Început de toamnă canicular. ANM a actualizat prognoza meteo până pe 16 septembrie

Antena1, 20 august 2019 14:30

Vremea va fi caniculalră în următoarele patru săptămâni. ANM a actualizat prognoza meteo pe săptămâni, până pe 16 septembrie 2019.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 4 ore
00:50
La scurt timp de la terminarea sezonului 5 al emisiunii Insula iubirii s-au aflat informații despre concurenți! Ce detalii bombă au ieșit la iveală?
00:30
Al cincilea sezon al emisiunii Insula iubirii s-a încheiat și fanii au rămas cu numeroase întrebări legate de concurenți și de ispite, dar a venit și momentul adevărului!
00:20
Un bărbat a reușit să treacă printr-o transformare de-a dreptul uluitoare, după ce a ajuns să cântărească aproximativ două sute de kilograme! După un avertisment primit de la medici, omul a dat jos mai bine de o sută de kilograme și acum arată într-o formă de zile mari!
16 septembrie 2019
23:50
Cea de-a treia ediție din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite a adus publicului nu doar povești de viață incredibile și rețete savuroase, ci și un cuțit de aur și momente memorabile! 
23:50
Școlile și grădinițele au fost închise în mai multe localități din judeţul Bacău, timp de două zile, copiii fiind nevoiți să rămână acasă. 
23:40
Frică de înălțimi, frică de clovni,  frică de șerpi sau de insecte...am auzit cu toții despre ele. Însă această tânără este un caz aparte! Femeia susține că, încă din copilărie, a dezvoltat o fobie de mâncare! De fiecare dată când se gândește doar la o porție de paste (sau orice altceva) este paralizată de teamă.
23:30
Tot în cea de-a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7, Alexandru Popa a venit să demonstreze că este un bucătar în adevăratul sens al cuvântului.
23:20
O rețetă de desert complex, cu o combinație prfrctă de ingrediente și de arome deosebite, dar delicios, care merită tot efortul - Rețeta Chocosenses.
Acum 6 ore
23:10
Cele mai frecvente deserturi, în orice sezon ne-am afla, sunt deserturile cu mere, iar o rețetă minunată de plăcintă cu mere, într-o prezentare deosebită, este rețeta de Întorsuri cu mere.
23:00
Moment de senzație în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! În bucătărie a venit celebrul și inegalabilul Pipino de România! 
22:50
Rețeta Creveți saganaki este o rețetă populară în bucătăria grecească, dar foarte adorată oriunde s-ar prepara.
22:50
A crezut că a făcut afacerea vieții când și-a cumpărat rochia de mireasă, însă în momentul în care a probat-o a rămas fără cuvinte! 
22:40
O problemă de matematică veche de peste 1.800 de ani, a fost rezolvată de doi specialiști, după ce aceștia au folosit puterea a 500.000 de PC-uri. Este vorba despre scrierea numărului 42 ca sumă de trei cuburi. Diofant din Alexandria, părintele Algebrei, este primul care a enunțat ideea, iar Universitatea Cambridge a formulat-o, oficial, în 1954. De atunci, omenirea s-a tot chinuit...
22:40
La ediția a treia din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite aflăm nu doar rețete savuroase, ci și povești de viață incredibile!
22:40
Pentru nostalgici și nu numai, o delicioasă rețetă cu iz de copilărie, într-o interpretate deosebită: Rețeta Lapte de pasăre cu dantelă de zahăr caramelizat.
22:20
Pentru cei care vor să pregătească un desert cu o combinație inedită de ingrediente, pot încerca Rețeta Cheesecake cu castravete și lime.
22:20
O femeie a fost forțată să recunoască faptul că este vrăjitoare și să ceară iertare pentru toate păcatele pe care le-a săvârșit în timpul vieții. Spovedania ei a fost transmisă, în direct, la un post de televiziune local.
22:20
Un alt concurent care a venit să facă senzație în ediția a treia a sezonului 7 Chefi la cuțite este și Dragoș Pop! Concurentul chiar i-a lăsat mască pe cei trei jurați!
22:10
E frumoasă, e sexy și...se pricepe extrem de bine la gătit! În a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezon 7 și-a făcut apariția Diana Munteanu!
22:00
La reconstituirea dispariției Alexandrei Măceșanu, Gheorghe Dincă a fost văzut de aproape de mătușa și bunicul Luizei Melencu și a stârnit revoltă din partea mai multor oameni din Caracal și Dobrosloveni.
21:50
SBogdan Rati este de meserie inginer, dar s-a lăsat de construcții și a devenit bucătar! A venit la emisiunea Chefi la cuțite pentru a demonstra că are tot ceea ce îi trebuie pentru a câștiga emisiunea!
21:50
Gheorghe Dincă ar fi spus cuvinte sfidătoare la reconstituirea ce a avut loc, luni, el arătându-le anchetatorilor cum a răpit-o şi a omorât-o pe Alexandra Măceşanu.
21:40
Pentru iubitorii gusturilor combinate, o rețetă îndrăzneață cu o combinație inedită: Salată de sfeclă cu ciocolată.
21:40
Corina Chiriac este devastată. Artista trece prin momente cumplite, după ce a aflat că bărbatul pe care l-a iubit în urmă cu mulți ani, cântărețul ceh Karel Gott, este grav bolnav.
21:30
Într-o lume sufocată de răutate, doi adolescenți au dat o lecție de omenie! Ei au oferit un sac cu haine noi colegului lor, care umilit în fiecare zi la școală pentru că venea îmbrăcat la fel. Singura „vină” a băiatului era că provenea dintr-o familie nevoiașă.
21:20
Unele dintre cele mai populare rețete de prăjituri sunt rețetele de negresa. Nimeni nu refuză așa prăjituri delicioase.
21:20
Malvina Ion are 18 ani și provine dintr-o familie de âigani argintari! Concurenta a impresionat nu doar prin frumusețe, ci și prin talentul culinar!
21:20
Tot în cea de-a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7, cei trie chefi au intrat în bucătărie pentru o super confruntare culinară, cu o miză importantă: câștigarea unei amulete!
Acum 8 ore
20:50
Schimbare majoră pentru toți șoferii! Senatul a adoptat în şedinţa plenului de luni, o propunere legislativă prin care conducătorii auto ar putea să îşi aleagă dintr-un an calendaristic perioada de suspendare a permisului auto, atunci când aceasta se face pentru o încălcare minoră a regulii de circulaţie.
20:50
Femeile din familia lui Nicolae Guță au fost în pelerinaj. S-au rugat la mormântul sfânt, în Ierusalim, şi s-au botezat în apele Iordanului.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.