Durere în lumea teatrului! S-a stins din viață Dorina Stanca, soția lui Radu Stanca!

Antena1, 25 august 2019 13:20

A murit Dorina Stanca, soția marelui scriitor Radu Stanca!

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 10 minute
12:40
Adriana, fetița de 11 ani care a fost găsită moartă pe un câmp din Dâmbovița, a fost strangulată, potrivit primelor concluzii ale medicilor legiști. 
12:40
Avem primele imagini cu mașina pe care a folosit-o olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede mașina de teren care trece pe ulița din sat, iar pe scaunul din dreapta se află Adriana, îmbrăcată cu o pereche de pantaloni roz.
12:40
Din nevoia de a beneficia de confort sporit în locuința proprie, de-a lungul timpului omul a căutat tot felul de soluții prin care să eficientizeze lucrurile. Dorința de a trăi într-un decor deosebit, modern, actualizat vremurilor nu a fost lăsată pe loc secund. Demonstrația acestui fapt o fac cabinele de duș cu rigole.
Acum 30 minute
12:20
Spitalul Universitar de Urgență Elias a anunțat faptul că Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, a părăsit spitalul și va fi urma tratamentul în străinătate.
Acum o oră
12:10
Falimentul companiei de servicii turistice Thomas Cook îi afectează şi pe unii suporteri ai echipei FC Liverpool, informează mirror.co.uk.
12:10
Muzicianul austriac Niko Leopold şi cvartetul din care face parte bateristul Bernie Galane vor susţine concerte la Bucureşti pe 25 şi 26 septembrie.
12:10
Regiunea Europei Centrale şi de Est a înregistrat o creştere fără egal în Uniunea Europeană (UE), dar, cu toate acestea, se prevede o încetinire în următorii ani, în special din cauza frânării cererii externe, potrivit unui raport transmis luni de Coface.
12:10
Departamentul american al Securităţii Interne (DHS) acordă o atenţie majoră luptei împotriva ameninţării naţionalismului alb în Statele Unite - o premieră după atentatele teroriste ale extremei drepte din ultimul an, la El Paso, Gilroy, Poway şi Pittsburgh - în cadrul noii sale strategii în lupta împotriva terorismului, dezvăluită de către secretarul interimar Kevin McAleenan, relatează Vice News.
12:10
Asociația Națională a Comercianților Mici și Mijlocii din România a solicitat Senatului României, printr-o scrisoare oficială, respingerea propunerii legislative referitoare la noi restricții pentru piața tutunului (L443/2019).
12:00
O femeie a fost aproape de a-și pierde brațul după ce o bacterie pe care presupune că a luat-o de la un salon, i-a mâncat carnea de pe mână.
11:50
Compania israeliană de electricitate reduce ”curentul în anumite localităţi din Cisiordania” ocupată, din cauza unor datorii în valoare de 440 de milioane de euro, relatează AFP.
11:50
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat autorizaţia de construire pentru lucrările la Pasajul suprateran Doamna Ghica. Proiectul prevede devierea şi modernizarea tuturor reţelelor edilitare din zonă - apă, canalizare, gaze naturale, termoficare, electrice, iluminat public, telecomunicaţii şi sistematizarea drumurilor.
Acum 2 ore
11:40
Traficul feroviar este închis, începân de luni şi până în 23 noiembrie, pe secţia de cale ferată 409, între localităţile Vişeu de Jos şi Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, întrucât se fac lucrări de întreţinere la un tunel. Călătorii vor fi transbordaţi cu autobuze puse la dispoziţie de CFR Călători.
11:30
La câteva săptămâni de la ”funeraliile” Gheţarului islandez Okjökull, aproape 200 de apărători ai mediului au ”îngropat” în mod simbolic Gheţarul suedez Pizol, victima încălzirii globale, relatează Euronews.
11:30
Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă că începe campania de vaccinare antigripală gratuită, din sezonul epidemic 2019-2020, fiind achiziţionate 1,5 milioane de doze de vaccin, cu circa 200.000 în plus faţă de anul trecut. Primele 50.000 de doze de vaccin au ajuns deja în judeţe, urmând a fi folosite pentru imunizarea personalului medical, iar celelalte doze vor fi distribuite din a doua parte a lunii octombrie.
