Diferenţe între noul Iphone 11 şi Galaxy Note 10, două dintre cele mai dorite telefoane ale momentului

Adevarul (Romania), 21 septembrie 2019 04:15

Iphone 11 şi Galaxy Note 10 sunt două dintre cele mai dorite telefoane de pe piaţă, la acest moment. Sunt frumoase, puternice, dar şi scumpe. Preţul piperat vă face să vă gândiţi de două ori înainte de achiziţie, dar trebuie să luaţi în considerare şi opţiunile pe care daţi banii, potrivit lifehacker.com.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
16:45
Astăzi, 14 octombrie, în Parcul ”General Dragalina” din Drobeta Turnu Severin, a fost dezvelit bustul lui Corneliu Coposu, operă a sculptorului Ioan Mercea.
16:45
Pentru români, un factor care a menţinut, de facto, libertatea spiritului unui întreg popor a fost Radio Europa Liberă. La 30 de ani de la căderea comunismului, Festivalul Naţional de Teatru şi Radio Europa Liberă organizează sâmbătă, 19 octombrie, de la 12.30, o întâlnire istorică în Sala Mare a HUB-ului FNT (Hanul Gabroven i-ARCUB). Gazdele evenimentului sunt Neculai Constantin Munteanu şi Emil Hurezeanu.
16:45
Un nou scandal a izbucnit în Statele Unite pe tema comportamentuluiameninţător şi insultător al lui Donald Trump faţă de presa care-i criticădeciziile. Într-un filmuleţ inspirat dintr-un celebru film de spionaj şi făcutpublic la un eveniment pro-Trump, cel de-al 45-lea preşedinte american esteprezentat trăgând cu pistolul în direcţia unor persoane având feţele înlocuitecu logouri de presă şi nume de rivali politici.
16:45
Cu ocazia ZileiMondiale de Luptă Împotriva Artritelor, Liga Română Contra Reumatismului şiSocietatea Română de Reumatologie aduce  în atenţie importanţa politicilor de sprijinpentru succesul profesional al sutelor de milioane de persoane cu bolireumatice şi musculo-scheletice din lume.
16:45
Cabana Capra din comuna argeşeană Arefu, una cele mai populare destinaţii turistice de pe Transfăgărăşan, a fost, în weekend, la un pas de a fi mistuită de flăcări, după un incendiu la camera centralei.
16:45
Anchetatorii au adoptat, luni, 14 octombrie 2019, o măsură de ultim moment în privinţa locului presupuselor crime de la Caracal.
16:45
O familie din Alba Iulia, soţ şi soţie, şi-a dat în judecată fiica şi pe un fost concubin al acesteia pentru recuperarea sumei de 260.000 de lei.
Acum 30 minute
16:30
Administratorii contului de Twitter al Papei Francisc au încurcat sfinţii cu aură cu "sfinţii" cu căşti. Ei au folosit un "hashtag" utilizat de echipa de fotbal american New Orleans Saints, informează Reuters.
16:30
Cântăreţul britanic Elton John (72 de ani) a vorbit în autobiografia sa, ce urmează să fie lansată marţi, 15 octombrie, despre prietenia sa cu Michael Jackson şi spune că regretatul megastar era „bolnav mintal“.
16:30
Cântăreaţa k-pop Sulli, în vârstă de 25 de ani, cunoscută pentru faptul că şi-a arătat sânii în mai multe ocazii, a fost găsită fără viaţă în casa ei din apropiere de Seul, iar în prezent se desfăşoară o anchetă în acest caz.
16:30
Un medic din Neamţ, pasionat de inventică, dezvăluie chinul prin care trebuie să treacă inventatorii români din momentul descoperirilor şi până să-şi vadă pus în practică proiectul.
16:30
Consiliul Judeţean Alba va putea relua procedura pentru concesionare a obiectivelor şi echipamentelor din cadrul Centrului de Management al Deşeurilor de la Galda de Jos.
16:30
Ionuţ Stan, primarul comunei Albeni, din judeţul Gorj, a fost filmat în timp ce folosea maşina de serviciu în scopuri personale.
