VIDEO Mihai Neşu: „Pot să spun că acum sunt mai fericit ca înainte de accident“. Cum a ajuns fostul fotbalist la această concluzie şi ce îi îndeamnă el pe tineri

Adevarul (Romania), 25 august 2019 08:45

Au trecut mai bine de opt ani dec când viaţa lui Mihăiţă Neşu s-a schimbat radical, din cauza accidentului suferit la un antrenament.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
10:00
Let's Do It, Romania! revine cu o nouă zi de curăţenie naţională pe 21 septembrie care va avea loc în 26 de judeţe din România, printre care şi Ialomiţa.
10:00
De la ora 16.30, astăzi, la Ateneu, are loc concertul Orchestrei de Cameră Mahler, alături de pianista Mitsuko Uchida, în dublu rol de dirijor şi solist. În program: Concertul nr. 19 pentru pian şi orchestră în fa major - de W.A. Mozart, „Metamorphosen”, Studiu pentru 23 de instrumente cu coarde soliste - de R. Strauss şi Concertul nr. 20 pentru pian şi orchestră în re minor – de W.A. Mozart.
10:00
Sâmbătă, vremea se menţine rece, cu o temperatură maximă de 24 de grade Celsius, dar ziua de duminică aduce o uşoară creştere în termometre.
10:00
Orchestra Regală Concertgebouw din Amsterdam va concerta, la Sala Palatului, de la ora 19.30, în secţiunea Mari Orchestre ale Lumii.  În program: Poemul simfonic „Don Quijote” – de Richard Strauss şi Simfonia a III-a în mi bemol major „Eroica” – de Ludwig van Beethoven. Adevarul.ro va transmite acest concert, de la 19. 30.
10:00
Poliţiştii români au desfăşurat, în ultima săptămână, misiuni, în state membre ale Uniunii Europene, pentru aducerea în ţară a 7 persoane urmărite internaţional şi au predat 11 urmăriţi către statele ce aveau emise mandate europene de arestare pe numele acestora.
Acum 2 ore
08:45
O tânără de 20 de ani din Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost ucisă de iubitul său, un tânăr de 31 de ani, vineri seara într-un parc din centrul Timişoarei. Mama tânărului a primit vestea chiar când a aterizat în Spania, unde a plecat în vacanţă.
08:15
Ancheta poliţiştilor, coordonată de procurorii DIICOT, s-a extins pe raza a două judeţe, Constanţa şi Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti.
Acum 4 ore
08:00
Jucătorii de tenis cu cele mai multe titluri de Grand Slam câştigate, Roger Federer (20 de turnee) şi Rafael Nadal (19) au fost protagoniştii unor momente inedite la turneul Laver Cup.
08:00
Simona a sărit peste Zhengzhou Open, însă, după o vacanţă prelungită, a plecat deja spre China pentru ultimul turneu Premier 5 din acest an.
08:00
Bianca Andreescu (19 ani) a fost sărbătorită în mai multe rânduri după ce a devenit prima jucătoare din Canada care a câştigat un turneu de Grand Slam.
07:15
Un nou serial Netflix prezintă povestea faimosului spion israelian, Eli Cohen, considerat de mulţi istorici ca fiind un element crucial pentru victoria Israelului în Războiului de Şase Zile din 1967. Familia acestuia nu este, însă, mulţumită de modul în care producătorii au ales să-l portretizeze, relatează Daily Mail.
06:15
După ce în iunie peste 3 milioane de persoane s-au arătat interesate pe Facebook să participe la un raid asupra Area 51, baza militară americană în jurul cărora există vechi speculaţii că ar adăposti extratereştri, forţând armata Statelor Unite să emită un avertisment potenţialilor vizitatori nedoriţi, doar câteva zeci de persoane s-au prezentat vineri la mult anticipatul eveniment.
06:15
În anul 1913, în timpul celui de-al doilea război balcanic, România a invadat Bulgaria. În câteva luni, ambele armate au pierdut mii de ostaşi, fără însă a se trage vreun foc de armă. Un inamic nevăzut a decimat trupele combatante, determinând prima suspiciune de război bacteriologic din istoria modernă.
06:15
În Apuseni, la peste 1.000 de metri altitudine, există o poiană care se colorează în alb la sfârşitul fiecărei primăveri. Este celebra Poiană a Narciselor de la Negrileasa.
06:15
Irina Bossy Ghica, stră strănepoata omului politic Gheorghe Grigore Cantacuzino, fost prim- ministru al României la final de secol XIX şi început de secol XX, este cea care stă în spatele unor proiecte culturale menite să salveze ce a mai rămas din moştenirea culturală lăsată românilor de familiile Cantacuzino şi Ghica în Prahova şi Dâmboviţa.
