Lenovo, creştere masivă pe segmentul de computere. Unul din patru PC-uri din lume este un PC Lenovo

Adevarul (Romania), 20 august 2019 17:00

Lenovo a anunţat rezultate financiare, pentru perioada aprilie-iunie 2019, în valoare de 12,5 miliarde de dolari, înregistrând al optulea trimestru consecutiv de creştere.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
16:15
Proiectul de lege care prevedea reorganizarea activităţii ANAF, prin care se vor desfiinţa celor opt direcţii regionale ale instituţiei şi, în schimb, se vor înfiinţa direcţiile finanţelor publice judeţene, care trecuse în luna februarie a acestui an de Parlament, a fost respins de Senat.
16:15
Nick Carter, membru al grupului Backstreet Boys, şi sora lui, Angel, au obţinut un ordin de restricţie înmpotriva fratelui lor, cântăreţul Aaron Carter, care a dezvăluit recent că suferă de mai multe boli psihice.
16:15
O femeie de 27 de ani, cu cetăţenie spaniolă, este cercetatăpentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în contextul în carea continuat să circule cu maşina pe drumurile publice, cu toate că permisul îifusese suspendat.
16:15
După publicarea materialului “Batjocură! Reţeaua de staţii orăşeneşti 112, achiziţionată de STS cu ani în urmă pe bani UE, zace nepusă în funcţiune”, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a trimis o precizare  în care arată că, în cazul tragediei de la Caracal, poliţistul din oraş care a răspuns apelurilor disperate ale Alexandei Măceşanu nu a avut la dispoziţie o consolă modernă de de tip 112, ci, probabil, numai un simplu telefon.
16:15
Duminică, 22 septembrie, de la ora 10,30, la Teatrul de Păpuşi„Gulliver”, cei mici sunt aşteptaţi la spectacolul “Peter Pan”, o povesteemoţionantă a copilului care refuză să crească, pusă în scenă de regizorul IoanBrancu, ce ne poartă, alături de băieţi pierduţi şi zâne, în Ţara Niciodată.
16:15
Regizorul Alexandru Darie nu era înscris pe lista de aşteptare pentru transplant hepatic şi nu se afla înscris în Registrul Naţional de Transplant, potrivit unui comunicat oficial transmis de ANT.
Acum o oră
15:45
Un bărbat de 35 de ani este cercetat pentru vătămarecorporală din culpă după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi apătruns pe contrasens, unde a lovit în plin un autotractor cu remorcă.
15:45
Trei din primele cinci companii care înregistrează cele mai mari pierderi în anul 2018 sunt deţinute de stat, atrage atenţia analistul financiar Iancu Guda.
15:45
O femeie de 32 de ani este cercetată de poliţişti după ce asunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că a fost sechestrată de cătreun bărbat pe nume Oliver.
15:45
Judecătoria Alba Iulia a respins un acord de recunoaştere a vinovăţiei încheiat între un bărbat acuzat de ameninţare şi Parchet pe motiv că pedeapsa propusă este prea blândă.
15:45
Filosoful Mihai Şora spune că votul în favoarea Laurei Codruţa Kovesi din Consiliul UE este „una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani” şi îşi exprimă convingerea că Laura Codruţa Kövesi va fi la înălţimea încrederii de care se bucură. „Să înceapă, aşadar, Festivalul Disperat al Inculpaţilor!”, adaugă Mihai Şora.
15:45
Întrebată de Europa Liberă cum a votat Luminiţa Odobescu în Consiliul UE, Viorica Dăncilă a răspuns: ”Aşa cum am spus, împotrivă”. Surse diplomatice susţin pentru Adevărul că Odobescu nu a primit mandat scris din partea MAE, aşa cum cere procedura, prin urmare a votat în favoarea Codruţei Kovesi. A contat şi telefonul pe care Odobescu l-a primit de la preşedintele Klaus Iohannis în această dimineaţă.
15:30
Avocatul Poporului a sesizat joi Curtea Constituţională a României (CCR) cu privire la o serie de modificări din legea exproprierilor pentru cauză de utilitate publică, care permit statului să stabilească unilateral restituirea către expropriaţi a imobilului sau retragerea sumelor acordate sub formă de despăgubire.
15:30
Teribilismul l-a costat scump pe un tânăr de 19 ani, care, pe lângă o amendă uriaşă, s-a ales şi cu dosar penal pentru comiterea mai multor infracţiuni.
Acum 2 ore
15:15
România a coborât de pe locul 28 pe locul 31, cu un total de 1.490 de puncte, în clasamentului FIFA/Coca-Cola, dat publicităţii joi.
