Premierul scoțian ia în calcul orice variantă pentru a opri Brexitul, inclusiv secesiunea

InCont, 16 august 2019 12:00

Nicola Sturgeon, premierul Scoției și președinte al Partidului Naţional Scoţian, a declarat că ia în calcul orice variantă pentru a stopa Brexitul în Parlament, inclusiv o colaborare cu liderul laburist Jeremy Corbyn, scrie Reuters.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de InCont

Acum 12 ore
09:10
Micul principat Liechtenstein a celebrat a 300-a sa aniversare ca o insulă de pace şi prosperitate într-o lume agitată, un loc unde cetăţenii pot bea bere alături de monarhul lor, prinţul Hans-Adam II.
08:40
Un acord comercial între SUA şi Regatul Unit care ar submina pacea în Iralnda de Nord nu ar avea nicio şansă să fie votat în Congres, a declarat preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi.
08:20
Sancţiunile impuse de preşedintele SUA, Donald Trump, împotriva Iranului şi Venezuelei au avut ca efect colateral o creştere a cererii pentru petrolul rusesc.
Ieri
08:20
Germania va renunţa din 2021 la taxa de solidaritate, a anunţat luni ministrul de Finanţe, Olaf Scholz, adăugând că doar câţiva contribuabili bogaţi vor continua să o plătească, transmite Bloomberg.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:30
Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat că la CEC se lucrează la un produs, ce va fi lansat probabil în luna septembrie, prin care se vor putea trimite bani din străinătate fără niciun fel de comision.
15:40
Populația planetei crește într-un ritm alarmant, iar până în 2050, Terra va fi populată de aproape 10 miliarde de oameni.
15:10
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, vineri, un curs de referinţă de 4,7274 lei/euro, în creştere cu 0,12% faţă de valoarea atinsă miercuri.
15:00
Vama devine o structură separată sub autoritatea ministrului de Finanţe, a anunțat vineri ministrul de resort.
14:10
România a importat cu 38% mai multă electricitate în primele cinci luni ale acestui an, comparativ cu perioada similară a anului trecut, în timp ce exporturile au scăzut cu 40%.
13:40
Guvernul României a adoptat o primă rectificare a bugetului pe 2019, ca răspuns la creşterea deficitului bugetar, dar este nevoie de măsuri eficiente, având în vedere tendinţa de majorare a datoriei publice a României.
12:00
Nicola Sturgeon, premierul Scoției și președinte al Partidului Naţional Scoţian, a declarat că ia în calcul orice variantă pentru a stopa Brexitul în Parlament, inclusiv o colaborare cu liderul laburist Jeremy Corbyn, scrie Reuters.
11:20
Guvernul Turciei a reuşit să îşi repare situaţia financiară deteriorată în luna iulie cu o infuzie substanţială de fonduri de la Banca Centrală, informează Bloomberg.
10:50
Sunt mari şanse ca în curând să găsim mai puţine banane pe rafturile magazinelor, iar preţul lor să fie mai mare.
10:10
Preşedintele american Donald Trump şi-a întrebat în mai multe rânduri consilierii dacă este posibil ca Statele Unite să cumpere Groenlanda de la guvernul danez, au declarat două surse pentru CNN.
09:30
Turiştii români au profitat de minivacanţa de Sfânta Maria, astfel că acesta este cel mai aglomerat weekend de pe litoralul românesc, hotelurile fiind ocupate în proporţie de 98%, a declarat prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Dragoş Răducan.
15 august 2019
16:40
Autoritățile din Bulgaria spun că, în cazul în care nemții de la Volkswagen se hotărăsc să nu construiască fabrica la Sofia, țara ar putea atrage o investiție importantă din Japonia.
15:50
Jeff Bezos, directorul general şi fondatorul Amazon, a vândut în ultima săptămână acţiuni în valoare de 2,8 miliarde de dolari, se arată într-un document al organismelor de reglementare, citat de Reuters.
15:30
O adunare a forţelor de ordine chineze a fost observată joi, de către un jurnalist AFP, la câţiva kilometri de frontiera Hong Kongului, scrie News.ro.
14:50
Principalii producători auto americani se pregătesc pentru o posibilă scădere a activităţii economice, în condiţiile în care escaladarea războiului comercial dintre Washington şi Beijing sporeşte temerile privind o recesiune globală.
14:40
Primăria Capitalei demarează vineri o serie de lucrări care vizează reorganizarea circulaţiei în Piaţa Unirii.
14:00
Românii care vor să casesze mașinile vechi și să cumpere unele noi au la dispoziție, începând din 19 august, un nou pachet de 20.000 de vouchere prin programul Rabla.
13:50
10.000 de oameni sunt așteptați la Constanţa la un spectacol grandios organizat, ca în fiecare an, de Forțele Navale Române.
13:50
Saudi Aramco este pregătită pentru Oferta Publică Iniţială (IPO), dar momentul tranzacţiei va fi decis de acţionarul său unic, Guvernul Arabiei Saudite, a afirmat Khalid al-Dabbagh, vicepreşedinte responsabil de finanţe, strategie şi dezvoltare.
13:30
Valoarea de piaţă a celor mai mari 100 de companii listate din lume a crescut cu 5%, în 2019, până la 21 trilioane dolari, potrivit clasamentului global realizat de PwC, fiind determinată în principal de performanţa companiilor din SUA.
11:50
Antibiotice Iaşi, unul dintre cei mai importanţi producători români de medicamente generice, anunţă că a găsit oportunităţi de business pe pieţe noi precum Arabia Saudită, Hong Kong, Cambodgia şi Macao.
11:30
Preţurile petrolului au scăzut miercuri cu 5% din cauza datelor economice sub aşteptări din China şi Europa, care au reaprins temerile legate de încetinirea cererii globale.
10:30
Piloţii irlandezi ai companiei aeriene low-cost Ryanair, nemulţumiţi de condiţiile salariale, vor organiza o grevă în zilele de 23 şi 24 august, conform informaţiilor anunțate de sindicatul acestora, Forsa.
10:10
În cazul în care Marea Britanie va ieşi din Uniunea Europeană fără un acord, la 31 octombrie 2019, lira sterlină se va deprecia semnificativ, ajungând la aceeaşi paritate cu euro şi la 1,10 dolari, avertizează grupul bancar olandez ING, transmite Reuters.
10:00
10.000 de oameni sunt așteptați la Constanţa la un spectacol grandios organizat, ca în fiecare an, de Forțele Navale Române.
09:50
Fondatoarele Asociaţiei Dăruieşte Viaţă - asociație care construieşte un spital în Bucureşti - Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu au anunțat pe Facebook că trupa Metallica a donat 250.000 de euro pentru spital.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.