Scandal penibil în Canada! Bianca Andreescu târâtă, fără voia ei, într-un conflict politic

Adevarul (Romania), 21 septembrie 2019 08:00

Bianca Andreescu (19 ani) a fost sărbătorită în mai multe rânduri după ce a devenit prima jucătoare din Canada care a câştigat un turneu de Grand Slam.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
16:30
Administratorii contului de Twitter al Papei Francisc au încurcat sfinţii cu aură cu "sfinţii" cu căşti. Ei au folosit un "hashtag" utilizat de echipa de fotbal american New Orleans Saints, informează Reuters.
16:30
Cântăreţul britanic Elton John (72 de ani) a vorbit în autobiografia sa, ce urmează să fie lansată marţi, 15 octombrie, despre prietenia sa cu Michael Jackson şi spune că regretatul megastar era „bolnav mintal“.
16:30
Cântăreaţa k-pop Sulli, în vârstă de 25 de ani, cunoscută pentru faptul că şi-a arătat sânii în mai multe ocazii, a fost găsită fără viaţă în casa ei din apropiere de Seul, iar în prezent se desfăşoară o anchetă în acest caz.
16:30
Un medic din Neamţ, pasionat de inventică, dezvăluie chinul prin care trebuie să treacă inventatorii români din momentul descoperirilor şi până să-şi vadă pus în practică proiectul.
16:30
Consiliul Judeţean Alba va putea relua procedura pentru concesionare a obiectivelor şi echipamentelor din cadrul Centrului de Management al Deşeurilor de la Galda de Jos.
16:30
Ionuţ Stan, primarul comunei Albeni, din judeţul Gorj, a fost filmat în timp ce folosea maşina de serviciu în scopuri personale.
16:30
Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, este, conform unor surse liberale, una dintre propunerile PNL pentru conducerea Ministerului Sănătăţii.
16:30
Un tânăr aflat la a doua condamnare pentru trafic de droguri este considerat unuldintre cei mai abili distribuitori de stupefiante din zonă. Interceptărilerealizate la dosar scot la iveală sumele mari câştigate de traficant, dar şicum acesta ignora atutorităţile care îl supravegheau.
16:30
Ministrul interimar al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat luni, în urma şedinţei de Guvern, că Executivul a aprobat alocările de 1,4 miliarde de lei către primării.
Acum o oră
16:00
Actorul Robert De Niro (76 de ani) i-a adresat, din nou, cuvinte grele preşedintelui Statelor Unite ale Americii Donald Trump (73 de ani), mărturisind că îşi doreşte să îl vadă după gratii.
16:00
Planul suplimentar de colectare trebuie îndeplinit cu orice preţ, având în vedere că tot bugetul de stat se bazează pe acesta, inclusiv în privinţa plăţilor lunare a pensiilor majorate.
15:45
Primăria Hunedoara va cheltui mai mult faţă de anii trecuţi pentru împodobirea municipiului cu ornamente de sărbători.
15:45
Una dintre cele mai mari bănci din România, BCR, este în proces de due diligence cu un investitor de origine arabă pentru vânzarea fostului sediu central, un monument istoric celebru din Piaţa Universităţii, potrivit informaţiilor obţinute de Profit.ro.
15:45
Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul crimei din Baia Mare care a oripilat o comunitate întreagă în primăvara anului 2018. Estera, o fetiţă de 5 ani, a fost violată şi omorâtă cu bestialitate de către un văr îndepărtat, un băiat în vârstă de 17 ani.
Acum 2 ore
15:30
Organizatorii Emagic au anunţat când vor fi puse în vânzare biletele pentru concertul pe care cântăreaţa canadiană Celine Dion (51 de ani) îl va susţine la Bucureşti pe 29 iulie 2020, dar şi unde va avea loc evenimentul.
15:30
De peste patru decenii, cel mai periculos sector al căii ferate Simeria – Petroşani nu a mai intrat în reparaţii capitale. Un studiu arată cât de degradat este.
15:30
Liderul Pro România, Victor Ponta, susţine că partidul său este singurul care mai reprezintă social-democraţia în România, întrucât „Dăncilă a trădat”. Ponta susţine că ce se întâmplă acum la PSD nu are nicio legătură cu PSD şi afirmă că, în 2001 când a intrat el în PSD, acolo erau oameni deştepţi. „Acum, dacă îi strângeţi pe toţi de acolo, nu strângeţi zece neuroni, e o debandadă”, a mai spus Ponta.
15:30
PNL a stabilit echipa de negociere care va se va ocupa de strângerea voturilor necesare pentru trecerea Guvernului Orban în Parlament. Printre aceştia sunt liderii de grup de la Cameră şi Senat, adică Raluca Turcan şi Florin Cîţu, dar şi nume-supriză, cum e cazul vicepreşedintelui Laurenţiu Leoreanu, potrivit unor surse politice.
15:15
Razie la Feteşti, în perioada 11-13 octombrie, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii şi pisciculturii, fiind confiscate yeci de kilograme d epeşte fără acte din depozitul unei pescării.
15:15
Ministerul rus al Apărării a anunţat că exerciţii militare, cu participarea a 12.000 de militari ai Forţelor Armate Ruse, vor avea loc, în perioada 15-17 octombrie, în Rusia.
15:15
Un studiu Kaspersky, efectuat în colaborare cu Universitatea din Gent şi arătat în cadrul evenimentului de presă Kaspersky Next, arată că influenţa socială a roboţilor asupra oamenilor şi problemele de securitate asociate acesteia pot crea probleme grave.
15:15
Gabriela Alexandrescu, preşedintele executiv al Salvaţi Copiii România, a anunţat că ONG-ul pe care îl conduce a decis retragerea din asociaţia Grupul de Acţiune Locală al Sectorului 5,
15:15
Poliţiştii din Ialomiţa caută o femeie, de 21 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
15:15
Pensionarii italieni care se plâng că nu mai fac faţă cheltuielilor în propria ţară sunt sfătuiţi să încerce să se mute în România. O publicaţie financiară din Peninsulă le prezintă acestora beneficiile unei eventuale mutări.
15:15
Luni, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat mai multe percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de furt calificat.
15:15
Partidul ComunistChinez (PCC) îşi supraveghează membrii prin intermediul unei aplicaţii createoficial în scop educaţional, arată un studiu.
15:15
16 persoane au fost arestate în cadrul unei ample operaţiuni de destructurare a unei reţele de traficanţi de droguri, cu ramificaţii în patru licee din Târgovişte, care s-a desfăşurat pe parcursul a zece luni.
15:15
Un băiat crescut într-o căsuţă de tip familial, care şi-a apărat un coleg de furia unui tânăr, a fost ameninţat cu moartea şi şantajat să plătească sume mari de bani. Reacţia poliţistului de proximitate, sesizat să pună lucrurile în ordine, a fost halucinantă.
15:15
Un bărbatbritanic condamnat la închisoare pentru numeroase infracţiuni sexuale împotrivamai multor copii malaysieni a fost găsit înjunghiat mortal în închisoare,potrivit BBC News.
15:15
Liderul PNL Ludovic Orban a respins categoric că Ana Brichall ar putea rămâne ministru al Justiţiei şi în guvernarea PNL. Orban se aşteaptă ca ProRomâna să voteze pentru învestirea noului Executiv, după ce au pus umărul la trântirea Guvernului Dăncilă.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.