11:30
Piaţa de beneficii extrasalariale din România urmează o tendinţă ascendentă de la an la an, atât prin prisma numărului de beneficii acordate angajaţilor, cât şi datorită bugetelor mai mari pe care angajatorii le alocă propriilor angajaţi, astfel că angajaţii români au cumpărat în prima jumătate a anului 2019 beneficii de peste 110 milioane de lei, cât în tot anul 2018, a anunţat luni BenefitOnline.ro, platformă de beneficii extrasalariale.
11:30
Nu mai puțin de 14 persoane au fost rănite, luni dimineață, în urma unui accident teribil ce s-a produs între un microbuz și o autoutilitară, în comuna Găneasa, județul Ilfov. 
11:20
Primele imagini din lungmetrajul „El Camino: Un film Breaking Bad/ El Camino: A Breaking Bad Movie”, regizat de Vince Gilligan, au fost lansate de Netflix.
11:20
Forte Partners, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piaţă, a anunţat luni investiţii de circa 100 milioane de euro în două clădiri de birouri dezvoltate din centrul Bucureştiului.
11:20
Danezul Kevin Magnussen de la Haas a ratat posibilitatea de a se lupta pentru puncte la Singapore din cauza unei pungi de plastic, probabil un ambalaj de sandviş, care s-a prins de aripa faţă a monopostului său, informează motorsport.com.
11:20
Câteva zeci de mii de persoane au manifstat în weekend, la Bratislava, împotriva legii - aflate în vigoare din perioada comunistă în Slovacia - care autorizează avortul până în a 12-a săptămână de sarcină, în această ţară foarte catolică, relatează AFP.
11:20
Un cetăţean elveţian care era în pericol după ce velierul cu care naviga pe Dunăre s-a răsturnat, având catargul rupt, a fost ajutat de poliţiştii de frontieră din Mehedinţi să ajungă la mal în siguranţă.
11:20
Neatza cu Răzvan și Dani. Bucureștiul a îmbrăcat haine de sărbătoare. La 560 de ani de atestare documentară, locuitorii Capitalei s-au adunat să-l cinstească așa cum se cuvine!
11:10
Poliţiştii din Aiud, judeţul Alba, au deschis o anchetă după ce un copil de nouă ani, care participa la o aniversare la un local din municipiu, s-a urcat pe o poartă de fotbal şi a căzut împreună cu aceasta. Poarta nu ar fi fost asigurată la sol, iar copilul a suferit răni grave la cap, fiind dus la un spital din Alba Iulia.
11:10
Preşedintele israelian Reuven Rivlin vrea un Guvern ”stabil” din care să facă parte Likudul premierului interimar Benjamin Netanyahu şi Partidul ”Albastru-alb” al lui Benny Gantz, în urma alegerilor legislative de la 17 septembrie, relatează AFP.
11:10
Mii de persoane au manifestat în weekend la Berna împotriva desfăşurării reţelei 5G în ţară, după ce Elveţia a dat, printre primele ţări din lume, undă verde acestei tehnologii de reţea mobilă, menită să îmbunătăţească conexiunile, relatează Euronews.
11:10
Contestaţia depusă de Viorel Cataramă la Curtea Constituţională a României (CCR) după ce Biroul Electoral Central i-a respins candidatura la Preşedinţie a fost admisă. CCR a dispus BEC să înregistreze candidatura lui Cataramă, decizia fiind definitivă.
11:10
La filmările pentru serialul de comedie Mangalița, care va avea premiera duminică, 29 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, actorii din distribuție au avut parte de situații cu care s-au acomodat mai greu.
11:00
Neatza cu Răzvan și Dani. Kinga Sebestyen este instructor de kangoo jumps și creator de programe de slăbit și recuperare medicală. În Oradea derulează un studiu despre beneficiile acestui sport asupra sănătății.
10:50
Premierul britanic Boris Johnson acuză Iranul că se află în spatele atacurilor vizând două instalaţii petroliere în Arabia Saudită, în drum către New York, unde urmează să se întâlnescă cu preşedintele iranian Hassan Rohani, relatează Reuters şi AFP.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.