Lovitură cruntă pentru zeci de mii de români care visau la un credit! Banca Națională le respinge accesul la bani!

Antena1, 20 august 2019 14:50

Pentru mulți dintre concetățenii noștri care visau la un credit în perioada următoare, anunțul BNR i-a lăsat fără cuvinte. Nu vor mai putea accesa astfel de împrumuturi după decizia celor care conduc finanțele țării.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 30 minute
09:00
O zi plină de inspirație vom avea dacă știm unde să privim. Verifică ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie!
08:50
Ea este Lili Covaci, a venit pe lume acum 35 de ani și încă din primele zile după naștere a zăcut într-un pătuț de la orfelinat. Nu a primit dragostea mamei, căci aceasta a ales să o abandoneze. A avut norocul să fie adoptată, dar a vrut mereu să o cunoasca pe cea care i-a dat viață. Acum, trăiește în Irlanda, dar își caută părinții biologici.
08:50
Turiștii care se aflau pe plajă au fugit fără să privească înapoi, după ce un fenomen ciudat a pus stăpânire pe partea de sud a litoralului. O furtună de nisip, apărută din senin, a devenit virală pe internet.
Acum o oră
08:40
Foarte buni vor fi mai târziu acești gogoșari umpluți cu salată de varză la borcan, lângă orice friptură, sau orice garnitură.Gogoșaroii se păstrează ușor crocanți, iar salata de varză albă cu varză roșie le va înnobila gustul.
08:20
Ea este Lili Covaci, a venit pe lume acum 35 de ani și încă din primele zile după naștere a zăcut într-un pătuț de la orfelinat. Nu a primit dragostea mamei, căci aceasta a ales să o abandoneze. A avut norocul să fie adoptată, dar a vrut mereu să o cunoasca pe cea care i-a dat viață. Acum, trăiește în Irlanda, dar își caută părinții biologici.
Acum 2 ore
08:10
Valul de aer polar pune stăpânire pe România, iar temperaturile din termometre vor scădea drastic. Mai mult de atât, meteorologii anunță lapoviță și ninsoare în anumite regiuni ale țării, în timp ce în altele vor fi și condiții de brumă. 
07:50
"O boală letală, care se va răspândi rapid, va afecta întreaga Omenire. Vor fi 50 de milioane de morți!" Avertismentul vine după ce o explozie care a avut loc într-un laborator ce conține virusul variolei, aflat într-un oraș din Rusia, ar putea provoca o reală catastrofa mondială. Semnalul alarmant vine la la o organizație de medicină, care a studiat efectele deflagrației. 
07:40
La Hilișeu-Crișan, în județul Botoșani, există o biserică unicat în lume, deoarece îmbină elemente de arhitectură ecleziastică ortodoxă cu cea catolică. Boierul Vasile Curt a ridicat lăcașul pur românesc, din lemn, la 1802. Fiul său, Alexu, s-a îndrăgostit de Annna, care era catolică. Pentru a nu o supăra, a ridicat un zid și o clopotniță pline de influențe catolice, cu statui aduse direct de la Roma!
07:30
Vestea că Ducu Darie, fiul regretatului actor Iurie Darie, s-a stins din viață a întristat o țară întreagă, iar mulți dintre colegii lui de breaslă au făcut publice imagini și mărturisiri sfâșietoare. Printre ei se numără și regizoarea Chris Simion, care a învins lupta cu cancerul și care a postat pe Facebook o ultimă fotografie făcută cu acesta. 
07:30
S-au dus vremurile când existau chestionare în folie de plastic, pe care instructorul de legislație sau polițistul le corecta după șablon. Astăzi, totul este computerizat și afli imediat ce răspunzi la o întrebare dacă ai dat sau nu răspunsul corect. Chiar și asa, examenul auto teoretic reprezintă o problemă pentru mulți dintre cei care vor să obțină carnetul de conducere.
Acum 12 ore
01:00
Călin Geambaşu a fost în scandal cu tatăl lui, iar acum acesta întâmpină probleme, după despărțirea de mama băiețelului său. În urma acuzaţiilor grave la adresa ei, Angelica Cadar îi dă replica interpretului.
00:50
Problemele parcă nu mai iau sfârșit pentru Călin Geambașu, fiul renumitului Petre Geambașu. După ce anul trecut a fost în scandal cu tatăl lui, acum acesta întâmpină probleme, după despărțirea de mama băiețelului său. Interpretul și Angelica Cadar au divorțat, iar acesta face acuzații grave la adresa femeii
00:40
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că premierul Viorica Dăncilă "a împrumutat tupeul, obrăznicia şi totalul dispreţ faţă de oameni" de la creatorul său, Liviu Dragnea. "Dăncilă a fost scoasă din joben de Liviu Dragnea, pusă în această poziţie pentru care nu are nicio calificare, niciun fel de legitimitate", spune Orban.
