Compania de recrutare Adecco avertizează asupra unor anunțuri false de angajare pe platformele online, pentru care se cere o taxă

InCont, 23 august 2019 13:30

Furnizorul de servicii de recrutare Adecco a avertizat, vineri, că mai multe anunţuri false de angajare au fost publicate pe platforme destinate anunţurilor online, iar persoanele interesate erau îndemnate să achite o taxă în acest sens. Compania a cerut înlăturarea anunţurilor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de InCont

Acum 30 minute
12:40
Piaţa de beneficii extrasalariale din România urmează o tendinţă ascendentă de la an la an, atât prin prisma numărului de beneficii acordate angajaţilor, cât şi datorită bugetelor mai mari pe care angajatorii le alocă propriilor angajaţi.
12:40
Regiunea Europei Centrale şi de Est a înregistrat o creştere fără egal în UE, însă în următorii ani se prevede o încetinire, în special din cauza frânării cererii externe, potrivit Coface.
Acum 2 ore
11:30
Cu aproximativ o lună înainte de data programată pentru ieşirea Marii Britanii din UE, constructorii auto din blocul comunitar trag un semnal de alarmă cu privire la pierderile care vor apărea în condiţiile unui Brexit fără acord.
Acum 4 ore
09:40
Numărul autovehiculelor diesel care circulă pe drumurile din Europa a ajuns la 51 de milioane, în creştere cu 74% comparativ cu anul 2016, când a izbucnit scandalul Volkswagen, reiese dintr-o analiză a organizaţiei Transport şi Environment (T E) de la Bruxelles.
09:30
De la începutul anului şi până în prezent, cel puţin zeci bănci europene au anunţat că vor elimina peste 44.000 de locuri de muncă, confirmând perioada dificilă prin care trece acest sector care se confruntă cu dobânzi foarte mici şi cu tensiunile comerciale.
09:20
Un procent de 98,2% dintre salariaţii din România lucrează în baza unui contract de muncă pe perioadă nedeterminată, ponderea fiind uşor inferioară în mediul rural faţă de mediul urban, anunță Institutul Naţional de Statistică.
09:10
Astăzi se produc schimbări importante. Ploile apar întâi în ţinuturile vestice, apoi şi în cele sudice, iar temperaturile scad în zona Crişanei, dar mai cresc puţin în sudul extrem. Aici se ating chiar şi 27 de grade.
09:00
Lista de candidați s-a definitivat duminică seară. Iar unii au aflat că au fost eliminați din cursă din diferite motive. Românii sunt așteptați să își aleagă președintele în data de 10 noiembrie.
09:00
Vara este pe sfârşite aşa că cei care iubesc căldura au început să caute deja oferte pentru Revelion, dacă se poate în locuri cât mai însorite.
Acum 8 ore
06:10
Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firmă de turism din lume, a anunţat luni intrarea în faliment după ce a eşuat în cursul weekendului să găsească fondurile necesare pentru supravieţuire şi va intra în lichidare imediată , a anunșat grupul, într-un comunicat.
Ieri
07:50
Operatorul britanic de turism Thomas Cook discută cu guvernul şi cu posibili investitori un acord de salvare de ultim moment pentru a evita un colaps care ar trimite unde de şoc în sectorul călătoriilor.
Mai mult de 2 zile în urmă
07:50
Facebook își continuă planurile de alansa moneda virtuală Libra, în ciuda avertismentelor venite de la autorităţile din întreaga lume.
07:40
Efectele negative ale Brexitului au ajutat anul trecut New York-ul să depăşească Londra, devenind principalul centru financiar al lumii, iar anul acesta decalajul între cele două oraşe s-a adâncit, scrie Financial Times (FT).
07:40
Grupul Volkswagen va decide până la sfârşitul lunii octombrie unde va construi o nouă fabrică multibrand în Europa de Est, a declarat directorul de producţie al subsidiarei Skoda, Michael Oeljeklaus.
