Modelul de mașină Dacia de care Ceaușescu a fost încântat, dar pe care Tovarășa i l-a interzis! „Nicule, mașina asta nu e nici cal, nic măgar!” – Foto

Antena1, 20 august 2019 15:00

Nicolae Ceaușescu a îndrăgit un model de mașină Dacia, ce a fost extrem de aproape de a fi produs la scară largă în România. Motivul pentru care acest automobile nu a ajuns să fie condus de români a fost că… nu i-a plăcut Tovarășei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 30 minute
23:40
Lacrimi de fericire în platoul emisunii The Wall. Elena Franchini și Zoia Udișteanu au câștigat o sumă de 199.907 de lei.
23:30
Totul a început de la un oscior roz, ce a aparținut unei copile moarte de mai bine de 70.000 de ani. „Acel os roz a deschis un nou capitol în evoluţia omului”, spun cercetătorii. După ani întregi de investigații, chipul verișorului nostru, dispărut de pe fața pământului de 50.000 de ani, a fost reconstituit. Așa arăta „Omul de Denisova”.
Acum 2 ore
23:00
Elena Franchini și Zoia Udișteanu au reușit în cea de a doua probă a concursului The Wall să strângă suma de 19.910 lei.
23:00
Leo și-a arătat o altă față în episodul patru din „Sacrificiul”. A fost violent cu soția sa, când aceasta l-a numit „țigan”. Relu a avut cea mai grea discuție cu Irina, una dintre fiicele lui, iar Mario s-a apucat să cânte muzică lăutărească. Diva a primit o cerere grea de la partenerul ei, ca dovadă de iubire. 
22:50
Elena Franchini și Zoia Udișteanu au început în forţă la prima probă de la The Wall, "Cădere liberă". Iată câți bani au câștigat concurentele.
22:40
Mario (Dorian Popa) cântă muzică lăutărească în fața oglinzii, după ce Rapha (Damian Drăghici) i-a spus că dacă vrea o carieră în muzică, trebuie să cânte muzică țigănească. Când l-a prins Leo (Mihai Gruia Sandu), Mario, a avut nevoie de intervenția inteligentă a lui Antonio (Gabi Ciocan).
22:40
Leo (Mihai Gruia Sandu) a fost violent cu soția lui, Veorica Zamfir (Adriana Trandafir), după ce ea l-a numit  „țigan”.
22:30
Vești de ultimă oră de la Spitalul Elias. Se pare că Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Fiul șefului LPF își amintește că a fost implicat într-un accident, dar încă nu știe că Dani Vicol, șoferul celeilalte mașini, a murit. Cum are de gând familia să îi dea vestea?
22:30
Elena Franchini și Zoia Udișteanu au venit la The Wall cu gândul la marele premiu pus în joc. ”Toată lumea vrea bani. Cine zice că nu vrea, minte”, a pus bunica.
22:10
Mario (Dorian Popa) cântă manele în fața oglinzii, după ce Rapha (Damian Drăghici) i-a spus că dacă vrea o carieră în muzică, trebuie să cânte muzică țigănească. Când l-a prins Leo (Mihai Gruia Sandu), Mario, a avut nevoie de intervenția inteligentă a lui Antonio (Gabi Ciocan).
22:10
Diva (Oana Zăvoranu) îl face gelos pe Bobi (Conrad Mericoffer), după ce îl primește în casă pe Rapha (Damian Drăghici). Bărbatul îi cere partenerei lui o demonstrație incredibilă de iubire.
Acum 4 ore
21:40
O fetiță din China a fost filmată în timp ce își făcea temele pe întuneric, în stradă. Aceasta trebuia să aibă grijă de taraba cu fructe a familiei, în timp ce tatăl său consumase alcool.
21:10
O vedetă de pe Instagram a vrut să-şi petreacă vacanţa în Thailanda alături de alţi prieteni. Însă autorităţile au descoperit ceva în neregulă cu paşaportul ei aşa că au arestat-o timp de 24 de ore în Bangkok.
21:10
În Munţii Rodnei, localnicii au descoperit o comoară: la fântăna din comuna lor curge apă cu aur. Oamenii spun că apa are proprietăţi miraculoase şi sunt convinşi că s-au vindecat astfel de multe boli. Specialiştii confirmă că apa alcalină are beneficii pentru sănătate.
