Tatăl celei de-a treia fete dispărute, declarații cutremurătoare: „Nu mai am lacrimi. Mafia din Caracal nu va dispărea niciodată”

Antena1, 24 august 2019 23:10

Nelu Ganeș este tatăl celei de-a treia fete dispărute din Caracal. Ultima dată a văzut-o acum 20 de ani, în 1999. Declarațiile bărbatului sunt cutremurătoare: „Nu mai am lacrimi. Mafia din Caracal nu va dispărea niciodată”

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 4 ore
02:10
Ana Maria Emilia Mandoiu, o adolescentă în vârstă de 14 ani, a dispărut duminică, dintr-o localitate din judeţul Dolj. Pentru găsirea ei au fost formate mai multe echipe de căutare.
Acum 8 ore
23:30
Clima se schimbă în mod accelerat și periculos, arată cel mai recent studiu publicat de Organizația Meteorologică Mondială (OMM). Perioada 2014-2019 a fost cea mai caldă de când se fac măsurători meteorologice.
23:30
Peste 700 de oameni s-au dezbrăcat complet, duminică, şi s-au aruncat în apele reci ale golfului englez Druridge Bay, Northumberland, pentru o cauză nobilă. 
23:20
Trei persoane au murit din cauze necunoscute şi alte patru au fost internate de urgență la spital în oraşul american Pittsburg, toate victimele având în comun faptul că au purtat nişte brăţări portocalii de hârtie, date de obicei participanţilor la intrarea la unele evenimente. 
22:50
Un accident rutier a avut loc, duminică seara, în judeţul Tulcea, după ce o maşină oprită pe marginea drumului a fost lovită de două autoturisme, iar apoi una dintre maşini a fost proiectată pe sens opus, unde a lovit un alt autoturism. Cinci persoane au fost rănite. 
22:40
Cadavrul Mihaelei Adriana Fieraru, fetița în vârstă de 11 ani care a dispărut, vineri, în drum spre casă, în Gura Șuții, Dâmbovița, nu a fost observat imediat de cei care au căutat-o. Abia după ce a trecut un elicopter deasupra câmpului în care a fost găsită, trupul ei neînsuflețit a fost observat.
22:20
 Un bătrân în vârstă de 76 de ani a devenit cel mai în vârstă donator din zona Modovei. Datorită lui, două persoane au primit o nouă șansă la viață.
Acum 12 ore
21:30
O biserică din lemn din judeţul Cluj, inclusă în patrimoniul monumentelor istorice din România, este pe punctul de-a deveni amintire, din cauza nepăsării autorităţilor. Vechi de aproape 200 de ani, lăcaşul mai păstrează intact doar turnul.
21:00
Unul dintre cei doi frați care au căzut de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare a vrut să se sinucidă din cauza dificultăților financiare pe care le întâmpina, însă acesta ar fi fost doar unul dintre motive. Fratele său, care ar avea probleme psihice, a încercat să îl salveze, dar s-a prăbușit și el, fiind rănit grav. 
20:40
Momentul în care a fost ucisă Mihaela Adriana Fieraru, fetița în vârstă de 11 ani din Gura Șuții, Dâmbovița, care a dispărut, vineri, a fost dezvăluit de un prim-procuror. Urme de pe trupul neînsuflețit al copilei indică și cum ar fi fost ucisă. 
20:00
Un nou fenomen îngrijorător ia amploare în România, iar autorităţile par să nu aibă vreo soluţie. Tot mai mulţi tineri cumpără otravă cu cinci lei, o substanţă foarte periculoasă, vândută la liber, şi pe care consumatorii o folosesc într-un cocktail de droguri. În ultimele zile, medicii de la urgenţe au tratat tineri aduşi în situaţii critice de aşa-numita „stare zombie".
20:00
Ana Maria Emilia Mandoiu, o adolescentă în vârstă de 14 ani, a dispărut duminică, dintr-o localitate din judeţul Dolj. Pentru găsirea ei au fost formate mai multe echipe de căutare.
19:40
Fratele Mihaelei Adriana Fieraru, fetița în vârstă de 11 ani care a fost găsită moartă, după ce a dispărut, vineri, în Gura Șuții, este furios la adresa polițiștilor și le aduce acuzații grave.
19:30
Criminalul care a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetița în vârstă de 11 ani din Gura Șuții care a dispărut, vineri seară, ar fi un cetățean olandez. Bărbatul a fost surprins de camere de supraveghere. 