16:30
Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, este, conform unor surse liberale, una dintre propunerile PNL pentru conducerea Ministerului Sănătăţii.
16:30
Un tânăr aflat la a doua condamnare pentru trafic de droguri este considerat unuldintre cei mai abili distribuitori de stupefiante din zonă. Interceptărilerealizate la dosar scot la iveală sumele mari câştigate de traficant, dar şicum acesta ignora atutorităţile care îl supravegheau.
16:30
Ministrul interimar al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat luni, în urma şedinţei de Guvern, că Executivul a aprobat alocările de 1,4 miliarde de lei către primării.
Acum o oră
16:00
Actorul Robert De Niro (76 de ani) i-a adresat, din nou, cuvinte grele preşedintelui Statelor Unite ale Americii Donald Trump (73 de ani), mărturisind că îşi doreşte să îl vadă după gratii.
16:00
Planul suplimentar de colectare trebuie îndeplinit cu orice preţ, având în vedere că tot bugetul de stat se bazează pe acesta, inclusiv în privinţa plăţilor lunare a pensiilor majorate.
Acum 2 ore
15:45
Primăria Hunedoara va cheltui mai mult faţă de anii trecuţi pentru împodobirea municipiului cu ornamente de sărbători.
15:45
Una dintre cele mai mari bănci din România, BCR, este în proces de due diligence cu un investitor de origine arabă pentru vânzarea fostului sediu central, un monument istoric celebru din Piaţa Universităţii, potrivit informaţiilor obţinute de Profit.ro.
15:45
Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul crimei din Baia Mare care a oripilat o comunitate întreagă în primăvara anului 2018. Estera, o fetiţă de 5 ani, a fost violată şi omorâtă cu bestialitate de către un văr îndepărtat, un băiat în vârstă de 17 ani.
15:30
Organizatorii Emagic au anunţat când vor fi puse în vânzare biletele pentru concertul pe care cântăreaţa canadiană Celine Dion (51 de ani) îl va susţine la Bucureşti pe 29 iulie 2020, dar şi unde va avea loc evenimentul.
15:30
De peste patru decenii, cel mai periculos sector al căii ferate Simeria – Petroşani nu a mai intrat în reparaţii capitale. Un studiu arată cât de degradat este.
15:30
Liderul Pro România, Victor Ponta, susţine că partidul său este singurul care mai reprezintă social-democraţia în România, întrucât „Dăncilă a trădat”. Ponta susţine că ce se întâmplă acum la PSD nu are nicio legătură cu PSD şi afirmă că, în 2001 când a intrat el în PSD, acolo erau oameni deştepţi. „Acum, dacă îi strângeţi pe toţi de acolo, nu strângeţi zece neuroni, e o debandadă”, a mai spus Ponta.
15:30
PNL a stabilit echipa de negociere care va se va ocupa de strângerea voturilor necesare pentru trecerea Guvernului Orban în Parlament. Printre aceştia sunt liderii de grup de la Cameră şi Senat, adică Raluca Turcan şi Florin Cîţu, dar şi nume-supriză, cum e cazul vicepreşedintelui Laurenţiu Leoreanu, potrivit unor surse politice.
15:15
Razie la Feteşti, în perioada 11-13 octombrie, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii şi pisciculturii, fiind confiscate yeci de kilograme d epeşte fără acte din depozitul unei pescării.
15:15
Ministerul rus al Apărării a anunţat că exerciţii militare, cu participarea a 12.000 de militari ai Forţelor Armate Ruse, vor avea loc, în perioada 15-17 octombrie, în Rusia.
15:15
Un studiu Kaspersky, efectuat în colaborare cu Universitatea din Gent şi arătat în cadrul evenimentului de presă Kaspersky Next, arată că influenţa socială a roboţilor asupra oamenilor şi problemele de securitate asociate acesteia pot crea probleme grave.
15:15
Gabriela Alexandrescu, preşedintele executiv al Salvaţi Copiii România, a anunţat că ONG-ul pe care îl conduce a decis retragerea din asociaţia Grupul de Acţiune Locală al Sectorului 5,
15:15
Poliţiştii din Ialomiţa caută o femeie, de 21 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.