INML reia testele ADN făcute pe oasele descoperite. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, acuză anchetatorii: "Poate nu sunt aceleași rămășite!"

Antena1, 20 august 2019 17:00

Medicii legiști de la INML au anunțat că vor relua testele ADN făcute până acum pe oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, dar și în pădure. Medicii susțin că au obținut doar rezultate perțiale și vor continua procedurile asupra fragmentelor osoase.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 4 ore
00:50
La scurt timp de la terminarea sezonului 5 al emisiunii Insula iubirii s-au aflat informații despre concurenți! Ce detalii bombă au ieșit la iveală?
00:30
Al cincilea sezon al emisiunii Insula iubirii s-a încheiat și fanii au rămas cu numeroase întrebări legate de concurenți și de ispite, dar a venit și momentul adevărului!
00:20
Un bărbat a reușit să treacă printr-o transformare de-a dreptul uluitoare, după ce a ajuns să cântărească aproximativ două sute de kilograme! După un avertisment primit de la medici, omul a dat jos mai bine de o sută de kilograme și acum arată într-o formă de zile mari!
16 septembrie 2019
23:50
Cea de-a treia ediție din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite a adus publicului nu doar povești de viață incredibile și rețete savuroase, ci și un cuțit de aur și momente memorabile! 
23:50
Școlile și grădinițele au fost închise în mai multe localități din judeţul Bacău, timp de două zile, copiii fiind nevoiți să rămână acasă. 
Acum 6 ore
23:40
Frică de înălțimi, frică de clovni,  frică de șerpi sau de insecte...am auzit cu toții despre ele. Însă această tânără este un caz aparte! Femeia susține că, încă din copilărie, a dezvoltat o fobie de mâncare! De fiecare dată când se gândește doar la o porție de paste (sau orice altceva) este paralizată de teamă.
23:30
Tot în cea de-a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7, Alexandru Popa a venit să demonstreze că este un bucătar în adevăratul sens al cuvântului.
23:20
O rețetă de desert complex, cu o combinație prfrctă de ingrediente și de arome deosebite, dar delicios, care merită tot efortul - Rețeta Chocosenses.
23:10
Cele mai frecvente deserturi, în orice sezon ne-am afla, sunt deserturile cu mere, iar o rețetă minunată de plăcintă cu mere, într-o prezentare deosebită, este rețeta de Întorsuri cu mere.
23:00
Moment de senzație în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! În bucătărie a venit celebrul și inegalabilul Pipino de România! 
22:50
Rețeta Creveți saganaki este o rețetă populară în bucătăria grecească, dar foarte adorată oriunde s-ar prepara.
22:50
A crezut că a făcut afacerea vieții când și-a cumpărat rochia de mireasă, însă în momentul în care a probat-o a rămas fără cuvinte! 
22:40
O problemă de matematică veche de peste 1.800 de ani, a fost rezolvată de doi specialiști, după ce aceștia au folosit puterea a 500.000 de PC-uri. Este vorba despre scrierea numărului 42 ca sumă de trei cuburi. Diofant din Alexandria, părintele Algebrei, este primul care a enunțat ideea, iar Universitatea Cambridge a formulat-o, oficial, în 1954. De atunci, omenirea s-a tot chinuit...
22:40
La ediția a treia din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite aflăm nu doar rețete savuroase, ci și povești de viață incredibile!
22:40
Pentru nostalgici și nu numai, o delicioasă rețetă cu iz de copilărie, într-o interpretate deosebită: Rețeta Lapte de pasăre cu dantelă de zahăr caramelizat.
22:20
Pentru cei care vor să pregătească un desert cu o combinație inedită de ingrediente, pot încerca Rețeta Cheesecake cu castravete și lime.
22:20
O femeie a fost forțată să recunoască faptul că este vrăjitoare și să ceară iertare pentru toate păcatele pe care le-a săvârșit în timpul vieții. Spovedania ei a fost transmisă, în direct, la un post de televiziune local.
22:20
Un alt concurent care a venit să facă senzație în ediția a treia a sezonului 7 Chefi la cuțite este și Dragoș Pop! Concurentul chiar i-a lăsat mască pe cei trei jurați!
22:10
E frumoasă, e sexy și...se pricepe extrem de bine la gătit! În a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezon 7 și-a făcut apariția Diana Munteanu!
22:00
La reconstituirea dispariției Alexandrei Măceșanu, Gheorghe Dincă a fost văzut de aproape de mătușa și bunicul Luizei Melencu și a stârnit revoltă din partea mai multor oameni din Caracal și Dobrosloveni.
21:50
SBogdan Rati este de meserie inginer, dar s-a lăsat de construcții și a devenit bucătar! A venit la emisiunea Chefi la cuțite pentru a demonstra că are tot ceea ce îi trebuie pentru a câștiga emisiunea!
21:50
Gheorghe Dincă ar fi spus cuvinte sfidătoare la reconstituirea ce a avut loc, luni, el arătându-le anchetatorilor cum a răpit-o şi a omorât-o pe Alexandra Măceşanu.
Acum 8 ore
21:40
Pentru iubitorii gusturilor combinate, o rețetă îndrăzneață cu o combinație inedită: Salată de sfeclă cu ciocolată.
21:40
Corina Chiriac este devastată. Artista trece prin momente cumplite, după ce a aflat că bărbatul pe care l-a iubit în urmă cu mulți ani, cântărețul ceh Karel Gott, este grav bolnav.
21:30
Într-o lume sufocată de răutate, doi adolescenți au dat o lecție de omenie! Ei au oferit un sac cu haine noi colegului lor, care umilit în fiecare zi la școală pentru că venea îmbrăcat la fel. Singura „vină” a băiatului era că provenea dintr-o familie nevoiașă.
21:20
Unele dintre cele mai populare rețete de prăjituri sunt rețetele de negresa. Nimeni nu refuză așa prăjituri delicioase.
21:20
Malvina Ion are 18 ani și provine dintr-o familie de âigani argintari! Concurenta a impresionat nu doar prin frumusețe, ci și prin talentul culinar!
21:20
Tot în cea de-a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7, cei trie chefi au intrat în bucătărie pentru o super confruntare culinară, cu o miză importantă: câștigarea unei amulete!
20:50
Schimbare majoră pentru toți șoferii! Senatul a adoptat în şedinţa plenului de luni, o propunere legislativă prin care conducătorii auto ar putea să îşi aleagă dintr-un an calendaristic perioada de suspendare a permisului auto, atunci când aceasta se face pentru o încălcare minoră a regulii de circulaţie.
20:50
Femeile din familia lui Nicolae Guță au fost în pelerinaj. S-au rugat la mormântul sfânt, în Ierusalim, şi s-au botezat în apele Iordanului.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.