19:10
Membrii familiei Mihaelei Adriana Fieraru, fetița în vârstă de 11 ani din comuna Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, dispărută vineri şi găsită moartă după două zile, pe un câmp, cu urme de violenţă pe corp, au spus din ce motiv cred ei că a fost luată copila.  
19:00
O bunică în vârstă de 73 de ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a vrut să facă amor cu un tânăr, dar a fost păcălită cu peste 45.000 de euro și a trebuit să îi povestească soțului ei tot ce s-a întâmplat. Reacția lui a fost de necrezut.
18:10
”Scumpa mea mare, aș putea să îți spun prea multe povești despre întuneric și despre răul din lume și din oameni, dar nu vreau. Nu am mai avut cicatrici, coșmaruri sau crâmpeie de iad în gând. Nu m-a mai durut nimic. Îți mulțumesc, dragă Mare, pentru tot ceea ce ești tu pentru noi, muritorii. Ce frumos ar fi să te protejăm și noi pe măsura bucuriei pe care ne-o aduci în viață”. Alexandra Furnea, Colectiv
18:00
Primele imagini surprinse la locul unde a fost găsită Mihaela Adriana, fetiţa în vârstă de 11 ani care a fost ucisă în Dâmboviţa, după ce a dispărut, vineri, de la Gura Șuții, sunt tulburătoare. În acestea apar și membri ai familiei copilei, sfâșiați de durere.
17:30
Răsturnare de situație în cazul fraților căzuți de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare. Se pare că doar unul dintre ei a vrut să se sinucidă, iar celălalt a înceercat să îl salveze, dar au văzut amândoi. Un cunoscut al acestora a dezvăluit ce probleme aveau cei doi.
17:10
Fetița în vârstă de 11 ani din localitatea Gura Suții, care a dispărut, vineri, pe drumul de la școală către casă, a fost găsită moartă, duminică, pe un câmp, a anunțat Poliția.  
17:00
Lavinia Pîrva și-a recăpătat silueta complet, la patru luni după ce a născut, devenind mamă pentru prima dată. Ea s-a fotografiat cu bebelușul ei, la plimbare.
17:00
Fetița în vârstă de 11 ani din localitatea Gura Suții, care a dispărut, vineri, pe drumul de la școală către casă, a fost găsită moartă, a anunțat Poliția.  
16:40
Elena Udrea şi Adrian Alexandrov s-ar fi căsătorit în secret. Cei doi s-ar fi dat de gol chiar la botezul fetiței lor, Eva Maria.
Acum 24 ore
15:50
Mai multe regiuni ale țării vor fi lovite de ploi puternice, în următoarele săptămâni, potrivit prognozei meteo pentru luna octombrie ce a fost publicată de meteorologi.
15:40
Teama cu care trăiește Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, în fiecare secundă, a fost dezvăluită de un fost şef al Serviciului Omoruri.
15:20
Doi fraţi din Baia Mare au vrut să moară împreună. S-au aruncat, duminică, de la etajul cinci al blocului în care locuiau, unul dintre ei decedând în urma impactului, iar celălalt fiind spitalizat cu traumatisme multiple. 
15:10
Durere imensă la înmormântarea lui Alexandru „Ducu” Darie, fiul regretatului Iurie Darie, duminică, la cimitirul Bellu din București. Mulți oameni s-au strâns în fața bisericii, pentru a-și lua rămas bun de la unul dintre cei mai apreciați regizori români.
14:40
Denisa Balint, una dintre fiicele fostului Gabi Balint, este o bombă sexi. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, strânge mii de aprecieri pe rețelele de socializare cu fotografiile ei.
14:10
Un spaniol din Barcelona s-a hotărât să „altoiască” hoți de buzunare, în zone pline de turiști, unde aceștia obișnuiesc să acționeze. În clipul pe care l-a filmat bărbatul apare și un presupus hoț român.
14:10
Horoscop săptămânal 23-29 septembrie, dragoste, bani, carieră: un nou capitol de viață urmează pentru o zodie. Află ce anunță horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare semn zodiacal 
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.