Mia Khalifa deziluzionată de industria xxx! Suma pe care o câștiga este de necrezut!

Antena1, 14 august 2019 16:50

Mia Khalifa a dezvăluit cât a câștigat

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 5 minute
13:20
A murit Dorina Stanca, soția marelui scriitor Radu Stanca!
Acum o oră
12:50
Ministerul Sănătăţii va primi de la Uniunea Europeană, în următorii 3 ani, aproximativ 22 milioane de lei de pentru implementarea mai multor măsuri care vizează creşterea gradului de vaccinare în România.
Acum 2 ore
12:20
Imagini, în premieră, cu momentul în care Karmen şi-a dus fetiţa acasă. Cum a fost primită de soţ şi de socri, dar şi ce surprize o aşteptau acasă pe fiica lui Adrian Minune.
12:20
Festivalul "Cerbul de Aur" a ajuns la a treia seară. Printre invitaţii speciali care au susţinut recitaluri de excepţie s-au numărat: Loredana Groza, Corina Chiriac, dar şi celebrul artist irlandez Ronan Keating. S-a anunţat şi câştigătorul.
12:00
Aproximativ cinci mii de obiecte au fost luate din curtea lui Dincă! Nu s-a întâmplat încă nimic, deși s-a împlinit o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu!
12:00
După ce şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, Gabriela Cristea şi Tavi au continuat petrecerea chiar la ei acasă.
Acum 4 ore
10:50
Corina Chiriac, cu ochii în lacrimi înainte să cânte. a urcat pe scena Festivalului "Cerbul de Aur" după 49 de ani. Interviu de colecţie cu marea doamnă a muzicii uşoare româneşti.
10:40
La malul mării salvamarii sunt şi astăzi în alertă! Pentru că vântul bate cu putere, aceştia au arborat din nou steagul roşu în toate staţiunile din Sud.
10:30
Horoscopul zilei de 25 august 2019. Iată ce zodii au un weekend tensionat, cu certuri și despărțiri.
10:20
Monica Anghel, concurentă Te cunosc de undeva!, a obținut permisul auto care-i permite să tracteze remorci pentru cai
10:10
Se împlineşte o lună de când Alexandra a cerut ajutor la 112, însă autorităţile nu au fost în stare să o salveze. Şi nici să facă lumină în acest caz.
09:50
Nu este o surpriză, Scarlet Johansson este cel mai bine plătită de la Hollywood. Potrivit topului întocmit de Forbes, e actriţa cu cele mai mari venituri din filme.
09:40
Robert Downey Jr. a fost arestat la Disneyland, pentru că, în mijlocului parcului de distracţii pentru copii, s-a apucat să fumeze marijuana.
09:30
Armata braziliană intră în acţiune împotriva uriaşelor incendii din pădurea amazoniană, plămânul verde al planetei.
09:30
Infracţiunile s-au mutat de pe Pământ în Cosmos! Vorbim de primul delict comis pe Staţia Spaţială Internaţională.
Acum 6 ore
09:20
Aproape o mie de turişti au fost evacuaţi din hotelurile de pe insula Samos, din Grecia, unde a izbucnit un puternic incendiu de pădure.
09:10
Acuzaţii grave împotriva a doi agenţi de la Poliţia Transporturi Feroviare Buzău. Un tânăr susţine că l-au bătut şi amendat pe nedrept, pentru că ar fi refuzat să se legitimeze.
09:00
Reparaţiile la Podul Constanţa din Capitală, vechi de 80 de ani, sunt în toi. Iar aseară, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vrut să verifice stadiul lucrărilor.
Acum 24 ore
23:10
Nelu Ganeș este tatăl celei de-a treia fete dispărute din Caracal. Ultima dată a văzut-o acum 20 de ani, în 1999. Declarațiile bărbatului sunt cutremurătoare: „Nu mai am lacrimi. Mafia din Caracal nu va dispărea niciodată”
23:10
Marinela are 49 de ani și ar fi cea de-a treia victimă a lui Gheorghe Dincă. Femeia rupe tăcerea și a decis să spună tot adevărul. Putea fi moartă acum, spune ea. Ucisă de criminalul fetelor dispărute: „Am țipat și mi-a spus să tac fiindcă altfel mă omoară”
22:10
Brașovul este zonă turistică, motiv pentru care investițiile în constructii și terenuri au luat avânt tot mai mare, atât la nivelul orașul, cât și în ceea ce privește zonele limitrofe. Unele dintre ele au devenit chiar cartiere rezidențiale de case de locuit sau de case de vacanță.
21:40
În mare, sunt trei categorii de persoane care caută să închirieze o garsonieră în unul dintre marile orașe din țară. Centrele universitare sunt luate cu asalt de studenți, în căutarea unui spațiu de locuit, imediat după admiterea la facultate. Mai apoi, sunt cuplurile care caută să se mute împreună, dar și cei care își schimbă locuința odată cu obținerea unui job nou.
21:30
Cetatea Râşnovului din județul Braşov a fost invadată! Nu de duşmani, ci de sute de oaspeţi din aproape 50 de ţări, care şi-au dat întâlnire aici la un regal culinar. Şi fiecare s-a lăudat cu ce are mai bun prin bucătărie. Dacă bulgarii au venit cu o brânză pregătită într-un sos special, dar şi cu rachiul de pere puternic aromat, vodka de 80 de grade a ucrainenilor i-a înfierbântat pe vizitatori.
21:30
S-a dat startul Afterhills, cel mai aşteptat festival de muzică dance şi electronică din Moldova. În prima noapte, peste 20 de mii de tineri au petrecut într-o pădure de lângă Iaşi. Cel mai aşteptat moment al serii a fost show-ul DJ-ului Don Diablo.
21:20
O tânără care anunţa că este sechestrată într-un apartament din Bucureşti a mobilizat 200 de poliţişti, jandarmi şi medici. Fata de 16 ani s-a jucat cu salvatorii timp de nouă ore. Au alergat de la un bloc, au bătut la uşi, au strigat şi au verificat zeci de piste. Abia când tânăra a refuzat să mai colaboreze cu dispecerii 112, poliţiştii şi-au dat seama că au de-a face cu o farsă.
21:20
O lună de la dispariţia Alexandrei, fata care a produs un cutremurat într-un întreg sistem. Vorbim de 30 de zile în care am văzut demisii şi demiteri şi anchete în lanţ, însă deznodământul parte departe de a fi aflat.
21:20
Mâncăruri din lume adunate, ospăț la Cetatea Râşnovului din județul Braşov...
21:10
Panică într-un hipermarket din Sfântu Gheorghe! Clienţii au găsit un şarpe de un metru! Angajaţii au chemat în sprijin autorităţile, dar nu au mai aşteptat sosirea acestora. Au lichidat şarpele, despre care au aflat ulterior că nu era veninos. Reprezentaţii magazinul le-au explicat clienţilor cum a ajuns şarpele la vânzare.
21:00
Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la Adevăruri ascunse, de la Antena 3, despre tainele pe care linia inimii din palma ta le ascunde. Învață să o identifici și află-i apoi interpretarea.
20:50
Preşedintele Braziliei cedează presiunii internţionale şi promite să mobiizeze armata împotriva flăcărilor care ameninţă să distrugă "plămânul verde al planetei". În zeci de oraşe ale lumii au avut loc proteste, în timp ce în Brazilia, în acest moment, sunt peste 2.500 de focare. Alte mii de incedii sunt scăpate de sub control în Venezuela, Bolivia, Columbia şi Peru.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.