Vremea în weekend. Când cresc temperaturile

Adevarul (Romania), 21 septembrie 2019 10:00

Sâmbătă, vremea se menţine rece, cu o temperatură maximă de 24 de grade Celsius, dar ziua de duminică aduce o uşoară creştere în termometre.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
16:30
Castelul Corvinilor a intrat în şantier. Va fi restaurat printr-o investiţie de circa cinci milioane de euro, finanţată de Uniunea Europeană.
16:30
Marius Copil (82 ATP) îl va întâlni pe Andy Murray (210 ATP), vineri, în sferturile de finală de la Antwerp. Înaintea acestui meci, britanicul a avut numai cuvinte de laudă.
16:30
Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unui minor care a plecat, vineri, din curtea unei şcoli din Sectorul 1.
16:30
În ultimii ani, criptomonedele au început să fie din ce în ce mai populare. Ceea ce duce la creşterea cererii pentru soluţii eficiente de achiziţionare şi vânzare a acestora.
16:30
Aspiranţii la o carieră în Poliţie au posibilitatea să îşidepună dosarele până pe15 noiembrie 2019, data limită până când au locînscrierile candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere înşcolile de agenţi de poliţie.
16:30
Justiţia franceză a emis unmandat internaţional de arestare pe numele liderului reţelei teroriste Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, şi al purtătorului său de cuvânt, Abu Mohammadal-Adnani, care ar fi murit în august 2016, informează AFP.
16:30
Valentina Gabriela Baron, adolescenta de 15 ani din localitatea vasluiană Zăpodeni a cărei dispariţie a fost sesizată la Poliţie pe 16 octombrie, a fost găsită de poliţişti.
Acum 30 minute
16:15
Joi, 17 octombrie 2019, în intervalul 07,00 – 10,00,poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Galaţi au format echipe cupoliţiştii Serviciului Rutier Galaţi, precum şi cu cei ai Serviciului de OrdinePublică Galaţi, verificând respectarea obligaţiilor la trecerile la nivel cucalea ferată.
16:15
Tribunalul Alba a pronunţat, în calitate de primă instanţă sesizată, o decizie de condamnare la închisoare pentru cinci tineri trimişi în judeacată de către procurori DIICOT Alba Iulia pentru infracţiuni de trafic şi consum de droguri de risc.
16:15
Toate autospecialele au fost achiziţionate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în urma procedurilor de achiziţie publică.
16:15
Actriţa Tamara Buciuceanu-Botez, care a murit pe 15 octombrie la vârsta de 90 de ani, a fost înmormântată cu onoruri militare la cimitirul Sf. Vineri din Bucureşti. Zeci de oameni şi colegi de breaslă i-au adus un ultim omagiu celei supranumite „doamna comediei româneşti“.
16:15
Gabriel Lavrincic, un om de afaceri în vârstă de 43 de ani din Şimleu Silvaniei, a fost propus de către Guvernul Rusiei pentru funcţia de consul onorific al Federaţiei Ruse în România. Lavrincic s-a remarcat prin susţinerea repetată a teoriei conform căreia relaţiile economice între cele două state trebuie resuscitate.
16:15
Primarul Timişoarei Nicolae Robu, aflat pe funcţie de şapte ani, a constatat, după o întâlnire cu cetăţenii, că oraşul s-a umplut de săli de pariuri şi păcănele. Robu susţine că „este o adevărată agresiune prin cei ce fac afaceri în acest domeniu”.
16:15
Bucătăria unui apartament situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj a luat foc din cauza unei oale de pe aragaz. O femeie şi un copil au rămas blocaţi în baie, timp în care oala a luat foc, iar flăcările s-au extins în întreaga bucătărie
16:15
Cimitirul Vesel de la Săpânţa, cel mai important obiectiv turistic din judeţul Maramureş, a fost promovat în presa italiană. Jurnaliştii din Peninsulă descriu acest loc ca fiind unul bizar, în care moartea este privită cu zâmbetul pe buze drept un început şi nu un sfârşit.