21:00
„Sacrificiul”, episodul patru online. Irina îl face să plângă pe Relu! „Îmi amintesc, de aceea mă doare, tată!”
21:00
Este oficial! OZN-urile filmate de piloţii militari americani sunt reale. Marina militară a Statelor Unite a confirmat că imaginile publicate de presă, în ultimii ani, sunt autentice.
20:50
Frigul a pus stăpânire pe România. A fost prima noapte în care temperaturile au ajuns până la minus patru grade. În depresiunile din Transilvania, bruma a acoperit totul. Oamenii au fost nevoiţi să pună lemne pe foc şi să treacă la gecile de iarnă. 
20:40
Viaţa la bloc ar putea fi mult mai scumpă pentru românii necivilizaţi. Asociaţiile de locatari sunt obligate să adopte până la sfârşitul lunii un regulament de ordine interioară. Iar cei care încalcă prevederile lui pot fi amendaţi chiar de preşedintele de bloc.
20:30
Profesoara din Bucureşti la orele căreia părinţii se tem să-şi lase copiii spune că ea este victima. Într-un interviu în exclusivitate pentru Observator, susţine că reacţiile sunt exagerate. Are tot dreptul de a deţine o armă neletală, spune aceasta. Nu ar vrea să intre cu ea la ore, dar nu ştie încă dacă o poate lăsa la intrarea în şcoală.
20:30
Andrei (Denis Hanganu), care tocmai a aflat adevărul despre Ioana (Oana Cârmaciu) și motivul pentru care ea a acceptat să facă amor cu el, în schimbul sumei de 75.000 de euro, este negru de supărare și vrea să știe de ce nu a fost informat. Ioana are doar replici tăioase pentru el.
20:20
Rămășițele unei femei au fost descoperite într-un mormânt împrovizat în curtea unei case. Proprietara susține că decedata a dorit să fie aproape de aceasta, fiind ultima sa dorință.
20:20
Relu (Marian Râlea) ia decizia să înceapă o viață nouă. Se admiră și se încurajează în oglindă, după care face un gest neașteptat pentru soția lui, dimineața.
20:10
Metroul din Bucureşti s-a blocat din nou. A fost haos în această seară, exact la ora când mii de oameni se întorceau de la serviciu. Pe cea mai aglomerată magistrală, s-a circulat pe un singur sens. Ce explicații au reprezentanții Metrorex?
Acum 6 ore
19:50
Războiul dur dintre Călin Geambaşu şi mama fiului său este departe de a se încheia. Angelica Cadar a continuat seria dezvăluirilor grave despre relaţia pe care a avut-o cu artistul. Ea îl acuză, printre altele, că ar fi bătut-o.
19:40
„Glorie eternă tovarăşului Gheorghiu-Dej! Glorie eternă Armatei Sovietice eliberatoare!” - Asta au scandat câțiva tineri, ce par născuți după 1989, în fața fostei închisori Pitești, locul blestemat în care 5.000 de oameni nevinovați au fost torturați, înfometați...uciși.
19:30
Șoferul de microbuz școlar din Olt nu mai transportă elevi, a anunțat primarul comunei Dobrun din județul Olt, acolo unde bărbatul, trecut de vârsta de 60 de ani, ar fi agresat sexual cinci copile.
19:30
Figura unei femei care a trăit în urmă cu 7.500 de ani , în Gibraltar, a fost reconstituită de către mai mulți oameni de știință. Se consideră că aceasta avea în jur de 30-40 de ani și a fost numită „Calpeia”. 
19:10
Liceele care au avut promovare zero la Bacalaureat 2019 nu vor organiza clasele a IX-a în 2020. Prevederea a fost aprobată de către Ministerul Educației.
19:00
Circuația la metrou a fost blocată, zeci minute, miercuri după-amiază. Sute de oameni au fost prinși în subteran, din cauza unei defecțiuni pe magistrala Dristor - Pantelimon.
18:50
Informație e ultimă oră! Guvernul a aprobat în cursul zilei de joi care este valoarea de inventar a Palatului Parlamentului!
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.