00:40
Formaţia Paris Saint-Germain a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Real Madrid, într-un meci din prima etapă a grupei A a Ligii Campionilor.
00:40
Doi şoferi, ambii din judeţul Buzău, care s-au oprit cu maşinile pe banda de urgenţă a Autostrăzii A1 Lugoj-Deva pentru a repara o defecţiune la unul dintre autoturisme, au fost loviţi mortal de un autotren. Din cauza accidentului, traficul rutier este deviat pe DN 7.
00:20
Problemele parcă nu mai iau sfârșit pentru Călin Geambașu, fiul renumitului Petre Geambașu. După ce anul trecut a fost în scandal cu tatăl lui, acum acesta întâmpină probleme, după despărțirea de mama băiețelului său. Interpretul și Angelica Cadar au divorțat.
18 septembrie 2019
23:40
Cecilia şi Nelu Maican au semnat contractul pentru 33 312 RON! Suma obţinută la zid era de 74.990 RON
23:40
Părea scris în stele că va avea o viață incredibilă. De o inteligență ieșit din comun, facultățile de top din lume s-au bătut să-l aibă student. A lucrat în cercetare, pe Wall Street și câștigat milioane de dolari ca producător de filme pentru adulți. Moartea mamei sale i-a schimbat total destinul.
23:30
Eva Oprea (Maia Morgenstern) a făcut o confesiune cutremurătoare. I-a povesti mamei amantei soțului ei că a renunțat la un copil, în cea de-a șasea lună de sarcină. Fiica ei ar fi avut aceeași malformație la inimă ca Ștefania. Nu și-a ținut niciodată pruncul în brațe și a căzut într-o depresie din care și-a revenit cu greu, dacă și-a revenit.
23:00
În episodul trei din „Sacrificiul”, Ștefan Oprea i-a spus Evei motivul pentru care a avut o viață dublă, înșelând-o cu Brândușa, dar i-a cerut să îi acorde o nouă șansă. Răspunsul ei a fost tulburător. Soția trădată a luat decizia neinspirată de a merge la parastasul amantei decedate. A izbucnit un scandal imens. În timp ce oamenii mari aveau treburile lor, copila rămasă fără mamă, Ștefania, a încercat să se sinucidă. 
23:00
Cecilia şi Nelu Maican s-au descurcat foarte bine şi la proba cu numărul doi. Cei doi au rămas cu suma de 39.901 RON!
23:00
Ce mai poți spune când vezi o asemenea imagine? Despărțit pe veci de stăpânul său, un câine nu s-a dezlipit de lângă mormântul „omului său”. 
22:50
Cecilia şi Nelu Maican s-au descurcat foarte bine la prima probă - "Cădere liberă". Cei doi au obţinut suma de 18.312 RON
22:40
S-a sinucis în sala de sport în care pregătea elevii! Un profesor de educație fizică de la Colegiul Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja din Drobeta Turnu Severin și-a luat viața în locul în care trăiese cele mai mari împliniri din viață. Ce mesaj au transmis colegii bărbatului.
22:40
Cecilia şi Nelu Maican s-au cunoscut în urmă cu 34 de ani şi ambii erau proaspăt divorţaţi! Cei doi aveau câte o fetiţă din căsătorii anterioare şi a fost dragoste la prima vedere!
22:30
Familia Regală a României deplânge moartea regizorului Alexandru Darie, apreciind că acesta rămâne un valoros om de teatru al ultimelor patru decenii.
22:10
O apariție surpriză și o întâlnire periculoasă au avut loc în cel de-al treilea episod al serialului „Sacrificiul”.
22:10
Andrei (Denis Hanganu) împietrește în fața tatălui său, Ștefan (Claudiu Istodor), și a Ioanei (Oana Cârmaciu). I-a căzut cerul pe cap!
22:00
Ştefania (Julia Marcan), îndurerată de moartea mamei ei, Brândușa (Alina Florescu), încearcă să se sinucidă, sărind în lac.
21:50
Un scandal imens izbucnește la parastasul Brândușei (Alina Florescu), când Eva Oprea (Maia Morgenstern), decide să își facă apariția. Veorica Zamfir (Adriana Trandafir), mama amantei decedate, și soția trădată ajung să se bată și să fie încătușate. Se spun vorbe grele.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.