Un  nou maraton de operaţii cardiace s-a încheiatla Sibiu. Încă zece copii au acum inimi sănătoase. „Simt că datorez ceva ţării dincare am plecat“

Adevarul (Romania), 20 iunie 2019 14:00

O nouă ediţie a programuluicaritabil Inimi sănătoase pentru copii s-a desfăşurat săptămâna trecută laSibiu. Programul a constat în realizarea a zece intervenţii cardiace complexeîn rândul copiilor diagnosticaţi cu malformaţii grave.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
14:30
Deşi este mai aproape de Pământ decât de Soare, Staţia Spaţială pare doar un punct pe suprafaţa gigantică a astrului.
14:30
A cincea ediţie a Revolution Festival vine cu mari noutăţi. S-au modificat locaţia şi perioada de desfăşurare. Kosheen, celebra formaţie electronică din Bristol, va urca pe 8 august pe Main Stage a festivalului.
14:30
Activitatea arhivei Spitalului de Urgenţă din Galaţi este îngreunată de solicitările ciudate primite în ultima vreme, când tot mai mulţi cetăţeni cer să li se comunice ora exactă a naşterii. Aceştia vor să folosească informaţia pentru a obţine o astrogramă cât mai precisă, instrument considerat de medici „frecţie la piciorul de lemn”.
14:30
Un bărbat de 60de ani din estul Franţei a spus că a rămat uluit când a descoperit că o imaginecu piciorul său amputat a fost folosită pe pachetele de ţigări, fără ca el săfi fost de acord cu acest lucru, potrivit BBC.
14:30
În fiecare zi există tot mai multe accesorii şi produse,precum diverse modele de scaune de gaming menite să vă îmbunătăţeascăexperienţa din timpul sesiunilor de jocuri video.
14:30
Procurorul general al României, Bogdan Licu, atacă decizia Judecătoriei Slatina care a hotărât azi că Sorina poate pleca din ţară.
14:30
Michel Barnier, negociatorul-şef al UE, a declarat într-un interviu care va fi publicat joi că nu a fost impresionat de ameninţările unui Brexit fără acord, însă a precizat că dacă Marea Britanie va alege această variantă, va trebui să suporte consecinţele, informează Reuters.
Acum o oră
14:00
Aproximativ 22.000 deoameni au beneficiat, anul trecut, de investigaţii medicale gratuite, necesare diagnosticăriicorecte şi complete a unor boli cronice. Întregul demers s-a desfăşurat înpeste 200 de spitale, clinici şi laboratoare din întreaga ţară, atât din mediulprivat, cât şi public, cu ajutorul unei companii farmaceutice.
14:00
Eva Mendes a reuşit să îşi sperie admiratorii. Actriţa carecontesta cu vehemenţă operaţiile estetice a postat pe contul său de Instagram opoză în care afişează un look total schimbat.
14:00
Câteva zile petrecute departe de agitaţia cotidiană poate avea efecte nebănuite, atât asupra copiilor, cât şi asupra adulţilor. Taberele organizate în vârf de munte, fără telefoane şi tablete, îi face pe adolcenţi să redescopere prietenia, învaţă să fie ecologişti şi să se descurce în natură.
14:00
Părinţii adoptivi ai Sorinei Săcărin au aflat joi, 18 iulie 2019, de la Judecătoria Slatina, că îşi pot duce fiica adoptivă în America. Ramona Săcărin a vorbit despre procesul de acomodare a copilei cu noua familie.
14:00
Transgaz continuă lucrările la conducta BRUA-faza 1, fiind deja finalizaţi 215 kilometri de conductă şi începe implementarea unor noi investiţii privind racordarea la gaze, conform programului de Dezvoltare a SNT pentru perioada 2019-2028.
14:00
Vin alegerile. Vodă are nevoie de un Moţoc. Cu cât mai mic scorul în sondaje, cu atât mai mare Moţocul. Cu cât mai disperat Vodă, cu atât mai mici şansele de a capta credibilitate.
14:00
Grupul Vodafone va prelua operaţiunile Liberty Global din Germania, Cehia, Ungaria şi România, a anunţat joi compania, precizând că preluarea UPC în România va fi finalizată până la sfârşitul lunii iunie.
14:00
Statele Unite autransmis, miercuri, că suspendă Turcia din programul F-35, dând cursavertizărilor anterioare, ca urmare a faptului că Ankara a început să primeascăcomponentele sistemului antirachetă rus S-400, săptămâna trecută, informeazăReuters.
