(P) Când este necesară adiția de os în cazul unui implant dentar?

InCont, 23 august 2019 13:50

Există numeroase cazuri, în special atunci când ai pierdut un dinte în urmă cu mai mult timp, când tratamentul cu implant dentar nu poate fi început decât în urma unei intervenții de adiție de os.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de InCont

Acum 30 minute
09:00
Ce face românul atunci când rămâne fără bani şi nu mai poate tăia din cheltuieli? Foarte simplu. Se împrumută de la rude ori prieteni. 4 din 10 conaţionali fac asta, potrivit unui studiu, care ne indică drept campioni la acest capitol.
Acum 24 ore
17:10
Senatorul liberal Florin Cîţu a anunţat, miercuri, că PNL are toate documentele necesare şi semnăturile pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă la Senat împotriva conducerii PSD, în ce priveşte execuţiile bugetare de anul trecut şi de anul acesta, pentru falsificare de date, prezentare de informaţii false în spaţiul public.
16:50
România şi Ungaria au înregistrat în august cele mai ridicate rate ale inflaţiei din UE, arată datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistică (Eurostat).
16:30
Salariul mediu al unui lucrător român care activează în industria auto este de 650 de euro pe lună, la jumătate faţă de Estonia - ţara cu cele mai mari câştiguri în domeniu, reiese dintr-o analiză eJobs.
16:10
Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, și-a trecut în CV o diplomă pe care nu a obținut-o, susținând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București.
14:40
O nouă lovitură în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu! Grupul deputaților ALDE s-a desființat, după ce 5 aleși și-au dat demisiile și au anunțat că vor activa ca independenți.
14:30
Senatul a adoptat, în şedinţa plenului de miercuri, propunerea legislativă pentru modificarea OUG 60/2009, astfel încât programului Prima casă i se atribuie un caracter social, acesta devenind O familie, o casă .
14:10
Preţul energiei electrice pe piaţa bursieră spot, cu livrare joi, atinge maximul istoric de 750 de lei pe MWh, nivel mai mult decât dublu faţă de celelalte ţări din regiune, potrivit datelor postate pe site-ul OPCOM.
13:20
Compania Tarom taie prețurile, cu ocazia împlinirii a 65 de ani de existență a operatorului aerian de stat.
13:00
Parlamentul Indoneziei a decis la începutul săptămânii să crească vârsta minimă legală de căsătorie în cazul fetelor, de la 16 la 19 ani.
13:00
Senatul a adoptat, miercuri, în calitate de primă Cameră sesizată, iniţiativa legislativă prin care sunt taxate pensiile speciale cuprinse între 7.000 şi 10.000 de lei cu 30%, iar ceea ce depăşeşte 10.000 de lei, cu 50%.
12:40
Unitatea 1 CNE Cernavodă a fost oprită controlat miercuri dimineaţa în vederea efectuării unor lucrări de remediere la un parametru de proces, informează Nuclearelecrica.
12:20
Amazon a început să angajeze propriii şoferi în Germania, unde intenţionează să înfiinţeze peste 11 centre de distribuţie noi, pentru a-şi extinde afacerile de livrare a coletelor pe a doua sa mare piaţă.
11:40
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, noi atenţionări nowcasting Cod galben de vânt valabile până la ora 14:00 în 9 judeţe.
11:00
Noile forme de muncă, cunoscute sub denumirea de gig economy , se dovedesc a fi o oportunitate pierdută pentru ca ţările sărace din Europa de Est să pună capăt pierderii de mână de lucru calificată, transmite Bloomberg.
10:50
Cum în Guvern nu a avut susținere, ministrul de Finanțe și-a susținut în Parlament inițiativa privind taxarea pensiilor speciale.
09:20
După un exod care ne-a dat fiori, cel al zecilor de mii de asistenţi care au plecat să profeseze în străinătate, lucrurile se reîntorc pe făgaşul normal.
09:20
Cotaţia barilului de ţiţei a scăzut marţi cu peste 6%, după ce în media au apărut informaţii potrivit cărora producţia de petrol a Arabiei Saudite ar putea fi restabilită mai rapid decât se anticipa, după atacurile care au avut loc la finele săptămânii trecute.
Ieri
09:10
O veste bună, în special pentru angajaţii de la stat. Creşte valoarea voucherelor de vacanţă la peste 2.000 de lei, cu o condiţie, să fie folosite în extrasezon.
09:10
Teste de laborator făcute de Protecţia Consumatorului arată că un aliment din cinci are, la noi, calitate mai slabă, decât pe piaţa externă.
17 septembrie 2019
16:20
Echipele canine antrenate pentru depistarea marfurilor de contrabandă de la Vamă sunt deosebit de eficiente, iar statul român adună anual peste un milion de euro din amenzi şi confiscări în urma contrabandei cu tutun.
15:40
Turiștii și oamenii de afaceri din 53 de țări vor putea vizita Stankt Petersburg doar în baza unei vize electronice simplificate, care va intra în vigoare în această toamnă.
15:00
Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat că va manifesta toleranţă zero faţă de tot ceea ce înseamnă evaziune fiscală.
14:50
Darian DRS extinde suportul oferit clienților prin colaborarea cu echipa Mic, Ilie și Asociații SPARL devenind astfel primul grup cu capital integral românesc care oferă soluții complete de consultanță în zona de business.
14:20
Christine Lagarde a obţinut, marţi, la Strasbourg, sprijinul Parlamentului European pentru numirea în funcţia de preşedinte al Băncii Centrale Europene (BCE), potrivit unui comunicat de presă al PE.
14:00
Serviciul de streaming Netflix a anunţat luni că a cumpărat drepturile de difuzare a serialului american Seinfeld începând din 2021, relatează AFP.
13:20
Românii înregistrează cele mai mari decalaje din Uniunea Europeană între veniturile mari şi cele mici, potrivit unui infografic Monitorul Social, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung România.
12:50
AmRest, compania care operează restaurantele Burger King în Europa Centrală și de Est, a anunțat că, în data de 26 septembrie, deschide primul restaurant în România.
12:20
Grupul suedez Hennes Mauritz a anunţat că principalul său lanţ de magazine H M, responsabil pentru cea mai mare parte din vânzările grupului, va testa vânzarea de articole şi mărci externe.
12:10
Ford ar putea construi mai mult de un model de vehicul electric bazat pe platforma pentru maşini electrice a grupului Volkswagen, a afirmat directorul subsidiarei Ford din Europa, Stuart Rowley, într-un interviu pentru Handelsblatt.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.