06:15
Fata Pădurii este, în folclorul maramureşean şi românesc, unul dintre spiritele malefice, extrem de temute, care a dat naştere unor legende numeroase.
06:15
Un vlogger a filmat aventura sa de trei zile în Delta Dunării şi o oferă ca „ghid de supravieţuire“ în paradisul sălbatic de la capătul estic al României.
Acum 6 ore
04:45
Să pui murături e o artă. Aşa notează regretatul gastronom Radu Anton Roman în lucrarea sa, „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti“ (Editura Paideia). Autorul le propune gospodinelor o trecere în revistă a combinării legumelor şi fructelor, dar şi a celor mai potrivite condimente.
04:45
Zacusca de vinete făcută în gospodăriile legumicultorilor buzoieni, cu ardei copt şi suc de roşii, este cea mai gustoasă şi rezistentă în timp. Reţeta Victoriei Dimciu, o apreciată gospodină care vinde conserve în Piaţa Centrală, nu este una simplă, însă preparatul rezultat este foarte gustos, mai ales că împrumută aroma măslinelor strecurate în borcan.
04:15
Doi bărbaţi din comunitatea Amish au fost traşi pe dreapta în statul american Ohio în timp ce conduceau o trăsură şi consumau alcool, dar interacţiunea poliţiştilor cu ei s-a oprit brusc când aceştia au luat-o la fugă.
04:15
Primul muzeu din lume dedicat vaginului se pregăteşte de deschidere în Londra, pe 16 noiembrie, după o campanie de strângere de fonduri care a adus organizatorilor aproximativ 50,000 de lire sterline, relatează BBC News.
04:15
Socul, planta recomandată mai ales în tratarea afecţiunilor căilor respiratorii, graţie proprietăţilor sale antiinflamatorii, sudorifice, de fluidificare a secretiilor bronşice şi expectorante, dar şi ca un bun laxativ natural, are indicaţii nu doar în uz intern, ci şi în uz extern.
04:15
Iphone 11 şi Galaxy Note 10 sunt două dintre cele mai dorite telefoane de pe piaţă, la acest moment. Sunt frumoase, puternice, dar şi scumpe. Preţul piperat vă face să vă gândiţi de două ori înainte de achiziţie, dar trebuie să luaţi în considerare şi opţiunile pe care daţi banii, potrivit lifehacker.com.
04:15
Vă propunem un test de cultură generală alcătuit din întrebări despre astronomie. Ne puteţi scrie la secţiunea de comentarii câte dintre răspunsuri aţi ştiut.
Acum 8 ore
03:15
Preşedintele Indoneziei, Joko Widodo, a cerut legislativului de la Jakarta să amâne adoptarea unei noi legi care ar fi pedepsit cu închisoare cuplurile necăsătorite care ar fi întreţinut relaţii sexuale. Măsura s-ar fi aplicat şi străinilor, afectând industria turismului în întreaga ţară, dar mai ales pe insula Bali.
Acum 12 ore
01:45
Fiul cel mare al faimosului fizician Albert Einstein s-a însurat cu o evreică din Orăştie. Elisabeta Einstein a devenit faimoasă în urma descoperirilor revoluţionare în neurochimie.
01:15
În acest sfîrşit de săptămână, la Geneva, se desfăsoară a treia ediţie a Laver Cup, competiţie care îi opune pe cei mai buni 6 jucători de tenis din Europa omologilo din echipa Restul Lumii
00:45
Un incendiu de proporţii de vegetaţie uscată a avut loc, vineri, în localitatea Scoarţa. Incendiu a afectat zeci de hectare de teren, iar flăcările s-au extins la o casă şi la o anexă din cauza vântului.
00:00
Duminică, de la ora 19.30, Orchestra Regală Concertgebouw din Amsterdam, dirijată de Tugan Sokhiev, va avea în program, la Sala Palatului, lucrări de Johannes Brahms, George Enescu, Piotr Ilici Ceaikovski. Adevarul.ro va transmite acest concert.
20 septembrie 2019
23:45
Luna Plină în Peşti aduce tensiuni la nivel mental, în special pentru cei care suferă din dragoste. Veţi avea tendinţa să cădeţi în extrema unei tristeţi profunde dacă nu vă îndreptaţi atenţia spre alte lucruri. Berbec, mare atenţie la stres şi suprasolicitare, ar fi bine să iei o pauză de la agitaţia zilnică.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.