14:00
Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, într-o conferinţă de presă la Mehedinţi, că nu ea, ci partidul a hotărât să meargă pe varianta unui candidat propriu la alegerile prezidenţiale şi că urmează să se întâlnească cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi să discute despre acest subiect. În privinţa şanselor, premierul a optimist că PSD va câştiga ambele tururi la prezidenţiale.
14:00
În luna august 2018, Ministerul Transporturilor publica un proiect de lege privind desfiinţarea Companiei Naţionale de Radiocomunicaţii Radionav SA Constanţa. Compania ar fi trebuit să treacă în subordinea Autorităţii Navale Române (ANR), statul realizând astfel o economie de circa 3 milioane de lei pe an.
14:00
Administraţia regională din Tatarbunar a lansat acum două zile ideea trecerii şcolii din satul Borisăuca de la predare în limba română la predare în limba ucraineană. În regiunea Odessa mai erau, în anul 2018, doar patru şcoli cu predare în limba română – se pare că din toamna anului 2019 vor rămâne trei.
14:00
Un meteorit a cauzat bubuitura care a zguduit oraşul Iaşi pe9 iulie. Potrivit profesorului de fizică Silviu Gurlui, meteoritul a explodat la o altitudine de 20 de kilometri,deflagraţia degajând o energie mai mare decât cea produsă în timp real de un reactor nuclear.
Acum 2 ore
13:30
Paula Seling a mărturisit că a fost victima unui atac menit să o discrediteze, după ce i-a fost spart contul oficial de Facebook, iar nişte „indivizi“ au postat ulterior „lucruri oribile“ în numele artistei.
13:30
Trei adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani au trecut prin momente de groază după ce ar fi fost sechestraţi şi bătuţi cu un ciocan de fiul unui controversat afacerist din oraşul vasluian Negreşti.
13:30
Premierul Viorica Dăncilă este considerat cel mai potrivit candidat al PSD la alegerile prezidenţiale, a declarat deputatul Valeriu Steriu pentru RFI. Alesul social-democrat a precizat faptul că Dăncilă a crescut foarte mult de când a preluat partidul.
13:30
Judecătoria Slatina a repins joi, 18 iulie 2019, cererea procurorului general al României de interzicere a părăsirii teritoriului României de către Sorina Săcărin, fetiţa de 8 ani adoptată de o familie din Statele Unite ale Americii, soluţia fiind executorie.
13:00
Judecătoria Slatina urmează să stabilească joi, 18 iulie 2019, dacă Sorina Săcărin poate părăsi ţara, între timp avocata părinţilor adoptivi vorbind despre alte dosare care sunt în curs, dar şi despre probele pe care ar urma să le prezinte în acestea.
13:00
Abonează-te pe minimum şase lunila publicaţiile Adevărul si Weekend Adevărul si poţi câştiga: biciclete Pegas,sejururi all inclusive în Delta Dunării şi multe alte premii. Toţiparticipanţii la campanie primesc cadou o carte de la editura RAO.
13:00
Un bărbat de 52 de ani a traumatizat pe viaţă o copilă dupăce a ademenit-o într-un depozit, profitând de naivitatea micuţei, şi a supus-ola mai multe acte sexuale.
12:45
Băiatul de 11 ani, diagnosticat cu rabie după ce a fost zgâriat de un câine necunoscut, care i-a sărit în spate în timp ce mângâia un alt patruped, a decedat noaptea trecută la spital. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către vicedirectorul Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii din capitală, Stela Cornilova.
12:45
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a avut joi o ieşine nervoasă faţă de un protestatar PSD, care a spus despre social-democraţi că sunt o ameninţare pentru statul de drept şi că Daea va ajunge „lângă Dragnea”, adică la închisoare.
Acum 4 ore
12:15
Pentru foarte mulţi, de pretutindeni, patriotismul e un exerciţiu de retorică. Despre ţară se vorbeşte „frumos“, „înaripat“, „înlăcrimat“, „eroic“, şi cu dor, şi cu jale, gata şi de sacrificiu, şi de festivităţi, şi de suficienţă făloasă, şi de victimizare „istorică“.
12:00
Simona Halep a făcut ceva ce nu reuşesc multe echipe de fotbal care evoluează pe cel mai mare stadion al ţării: a umplut tribunele.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.