Italia marchează un an de la prăbușirea podului din Genova. 43 de persoane au murit

StirileProtv.ro, 14 august 2019 11:30

Italia comemoreză, miercuri, un an de la prăbușirea viaductului rutier din Genova, în urma căruia 43 de persoane au murit.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
08:20
Situaţie dramatică în marea Mediterană, acolo unde o navă de salvare cu peste 100 de migranţi la bord aşteaptă de peste 2 săptămâni să fie lăsată să intre în apele italiene.
08:20
Distracţia a continuat şi în a treia noapte a festivalului Awake, pe domeniul Teleki din judeţul Mureş. Un tribut pentru Keith Flinth, solistul de la Prodigy, a fost unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii.
Acum 30 minute
08:00
O zi reuşită. O să alternăm vizitele de curtoazie, cu cele de plăcere, ca să mulţumim pe toată lumea, să nu rămânem datori. Vibraţia zilei este 9 şi o să ţinem cont de ce-şi doresc cei din jurul nostru.
08:00
Ocolul pământului cu velierul, o premieră pentru un navigator român, începe să prindă contur.
Acum o oră
07:50
Sfârşit tragic, sâmbătă seară, pentru un bărbat de 49 de ani din Ploieşti. Omul a fost găsit carbonizat în podul casei părinteşti.
07:40
Un parapantist a supravieţuit după ce a căzut într-o prăpastie adâncă de aproximativ 10 metri.
07:40
Cei 4 indivizi implicaţi într-o confruntare sângeroasă în fața unui club din Mamaia au scăpat de cătuşe.
07:30
Nunta cu final nefericit pentru un tânăr din Reşita. Bărbatul se îndrepta spre restaurantul unde urma să aibă loc petrecerea, iar din cauza vitezei, a intrat cu maşina într-un stâlp.
07:30
Un incident şocant s-a petrecut duminică dimineaţă la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, judeţul Buzău.
Acum 2 ore
07:20
Marea Britanie se va confrunta cu penurii de combustibil, alimente şi medicamente dacă părăseşte UE fără un acord de tranziţie, riscând blocarea porturilor şi o frontieră dură în Irlanda, arată documente oficiale.
07:20
O tânără de 26 de ani a fost rănită, sâmbătă seară, după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod, pe DN 1, în afara localităţii Scoreiu, judeţul Sibiu. Victima a fost încarcerată, fiind scoasă de echipajele de pompieri din maşină.
07:10
Marea Britanie se va confrunta cu penurii de combustibil, alimente şi medicamente dacă părăseşte UE fără un acord de tranziţie, riscând blocarea porturilor şi o frontieră dură în Irlanda, arată documente oficiale.
Acum 12 ore
22:10
Un bărbat care a crezut că la slujba de înmormântare a soției sale biserica va fi aproape goală a avut parte de o surpriză mare după ce s-a trezit cu sute de oameni care doreau să ia parte la ceremonie.
21:50
Un cuplu în vârstă din Queensland, Australia, a ajuns la spital după ce a fost atacat de o șopârlă uriașă din specia ”goanna”, în timp ce își plimba câinele.
21:40
Cel puţin o persoană a murit, iar altele au fost rănite în urma inundaţiilor masive produse sâmbătă în Istanbul.
21:30
Cel puţin o persoană a murit, iar altele au fost rănite în urma inundaţiilor masive produse sâmbătă în oraşul turc Istanbul
21:20
Autoritățile britanice anchetează moartea unui polițist de 28 de ani, lovit de o mașină la locul unui jaf, la doar câteva săptămâni după ce se căsătorise. 10 persoane au fost arestate în acest caz.
21:10
Celebrul Elon Musk nu a renunțat la controversata sa idee de a bombarda cu rachete nucleare planeta Marte.
20:50
11 civili, printre care o femeie şi 6 dintre copiii ei, au fost ucişi sâmbătă în raiduri aeriene ale regimului de la Damasc şi ale aviaţiei ruse în nord-vestul Siriei.
20:40
O femeie de 42 de ani a fost victima unui accident, după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod, a informat Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.
20:30
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore, de 16 ani, dispărută din data de 4 august, după ce a plecat de acasă spre Timișoara.
19:50
75 de kg de cocaină, cu o valoare de peste 2,5 milioane de euro pe piaţa neagră, au fost descoperite ascunse în cutii cu banane, într-un depozit din Burgas.
19:50
Apele Mării Negre nu pot fi închiriate şi nici concesionate, iar asta blochează orice investiţie. Nu se pot lua fonduri europene ori pune pe picioare ferme acvative.
19:40
Piaţa de medicină estetică, dar şi cluburile sportive încearcă din răsputeri să le atragă pe româncele care au născut.
19:40
Nunţile au trezit iar la viață Țara Oașului! Petrecerile ţin 3 zile şi 3 nopţi şi fiecare familie cheltuie mii de euro ca să-şi uimească prietenii şi neamurile.
19:40
O comunitate din statul american Florida se confruntă cu o problemă neobișnuită.
19:30
Dacă de Sfânta Maria erau aproximativ 150.000, acum, numărul turiștilor de la mare aproape s-a dublat. De departe, stațiunea Mamaia este cea mai aglomerată. Oamenii nu mai au unde să se așeze pe nisip.
19:30
Luați-va gândul de la usturoiul românesc. Deși statul îi finanțează pe cultivatori, programul nu le impune acestora un anumit tip de semințe.
19:30
Podul Aurel Vlaicu din Capitală s-a transformat în cea mai mare galerie de artă stradală din România. 12 dintre cei mai cunoscuți artiști au pictat toți pilonii.
Acum 24 ore
19:20
Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va fi supus unei operații chirurgicale de urgență, el întrerupându-și vacanța din Austria pentru a fi operat.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.