16:15
În perioada 14–18 octombrie 2019, poliţiştii brăileni,împreună cu Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane şi Inspectoratulde Jandarmi Judeţean Brăila, au efectuat o acţiune informativ– preventivăpentru a marca Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.
16:15
Cât de iresponsabili pot fi politicienii români? Cât de netoţi ai opoziţiei? Cât de inadecvată o justiţie care achită torţionari şi ucigaşi securişti? Când vor realiza dezastrul în care e o ţară ce şi-a pierdut răbdarea?
Acum o oră
16:00
Vineri, 18 octombrie 2019, 11 deţinuţi custodiaţi dePenitenciarul Galaţi, clasificaţi în regim deschis, au participat la bursalocurilor de muncă organizată de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de MuncăGalaţi în spaţiul special amenajat din cadrul UniversităţiiDunărea de Jos Galaţi.
16:00
Colegiul Naţional al Medicilor din România a transmis, vineri, că priveşte cu îngrijorare amânarea examenului de rezidenţiat, având în vedere numărul tot mai mic al specialiştilor, şi consideră că este necesară găsirea unei soluţii urgente care să minimalizeze efectele amânării.
16:00
În urmă cu aproximativ 20 de ani, topurile muzicale eraucucerite de o nouă trupă, Candy, din care făceau parte Claudia Pavel, GiuliaAnghelescu şi Elena Vasilache (Selena).
16:00
Poliţiştii locali au fost chemaţi de locuitori să îndepărteze mai mulţi cai lăsaţi nesupravegheaţi într-o zonă centrală a oraşului.
16:00
Un poliţist local din localitatea dâmboviţeană Pucioasa ar urma să-şi dea singur amendă, potrivit primarului, după ce maşina instituţiei a fost fotografiată într-un loc nepermis, pe spaţiul verde.
16:00
Grupul francez Renault, ac'ionar majoritar al Dacia, şi-a înrăutăţit estimările privind vânzările şi profitul în 2019, în condiţiile în care producătorii auto globali sunt afectaţi de cererea mai redusă de pe pieţele majore, cum ar fi China, şi de investiţiile semnificative pentru vehiculele electrice, transmite Reuters.
16:00
Un bărbat de 44 de ani din Argeş va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive după ce a fost reţinut pentru şantajarea fostei concubine.
16:00
Dan Barna a declarat, vineri, după negocierile purtate cu Ludovic Orban la Parlament, că dacă măsurile propuse de USR vor fi acceptate de PNL  e un „mesaj că lucrurile se schimbă în România”
16:00
Caravana pentru Monitorizarea Gravidelor şi a Mamelor cu Risc din Romania, iniţiată de "Asociaţia Prematurilor" în septembrie 2019, a monitorizat până acum zeci de gravide din comunităţi defavorizate şi a scos la iveală cazuri uluitoare: fete de 16 ani aflate la a doua sarcină, gravide care la 31 de ani erau şi bunice sau tinere aflate deja la al optulea copil.
16:00
O femeie din Capitală povesteşte despre cum a fost hărţuită sexual de un bărbat necunoscut şi cum a reacţionat faţă de acesta, „salvarea” sa fiind o... gutuie. Deşi relatarea este într-o notă amuzantă, fenomenul este grav şi zilnic întâlnit în Bucureşti, iar fetele şi femeile, tind să „îngheţe” şi nu reacţionează faţă de agresori.
15:45
Acum 303 de ani, trupele habsburgice conduse de Eugeniu de Savoya reuşeau să cucerească cetatea Timişoarei, după mai bine de un secol şi jumătate de stăpânire otomană.
15:45
Ajutoarele au fost  distribuite de voluntarii Paraclisului Catedralei Naţionale, cu sprijinul Arhiepiscopiei Dunării de Jos. La sărmanii satelor din Insulă au ajuns câteva tone de alimente, haine, rechizite, jucării şi alte obiecte necesare.
15:45
Pe 15 octombrie, în cadrul evenimentului ESET Global Press Event2019, desfăşurat la Bratislava, specialistul în securitate OndrejKubovic a prezentatdate despre un fenomen care afectează consumatorii de pornografie şi pe care l-a numit „Sextortion“.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.