07:30
Tribunalul Bacău a pronunţat, joi, falimentul Rafo Oneşti, la 11 ani de la oprirea activităţii în rafinărie, potrivit unui comunicat al casei de insolvenţă CITR.
19 septembrie 2019
16:00
România face parte dintre țările care îi taxează mult pe cei care câștigă puțin, în timp ce impozitarea pentru venituri peste 1,5 milioane de dolari se situează sub media europeană, arată un studiu realizat de rețeaua internațională de servicii de contabilitate UHY International.
15:00
Vânzările de roboţi ar urma să înregistreze un salt de 39% în 2022 comparativ cu 2018, în condiţiile în care anul trecut investiţiile globale în roboţi au atins o valoare record de 16,5 miliarde dolari, potrivit unui raport elaborat de World Robotics şi citat de Bloomberg.
14:50
Rezerva Federală a Statelor Unite (Fed) a redus miercuri dobânda de referinţă pentru susţinerea creşterii economice, dar a oferit puţine indicii privind politica ulterioară, măsura fiind criticată de preşedintele Donald Trump ca fiind insuficientă.
14:30
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, joi, un curs de referinţă de 4,7415 lei/euro, în creştere cu 0,13% faţă de valoarea atinsă miercuri.
14:30
Cea mai înaltă clădire rezidenţială din lume este aproape gata. Se află în inima Manhattan-ului, are 472 de metri înălţime, 112 etaje şi, bineînţeles, o privelişte de milioane.
13:30
Temperaturile din zona arctică vor creşte cu până la 10 deg;C în următorii 100 de ani fără măsuri concrete împotriva încălzirii globale, potrivit oamenilor de ştiinţă de la Universitatea din Copenhaga, a anunţat joi Ariston Thermo Group.
12:30
Președintele PSD Viorica Dăncilă își depune, joi, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidențiale 2019.
12:30
Membrii Consiliului de Supraveghere al companiei Transelectrica au luat această decizie după ce Carașol a fost convocat la ședința Consiliului, joi dimineață, însă nu s-a prezentat. El ar fi trebuit să își prezinte actele de studii în original, după ce s-a descoperit faptul că și-a trecut în C.V. o diplomă pe care, de fapt, nu a obținut-o.
12:20
Preşedintele ALDE Timiş, Marian Cupşa, susţine că ALDE a fost înştiinţat în urmă cu trei luni că nu-şi mai poate folosi sigla şi denumirea după plecarea din ALDE Internaţional, informaţia fiind ascunsă de actuala conducere.
12:20
Un număr de 345 de locuri de muncă oferite de angajatori din Spaţiul Economic European sunt disponibile pentru români în reţeaua EURES România.
12:00
Șoferii sunt categoria profesională între cele mai căutate în acest moment pe piața muncii, angajatorii confruntându-se cu un deficit de câteva zeci de mii de angajați.
11:20
Prima negociere între reprezentanţii PE şi cei ai Consiliului UE pe tema desemnării procurorului-şef european a avut loc, marţi, astăzi fiind programată o nouă discuţie, în urma căreia se aşteaptă o decizie în favoarea Laurei Codruţa Kovesi.
11:10
În România încă se vând maşini cu daune majore, întrucât majoritatea cumpărătorilor se limitează la verificarea kilometrajului.
10:30
Vânzarea sau achiziționarea unui imobil reprezintă o tranzacție importantă pentru majoritatea, iar procesul în sine este, deseori, deosebit de anevoios pentru persoanele fără experiență în domeniu.
10:10
Preşedintele Consiliului Fiscal, Daniel Dăianu, recomandă amânarea unor noi creşteri de venituri/salarii, stoparea promisiunilor ce creează aşteptări nerealiste cetăţenilor şi restructurarea aparatului de stat în condiţiile în care, potrivit acestuia, deficitul acut de spaţiu fiscal este tot mai periculos.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.