Ramzan Kadîrov este cunoscut pentru stilul său politic strict, un nou video îl duce pe liderul cecen la nivelul următor, prezentându-l în fruntea unei divizii de cavalerie care luptă cu armata Lannister din Game of Thrones.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
15:45
Fondatorul trupei Hi-Q şi fostul lider al Tineretului Social-Democrat, Mihai Sturzu (39 de ani), a vorbit, în cadrul unui interviu, despre meseria de pilot şi a dezvăluit care este motivul pentru care a pus obiectivele politice pe plan secund.
15:45
O coaliţie de angajatori din Marea Britanie susţine că ţara trebuie să fie mai prietenoasă cu lucrătorii de peste hotare, post-Brexit, şi solicită politicienilor noi reguli pentru angajarea muncitorilor emigranţi, printre care reducerea pragului salarial şi extinderea duratei vizelor, scrie Sky News.
15:45
Cele câteva zeci de familii care trăiesc în satele izolate de la poalele Muntelui Vulcan, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Alba, se bucură de unul dintre cele mai impresionante locuri din România.
15:45
Fiscul va amenda direct comercianţii care nu s-au dotat cu noile case de marcat, abaterile urmând să fie sancţionate cu până la 10.000 de lei, suspendarea activităţii şi confiscarea banilor nejustificaţi. Circa 400.000 de firme riscă amenzi.
15:45
Turiştii străini care ajung pe traseele montane din munţii Bucegi sunt şocaţi de mizeria pe care o întâlnesc în drum. Oamenii au lăsat mesaje pe site-urile de specialitate unde critică indolenţa autorităţilor cărora nu le pasă de gunoaiele din parcurile naţionale.
Acum o oră
15:15
Guvernul Statelor Unite era pregătit pentru cea mai rea alternativă în 1969, preşedintele de atunci, Richard Nixon, având un discurs special conceput pentru cazul în care Neil Armstrong şi Buzz Aldrin ar fi fost părăsiţi pe suprafaţa Lunii.
15:15
Inspectorii din cadrul Serviciului de Prevenire al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” au desfăşurat activităţi preventive de îndrumare şi control la societăţile agricole de pe raza judeţului, asigurându-se că sunt respectate normele de apărare împotriva incendiilor, atât pe timpul recoltării cerealelor păioase, cât şi în spaţiile amenajate pentru depozitarea  acestora.
15:15
Casa de vacanţă a medicului Valentin Coleaşă din Pleşcoi a fost spartă, hoţii plecând cu seiful în care se afla o sumă importantă de bani, documente şi bijuterii, toate obiecte valoroase. Paguba se ridică la aproximativ 140.000 de lei. Furtul a fost sesizat Poliţiei marţi dimineaţă iar de atunci oamenii legii încearcă să dea de urma hoţilor.
15:15
În luna iunie temperaturile au fost extreme şi greu desuportat pentru mai toată lumea. Urmează încă cel puţin două luni călduroase,iar dacă nu ţi-ai luat măsuri până acum, poţi încerca să pui în practicăurmătoarele sfaturi.
15:15
Orice angajat bun îşidoreşte ca munca lui să fie recunoscută şi apreciată atât de colegi, cât şi demanageri. Din dorinţa de a face mereu o impresie bună, mulţi comit însă unele greşeli care le pot afecta performanţele la locul de muncă şi cariera, mai ales pe termen lung.
15:15
O echipă decercetători chinezi au descoperit, recent, o genă responsabilă de hipoacuzie.Oamenii de ştiinţă speră că această descoprire să ducă la găsirea de noitratamente împotriva pierderilor de auz.
15:15
Silviu Gabriel Ciolan, un militar din Târgovişte, a cerut ajutor şefilor săi, dar şi oamenilor de rând, într-o scrisoare disperată. Logodnica lui, Georgiana, o tânără de 24 de ani, are mare nevoie de bani pentru o operaţie dificilă.
15:15
Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, susţine că mai mulţi deputaţi din PDM şi candidaţi independenţi, care au fost aleşi pe circumscripţii uninominale în alegerile din 24 februarie 2019, vor depune mandatul. Potrivit politicianului, asupra parlamentarilor există o presiune în acest sens, scopul fiind ca actuala alianţă de guvernare ACUM-PSRM, care are actualmente 61 de mandate, să obţină majoritate constituţională - cel puţin 67 de voturi.
15:15
O studentă de origine turcă a fost jefuită în camera căminului studenţesc în care locuia. Tânărul care i-a furat telefonul a intrat peste ea în timp ce dormea. Prezenţa hoţului în căminul studenţesc al Centrului Universitar Nord Baia Mare a fost surprinsă de camerele de supraveghere.