15:15
Guvernul a decis, la propunerea Ministerului Finanţelor Publice, să extindă până la 31 octombrie 2019 termenul până la care companiile pot solicita restructurarea financiară. Consultanţii avertizau anterior că peste 2.600 de companii ar putea intra în insolvenţă, dacă nu solicită restructurarea până la finalul lunii septembrie.
15:15
La patru ani de la începerea cercetărilor, dosarul privind decesul unui pacient al unui cămin de bătrâni a fost înaintat procurorilor cu propunere de trimitere în judecată a instituţiei în subordinea căreia funcţionează respectivul centru.
15:15
„Rezultatul de astăzi reprezintă o victorie importantă pentru România, cu atât mai mult cu cât a fost obţinut în pofida faptului că Guvernul PSD a încercat permanent să blocheze candidatura unui profesionist, recunoscut pentru lupta sa împotriva corupţiei şi în apărarea statului de drept“, a reacţionat preşedintele Klaus Iohannis după votul din Consiliul UE pentru Kovesi.
15:00
Pe 12 decembrie 2018, în timpul meciului România-Ungaria, din grupele Campionatului Eropean de handbal, Cristina Neagu a suferit o accidentare teribilă, ruptura ligamentelor încrucişate de la genunchi,
15:00
Joi, 19 septembrie a.c., începând cu ora 11.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a organizat un amplu exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren în care au fost implicate structurile Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în vederea gestionării efectelor generate de inundaţii în bazinul hidrografic al râului Coşuştea Mare, pe raza comunei Căzăneşti.
15:00
Luminiţa Odobescu, ambasadorul României la UE, a votat pentru Laura Codruţa Kovesi, deşi premierul Viorica Dăncilă i-a cerut să voteze împotrivă. Surse diplomatice susţin pentru Adevărul că Odobescu nu a primit mandat scris din partea MAE, aşa cum cere procedura, prin urmare a votat în favoarea Codruţei Kovesi. A contat şi telefonul pe care Odobescu l-a primit de la preşedintele Klaus Iohannis în această dimineaţă.
14:30
Autorităţiledin Iaşi au descoperit la domiciliul unui Traficant de droguri nu mai puţin de33 de telefoane mobile, folosite în special pentru comercializareastupefiantelor.
14:30
Laura Codruţa Koveşi, aleasă în funcţia de şef al parchetului european după votul din Consiliul UE, a declarat că cel mai important lucru pentru ea a fost susţinerea a mii şi mii de români care au ieşit în stradă, subliniind încă o dată lipsa susţinerii din partea oficialilor statului român.
Acum 4 ore
14:15
Se lucrează zilele acestea la reabilitarea parcului de pe strada Crişan, dintre Colegiul Naţional ”Gheorghe Ţiţeica” şi Colegiul Naţional ”Pedagogic Ştefan Odobleja”.
14:15
Grădina publică din Focşani este în plin şantier, după ce autorităţile locale au decis refacerea integrală a arterelor pietonale, lucrare care va costa municipalitatea 500.000 de euro. Grădina fusese reabilitată complet în urmă cu opt ani, din fonduri europene.
14:15
CEO-ul celei mai mari firme de salubrizare din România va fi protagonisul celei de-a doua ediţii a reality show-ului „Şef sub acoperire“, difuzat de Pro TV în această seară, 19 septembrie, de la ora 21.30.
14:15
Se antrenează din greu, dar rezultatele se văd! Actriţa uimeste cu pătrăţele ei, cu mobilitatea pe care o afişează, dar şi cu sânii bine tonifiaţi. Secretul ei? Loviturile în sacul de box şi orele îndelungate de pregătire, fie că plouă sau e caniculă.
14:15
Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a anulat condamnarea de 8 ani şi 12 luni de închisoarea primită de fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, în dosarul Poşta Română. Magistraţii au invocat un act procedural în anularea deciziei dată de Tribunalul Bucureşti. Procesul urmează să se reia de la zero.
14:15
Laura Codruţa Kovesi a fost aleasă în funcţia de şef al Parchetului European, după ce a primit 17 voturi din 22 în Consiliul UE. Acest parchet este o nouă agenţie ce are scopul de a combate frauda care implică bani de la Uniunea Europeană. Parchetul urmează să fie operaţional din 2020.
14:15
Preşedintele directoratului Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, a fost revocat joi din funcţie, după ce „a dispărut” şi „nu a mai răspuns la telefon” atunci când i s-a solicitat să dovedească faptul că diploma sa de absolvire nu este falsă.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.