Cum prepari un foarte bun ulei de masaj din flori de soc

Adevarul (Romania), 21 septembrie 2019 04:15

Socul, planta recomandată mai ales în tratarea afecţiunilor căilor respiratorii, graţie proprietăţilor sale antiinflamatorii, sudorifice, de fluidificare a secretiilor bronşice şi expectorante, dar şi ca un bun laxativ natural, are indicaţii nu doar în uz intern, ci şi în uz extern.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
16:15
Joi, 17 octombrie 2019, în intervalul 07,00 – 10,00,poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Galaţi au format echipe cupoliţiştii Serviciului Rutier Galaţi, precum şi cu cei ai Serviciului de OrdinePublică Galaţi, verificând respectarea obligaţiilor la trecerile la nivel cucalea ferată.
16:15
Tribunalul Alba a pronunţat, în calitate de primă instanţă sesizată, o decizie de condamnare la închisoare pentru cinci tineri trimişi în judeacată de către procurori DIICOT Alba Iulia pentru infracţiuni de trafic şi consum de droguri de risc.
16:15
Toate autospecialele au fost achiziţionate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în urma procedurilor de achiziţie publică.
16:15
Actriţa Tamara Buciuceanu-Botez, care a murit pe 15 octombrie la vârsta de 90 de ani, a fost înmormântată cu onoruri militare la cimitirul Sf. Vineri din Bucureşti. Zeci de oameni şi colegi de breaslă i-au adus un ultim omagiu celei supranumite „doamna comediei româneşti“.
16:15
Gabriel Lavrincic, un om de afaceri în vârstă de 43 de ani din Şimleu Silvaniei, a fost propus de către Guvernul Rusiei pentru funcţia de consul onorific al Federaţiei Ruse în România. Lavrincic s-a remarcat prin susţinerea repetată a teoriei conform căreia relaţiile economice între cele două state trebuie resuscitate.
16:15
Primarul Timişoarei Nicolae Robu, aflat pe funcţie de şapte ani, a constatat, după o întâlnire cu cetăţenii, că oraşul s-a umplut de săli de pariuri şi păcănele. Robu susţine că „este o adevărată agresiune prin cei ce fac afaceri în acest domeniu”.
16:15
Bucătăria unui apartament situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj a luat foc din cauza unei oale de pe aragaz. O femeie şi un copil au rămas blocaţi în baie, timp în care oala a luat foc, iar flăcările s-au extins în întreaga bucătărie
16:15
Cimitirul Vesel de la Săpânţa, cel mai important obiectiv turistic din judeţul Maramureş, a fost promovat în presa italiană. Jurnaliştii din Peninsulă descriu acest loc ca fiind unul bizar, în care moartea este privită cu zâmbetul pe buze drept un început şi nu un sfârşit.
16:15
În perioada 14–18 octombrie 2019, poliţiştii brăileni,împreună cu Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane şi Inspectoratulde Jandarmi Judeţean Brăila, au efectuat o acţiune informativ– preventivăpentru a marca Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.
16:15
Cât de iresponsabili pot fi politicienii români? Cât de netoţi ai opoziţiei? Cât de inadecvată o justiţie care achită torţionari şi ucigaşi securişti? Când vor realiza dezastrul în care e o ţară ce şi-a pierdut răbdarea?
Acum 30 minute
16:00
Vineri, 18 octombrie 2019, 11 deţinuţi custodiaţi dePenitenciarul Galaţi, clasificaţi în regim deschis, au participat la bursalocurilor de muncă organizată de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de MuncăGalaţi în spaţiul special amenajat din cadrul UniversităţiiDunărea de Jos Galaţi.
16:00
Colegiul Naţional al Medicilor din România a transmis, vineri, că priveşte cu îngrijorare amânarea examenului de rezidenţiat, având în vedere numărul tot mai mic al specialiştilor, şi consideră că este necesară găsirea unei soluţii urgente care să minimalizeze efectele amânării.
16:00
În urmă cu aproximativ 20 de ani, topurile muzicale eraucucerite de o nouă trupă, Candy, din care făceau parte Claudia Pavel, GiuliaAnghelescu şi Elena Vasilache (Selena).
16:00
Poliţiştii locali au fost chemaţi de locuitori să îndepărteze mai mulţi cai lăsaţi nesupravegheaţi într-o zonă centrală a oraşului.
