Catedrala Notre-Dame riscă să se prăbuşească. De ce s-a oprit consolidarea

InCont, 14 august 2019 17:00

Ministerul francez al Culturii afirmă că Notre-Dame este încă în pericol de a se prăbuşi după incendiul din aprilie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de InCont

Acum 4 ore
08:50
Prima Casă se transformă radical, la zece ani de la lansare. Doar cei care au venituri nete de până la 4.500 de lei vor mai putea lua un împrumut, prin programul statului. În plus, familiile numeroase vor avea şi o reducere la dobândă.
Acum 24 ore
22:20
Preşedintele american Donald Trump a ameninţat din nou, în Franţa, că va impune taxe vamale suplimentare pe vinurile franţuzeşti, informează AFP, preluată de News.ro.
21:40
Poziţia dominantă a dolarului ca monedă a rezervei mondiale ar putea fi înlocuită cu o monedă digital, a declarat guvernatorul Băncii Angliei, Mark Carney, scrie cotidianul The Guardian.
Ieri
07:20
Miliardarul american David Koch, care a cheltuit împreună cu fratele său Charles sute de milioane de dolari pentru a influenţa politică americană, a decedat, a anunţat vineri fratele său.
23 august 2019
16:40
Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a protestat joi împotriva recentelor sancţiuni pe care UE le-a impus Turciei pentru activităţile ilegale de forare a zăcămintelor de gaze în largul Ciprului şi a promis că prospecţiile în regiune vor continua.
15:20
Discuţiile dintre Klaus Iohannis şi Donald Trump la Washington au inclus dezvoltarea centralelor nucleare mici, modulare, care sunt mult mai sigure decât ce avem noi la Cernavodă, a declarat ministrul Energiei, Anton Anton, în cadrul unei conferinţe.
15:10
Migraţia dinspre UE către Regatul Unit a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii şase ani, în perioada 1 aprilie 2018-31 martie 2019, doar 200.000 de europeni mutându-se în Marea Britanie.
13:50
Există numeroase cazuri, în special atunci când ai pierdut un dinte în urmă cu mai mult timp, când tratamentul cu implant dentar nu poate fi început decât în urma unei intervenții de adiție de os.
13:40
Automobilele de lux şi SUV-urile electrice au o probabilitate mai mare cu 40% de a provoca accidente decât echivalentele lor cu motoare standard, potrivit asigurătorului francez AXA, scrie News.ro.
13:40
Vineri avem încă o zi fierbinte, cu disconfort ridicat în sudul şi vestul ţării şi 36 de grade în Lunca Dunării.
13:30
Furnizorul de servicii de recrutare Adecco a avertizat, vineri, că mai multe anunţuri false de angajare au fost publicate pe platforme destinate anunţurilor online, iar persoanele interesate erau îndemnate să achite o taxă în acest sens. Compania a cerut înlăturarea anunţurilor.
13:10
Ministerul Finanţelor a lansat în dezbatere publică un proiect care ar urma să reglementeze condiţiile generale de înfiinţare şi funcţionare a băncilor naţionale de dezvoltare, cu rol în abordarea directă a disfuncţionalităţilor pieţei financiare .
13:10
Încet, dar sigur, Pămanul e tot mai fierbinte, iar din această cauză, vor exista regiuni în care viaţa, va deveni pur şi simplu imposibilă. Este avertismentul cercetătorilor, care studiază efectele încălzirii globale, şi care caută soluţii, ca să ne adaptăm, la nouă realitate.
13:00
Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit, astăzi, la Palatul Parlamentului, cu o zi înaintea Congresului în cadrul căruia urmează să fie validat candidatul pentru alegerile prezidenţiale.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:30
Beneficiarii programului O familie, o casă nu vor putea avea un venit net lunar individual sau împreună cu soţul/soţia mai mare de 4.500 de lei, iar preţul de achiziţie a locuinţei este de maximum 70.000 de euro, potrivit unui proiect de ordonanţă care modifică programul Prima Casă .
10:30
Fondul Monetar Internaţional (FMI) urmăreşte îndeaproape situaţia monetară şi financiară din Argentina şi în curând va trimite o misiune la Buenos Aires.
10:00
În timp ce românii fug pe capete în străinătate, iar în ţară este o lipsă acută de muncitori, angajatorii de aici au avut nevoie anul acesta de mai mult ajutor din partea străinilor decât până acum.
09:40
Prime;Mă deranjează colegii cu chef de vorbă, telefonul şi pauzele de cafea, aşa că muncesc în medie, cu două ore mai puţin, zilnic. Prime;⁣ Acestea sunt motivele invocate de angajaţii lipsiţi de randament.
09:30
Chiar dacă au crescut veniturile cu aproape 20 la sută, nu toţi românii se bucură de asta.
22 august 2019
17:00
Deşi demersul lui Donald Trump de a cumpăra Groenlanda de la Danemarca pare să nu fi reuşit, preşedintele Statelor Unite ar putea fi consolat cu o ofertă a naţionaliştilor flamanzi de a-i vinde Valonia, notează joi Euronews.
16:50
Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat, joi, care sunt propunerile de modificare a legislației penale și procesual penale în cazul infracțiunilor grave și foarte grave contra persoanei, propuse spre a fi aprobate printr-o OUG, după cazul Caracal.
14:50
Listarea la bursă a producătorului de energie Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, ar putea avea loc în septembrie 2020, a declarat joi Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica.
14:50
Compania aeriană australiană Qantas Airways a anunţat că va efectua zboruri experimentale pe rutele Sydney-Londra şi Sydney-New York pentru a vedea cum se comportă corpul uman la un zbor non-stop de 20 de ore, transmite Bloomberg.
12:30
Directorul general al E.ON România, Frank Hadinjak, părăsește compania începând cu data de 30 septembrie, după mai bine de 15 de ani de activitate în România.
12:10
Fumul provocat de un incendiu de proporții care afectează pădurea amazoniană de mai multe zile a devenit vizibil din spațiu, scrie presa internațională.
11:50
Numărul locuitorilor Germaniei cu origini străine a atins un nou record în 2018, potrivit rezultatelor unui microrecensământ, publicate de Biroul Federal de Statistică.
11:10
Preşedintele american Donald Trump s-a declarat miercuri cel ales pentru a purta războiul comercial cu China, el apărând astfel acţiunile administraţiei sale, relatează CNBC, preluat de News.ro.
10:50
Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 414 locuri de muncă vacante, cele mai multe în Olanda (135), Germania (116) şi Austria (84).
10:40
Fondul Monetar Internaţional a anunţat miercuri că boardul său executiv a propus eliminarea limitei de vârstă pentru cei care ocupă postul de director general al instituţiei financiare.
10:30
Facebook a anunţat marţi că angajează o echipă de zece ziarişti cu experienţă pentru a nu mai lăsa selecţia ştirilor promovate exclusiv pe seama algoritmilor, semnalează AFP.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.