Ofertă de neratat la Tarom. Unde poți să zbori cu 65 de euro, cu bagaj de cală inclus

InCont, 18 septembrie 2019 13:20

Compania Tarom taie prețurile, cu ocazia împlinirii a 65 de ani de existență a operatorului aerian de stat.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de InCont

Acum 4 ore
14:10
Piaţa muncii a devenit una a angajaţilor, iar firmele trebuie să ofere beneficii în plus, pe lângă salarii, pentru a-şi păstra salariaţii pe termen lung, a declarat, vineri, Stela Andrei, expert în domeniu în cadrul EY.
13:30
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, vineri, un curs de referinţă de 4,7556 lei/euro, în creştere cu 0,01%, faţă de valoarea atinsă joi.
13:10
Acordul pentru Brexit convenit de premierul Boris Johnson cu Uniunea Europeană îi va face mai săraci pe britanici decât acordul negociat de predecesoarea sa Theresa May, dacă va fi aprobat de Parlamentul de la Londra, potrivit unor analişti citaţi de Reuters.
12:50
Premierul demis Viorica Dăncilă a dispus trimiterea Corpului de control al prim-ministrului la Ministerul Transporturilor şi la Tarom, în scopul clarificării aspectelor manageriale semnalate de mass-media , informează Guvernul.
12:40
Atunci când îndemânarea, ştiinţă şi răbdarea sunt principalele tale calităţi, cu siguranţă ai datele necesare să ajungi un bun neurochirurg. În plus, doctorul Claudiu Matei are mereu o vorbă bună pentru pacienţi.
Acum 8 ore
09:50
Administraţia preşedintelui american, Donald Trump, a impus taxe vamale în valoare de 7,5 miliarde dolari pentru bunuri provenite din ţările Uniunii Europene, care afectează, în principal, Spania, Germania, Franţa şi Marea Britanie, relatează agenţia EFE.
09:40
China, a doua economie mondială, a înregistrat în trimestrul trei din 2019 cel mai redus ritm de creştere din ultimele aproape trei decenii.
09:30
Este stare de urgenţă la Barcelona, iar românii care doresc să viziteze acest oraş sunt avertizaţi că vineri are loc o grevă generală.
Acum 24 ore
19:50
Fosta directoare a companiei Tarom dezvăluie că şi-a pierdut funcţia pentru că a îndrăznit să îl înfrunte pe ministrul demis al Transporturilor, care i-a cerut un lucru de nepermis şi fără precedent.
17:10
A doua prioritate a companiei Automobile Dacia, după problema lipsei autostrăzilor, este lupta împotriva maşinilor secord-hand care au invadat şoselele din România, a declarat directorul general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, Christophe Dridi.
16:50
Negociatorul-şef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, a salutat joi acordul just şi rezonabil privind ieşirea Regatului Unit din blocul comunitar, convenit de Londra şi UE, transmite AFP.
Ieri
14:10
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, joi, un curs de referinţă de 4,7550 lei/euro, în creştere cu 0,03%, faţă de valoarea atinsă miercuri.
14:00
Locuitorii din Gibraltar aleg joi cei 17 membri ai Parlamentului, într-un context de incertitudine cu privire la consecinţele Brexitului asupra acestui teritoriu britanic situat la sud de Spania, relatează AP, citată de News.ro.
13:40
Premierul britanic Boris Johnson a anunţat joi dimineaţa pe Twitter că s-a ajuns la un nou acord excelent de Brexit cu Uniunea Europeană.
10:20
La 30 de ani de la căderea Zidului de la Berlin, ţările din Europa Centrală sunt nerăbdătoare să treacă la o nouă etapă în procesul de transformare din foste state comuniste în economii de piaţă dinamice şi deplin integrate în lanţurile de aprovizionare europene, scrie Financial Times.
10:10
Aproape două treimi dintre angajaţi (64%) acordă o încredere mai mare unui robot decât managerului lor, reiese din cel de-al doilea studiu anual pe tema Inteligenţei Artificiale (AI) la locul de muncă - AI at Work , realizat de Oracle şi Future Workplace.
09:30
Valoarea unui coș minim pentru un trai decent este stabilită prin lege și se ridică la 2.500 de lei, pentru un adult, și peste 6.700 de lei, pentru o familie cu doi copii.
09:20
Liderul grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a declarat miercuri că liberalii au început negocierile cu toate formaţiunile semnatare ale moţiunii de cenzură pentru susţinerea noului guvern.
16 octombrie 2019
17:10
Angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) au disponible aproape 500 locuri de muncă, cele mai multe în Germania şi Olanda, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).
16:40
Paharele de iaurt, cele de ceai şi cafea, pixurile din plastic, cutiile de pizza sau periuţele de dinţi sunt pe lista obiectelor care nu se pot recicla, reprezentând un pericol iminent pentru mediul înconjurător.
16:40
Economia României se îndreaptă spre finalul ciclului economic, iar PIB-ul ar putea creşte cu 2,7% în 2020 sau cu 2,3 - 2,5% în cazul în care SUA va aplica tarife vamale pentru autoturismele importate din Europa, a declarat Dan Bucşa, economist-şef pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul UniCredit Bank Londra.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:30
Numărul înmatriculărilor de autoturisme noi în Uniunea Europeană (excluzând Malta) a crescut cu 14,5% în septembrie, la 1,24 milioane, în timp ce România a raportat cel mai semnificativ avans, potrivit Asociaţiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).
14:00
Rata anuală a inflaţiei în zona euro a fost în septembrie 2019 de 0,8%, în scădere faţă de 1% în august, şi de 1,2% în Uniunea Europeană, în scădere faţă de 1,4% luna precedentă, potrivit Eurostat.
13:10
Lira sterlină a crescut faţă de euro şi dolar la cel mai ridicat nivel după luna mai, iar acţiunile şi randamentele obligaţiunilor guvernamentale britanice au urcat la rândul lor.
12:40
Războiul comercial dintre SUA şi China va reduce ritmul de creştere înregistrat de economia mondială în 2019 la cel mai scăzut nivel de după criza financiară din 2008-2009, a anunţat marţi Fondul Monetar Internaţional.
12:10
Unul dintre interviurile care nu au mai încăput la emisiunea România, te iubesc , episodul Județe la stăpân în Constanța, este cel cu purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan.
11:30
Consiliul de Administraţie al companiei Tarom a decis marţi seara revocarea din funcţie a directorului general interimar, Daniela Mădălina Mezei.
11:00
Primul model de mașină cu motor hybrid, fabricat integral în România, a văzut lumina zilei luna aceasta la uzina Ford din Craiova. Este primul pas românesc major, în ton cu dezvoltările tehnologice mondiale.
10:40
Al doilea referendum pentru independența Scoției de Regatul Unit al Marii Britanii trebuie să aibă loc anul viitor, a anunțat premierul țării Nicola Sturgeon.
10:00
Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat marţi seara că numele miniştrilor vor fi făcute publice după ultima rundă de negocieri, care cel mai probabil va avea loc marţi sau miercuri.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.