16:00
Un poliţist local din localitatea dâmboviţeană Pucioasa ar urma să-şi dea singur amendă, potrivit primarului, după ce maşina instituţiei a fost fotografiată într-un loc nepermis, pe spaţiul verde.
16:00
Grupul francez Renault, ac'ionar majoritar al Dacia, şi-a înrăutăţit estimările privind vânzările şi profitul în 2019, în condiţiile în care producătorii auto globali sunt afectaţi de cererea mai redusă de pe pieţele majore, cum ar fi China, şi de investiţiile semnificative pentru vehiculele electrice, transmite Reuters.
16:00
Un bărbat de 44 de ani din Argeş va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive după ce a fost reţinut pentru şantajarea fostei concubine.
16:00
Dan Barna a declarat, vineri, după negocierile purtate cu Ludovic Orban la Parlament, că dacă măsurile propuse de USR vor fi acceptate de PNL  e un „mesaj că lucrurile se schimbă în România”
16:00
Caravana pentru Monitorizarea Gravidelor şi a Mamelor cu Risc din Romania, iniţiată de "Asociaţia Prematurilor" în septembrie 2019, a monitorizat până acum zeci de gravide din comunităţi defavorizate şi a scos la iveală cazuri uluitoare: fete de 16 ani aflate la a doua sarcină, gravide care la 31 de ani erau şi bunice sau tinere aflate deja la al optulea copil.
16:00
O femeie din Capitală povesteşte despre cum a fost hărţuită sexual de un bărbat necunoscut şi cum a reacţionat faţă de acesta, „salvarea” sa fiind o... gutuie. Deşi relatarea este într-o notă amuzantă, fenomenul este grav şi zilnic întâlnit în Bucureşti, iar fetele şi femeile, tind să „îngheţe” şi nu reacţionează faţă de agresori.
Acum o oră
15:45
Acum 303 de ani, trupele habsburgice conduse de Eugeniu de Savoya reuşeau să cucerească cetatea Timişoarei, după mai bine de un secol şi jumătate de stăpânire otomană.
15:45
Ajutoarele au fost  distribuite de voluntarii Paraclisului Catedralei Naţionale, cu sprijinul Arhiepiscopiei Dunării de Jos. La sărmanii satelor din Insulă au ajuns câteva tone de alimente, haine, rechizite, jucării şi alte obiecte necesare.
15:45
Pe 15 octombrie, în cadrul evenimentului ESET Global Press Event2019, desfăşurat la Bratislava, specialistul în securitate OndrejKubovic a prezentatdate despre un fenomen care afectează consumatorii de pornografie şi pe care l-a numit „Sextortion“.
15:30
Deşi lansat în 2015, Renault Talisman încă este o prezenţăatât de proaspătă pe drumuri încât mai sechestrează privirile trecătorilor. Nuneg, şi eu mai păţesc acest lucru, fără a menţiona cât de exotic arată maşinaprivită în oglinda retrovizoare.
15:30
Poliţiştii de la Rutieră au oprit o autoutilitară după ce ausesizat că în locul numerelor de înmatriculare erau coli de hârtie, pe carefusese trecut numărul autovehiculului.
15:30
Germina Nagâţ, membru în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), atrage atenţia asupra consecinţelor deciziei de achitare în cazul Gheorghe Ursu. ”E grav că se dă un semnal către torţionarii anilor 80 că nu vor mai avea probleme în instanţă”.
Acum 2 ore
15:00
Consilierii locali călărăşeni au fost convocaţi de îndată în şedinţă extraordinară joi, 17 octombrie, pentru rectificarea bugetului local, în urma HG 752/16.10.2019 prin care au fost repartizate sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale.
15:00
Dacă şi până acum circulaţia maşinilor se făcea destul de greu în intersecţia de la Răzoare, din Capitală, din cauza şantierului de la metrou, de sâmbătă dimineată, nervii şoferilor vor fi întinşi la maxim de noile restricţii impuse în zonă.
15:00
Mai mulţi lideri ai USR au luat atitudinea faţă de atacurile lansate de Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, la adresa presei.
15:00
Ambasada Marii Britanii la Bucureşti anunţă o serie de evenimente în România pentru a demonstra trei aspecte ale tradiţiei corale moderne în Marea Britanie: oratoriul, muzica de colegiu, respectiv, cea corală în comunitate.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.