15:15
Deşi nu s-a stabilit încă un plafon pentru taxarea pensiilor mari, vehiculată în ultimele zile de ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, ideea stârneşte ample reacţii, în special din partea magistraţilor, beneficiari ai unor pensii speciale medii de 18.225 lei în luna iunie.
15:15
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ar urma să anunţe că îl numeşte pe Mircea Geoană drept secretar general adjunct al Alianţei, anunţă surse Digi24.
15:00
Scenedesprinse din film s-au petrecut într-o parcare din Germania, unde treiromâni l-au jefuit pe un al patrulea. Totul s-a petrecut la finele luni mai aacestui an, agresorii fiind trimişi în judecată, zilele trecute, pentrutâlhărie calificată.
15:00
Potrivit G4media, Secţia specială de investigare a magistraţilor (SIIJ) i-a restituit miercuri micuţei Sorina paşaportul reţinut imediat după ce a fost eliberat de Serviciul Paşapoarte Dolj. Familia adoptivă a micuţei Sorina a precizat că nu va părăsi ţara până la o decizie definitivă a instanţei cu privire la cererea procurorului general de interzicere a părăsirii României de către familia Săcărin cu fetiţa adoptată.
15:00
Mişcarea vestelor galbene a păgubit statul francez, asigurările, precum şi numeroase firme private din domeniul bancar, turism şi comerţ, cu sute de milioane de euro.
Acum 2 ore
14:45
Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan i-a solicitat astăzi oficial, în numele Grupului PPE din Parlamentul European, prim-ministrului Finlandei, Antti Rinne, ca alegerea Laurei-Codruţa Kövesi în funcţia de procuror-şef european să fie confirmată de Consiliul Uniunii Europene cât mai rapid în timpul Preşedinţiei finlandeze a instituţiei.
14:45
Poliţiştiiitalieni au spus că ştiau că urmează să descopere ceva important, din momentul în carei-au prins pe doi simpatizanţi neonazişti discutând despre cea mai recentă armădin arsenalul lor, într-o conversaţie pe WhatsApp interceptată de autorităţi.
14:45
Elevii de 10 ai Argeşului la Bacalaureat au fost invitaţi, miercuri, în sala mare a Consiliului Judeţean Argeş pentru a fi felicitaţi şi premiaţi.
14:45
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Dedeman preia companiile Upscale Development SRL (Bridge 1), The Bridge 2 Development SRL şi The Bridge 3 Office Building SRL, care formează un complex de birouri în Bucureşti.
14:45
Un recidivist eliberatcondiţionat din închisoare a şocat o ţară întreagă după ce a mers la un amic,iar după o discuţie contradictorie cu acesta i-a răpit fiica de 12 ani şi abatjocorit-o ca să se răzbune pe el.
14:45
Salvati Copiii si Federatia Elevilor din Romania atrag atentia asupra faptului ca, prin adoptarea Ordonantei de Urgenta nr. 51/2019 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul transportului, act normativ care a eliminat transportul judetean de persoane din sfera serviciilor publice, elevilor din Romania nu li se vor mai deconta abonamentele pentru transportul judetean, ceea ce va avea un efect negativ asupra elevilor.
14:30
Un cadavru în stare avansată de putrefacţie a fost descoperit de poliţişti, marţi dimineaţă, la ieşirea din satul Tăbărăşti. Trupul aparţine unei femei care a dispărut, luna trecută, de acasă. În timpul căutărilor, jandarmii şi poliţiştii au trecut de mai multe ori pe lângă cadavru.
14:30
Trei sferturi dintre români care locuiesc în mediul urban preferă să se ocupe personal de zugrăvirea locuinţei. Doar 24% dintre aceştia apelează la serviciile unui zugrav profesionist, arată un studiu realizat de GfK România, transmis miercuri.
14:30
Partidul Politic Partidul Nostru, condus de către Renato Usatîi, va participa la alegerile locale generale din 20 octombrie. Decizia a fost luată la şedinţa Consiliului Naţional, care s-a desfăşurat marţi, 16 iulie, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al formaţiunii.
14:30
Parcă mai mult decât în orice alt an, rezultatele la examenul de bacalaureat au stârnit foarte multe reacţii mai ales că iniţial părea cea mai scăzută din ultimii cinci ani (în urma contestaţiilor s-a dovedit că rata de promovabilitate se plasează în media ultimilor 5 ani, fiind de aproximativ 69%).
14:15
Serialele „Game of Thrones“ (HBO) şi „The Marvelous Mrs. Maisel“ (Amazon Prime) au primit cele mai multe nominalizări pentru cea de-a 71-a ediţie a galei premiilor Primetime Emmy, unde sunt recompensate producţiile de televiziune.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.