FCSB - CFR Cluj, derby excelent pentru insomniaci! Meciul-vedetă al campionatului, iarăşi o dezamăgire

Adevarul (Romania), 22 septembrie 2019 23:00

CFR Cluj şi FCSB s-au clasat pe primele două locuri la ultimele două ediţii din Liga I. Dacă atât pot oferi aceste formaţii la confruntarea directă, atunci e vai de campionatul nostru!

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 4 ore
23:15
Tensiunea politică între Guvernul spaniol şi Guvernul catalan creşte după o săptămână tulbure în Catalonia. Şeful Guvernului catalan, Quim Torra, a încercat sâmbătă să dialogheze cu prim-ministrul spaniol în funcţie, Pedro Sánchez, însă nu a primit un răspuns. Moncloa îi solicită lui Torra să condamne mai întâi violenţele, apoi vor discuta, scrie El Pais.
22:45
Campioana României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, a pierdut sâmbătă, în deplasare, cu  Buducnost, 23-19 (13-10), în a treia partidă din grupa C a Ligii Campionilor.
22:45
Liderul Ligii 1, CFR Cluj a câştigat derby-ul etapei a 13-a, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 2-0 (0-0), cu Universitatea Craiova.
Acum 6 ore
22:00
Reprezentanţii Smartfit – una dintre cele mai de succes săli de fitness şi aerobic din Timişoara, au transmis un comunicat de presă prin care întăresc bănuielile pompierilor.
22:00
Sorin Drugan (64 de ani) este primul român care a pornit să facă înconjurul lumii, de unul singur, cu o barcă. Navigatorul a parcurs în jur de două treimi din traseu şi estimează că va fi acasă în prima jumătate a anului viitor.
21:45
Clasificarea raportului MCV, reclamată sâmbătă de reprezentanţii Consiliului Superior al Magistraturii, a generat o serie de contre între doi foşti miniştri de Justiţie, Raluca Prună şi Tudorel Toader. În timp ce Prună susţine că draftul de raport vine gata clasificat, fiind considerat secret de serviciu de către Ministrul Afacerilor Externe, Tudorel Toader susţine că niciodată nu a primit astfel de documente care să aibă caracter clasificat.
21:30
Rodica Lazăr (40 deani) a crescut în Oneşti, oraşul natal al Nadiei Comăneci. La grădiniţă s-aantrenat pentru concursuri de gimnastică, însă accidentele la mână audescurajat-o. Ani mai târziu, a dat admitere la Teatru, unde a intrat după a treia încercare.
20:45
Cezar Osiceanu, pilot al companiei Tarom, a expus opoziţia oficială a companiei pentru care lucrează. Mădălina Mezei, fostuldirector TAROM, a declarat că Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc i-ar ficerut să ţină avioanele la sol în ziua moţiunii de cenzură, pentru caparlamentarii din provincie să nu să nu voteze în Bucureşti moţiunea de cenzurăîmpotriva Guvernului Dăncilă.
20:30
După Primul Război Mondial, în Bucureşti au fost ridicate numeroase monumente în onoarea eroilor căzuţi la datorie. Astfel apar o serie de ansambluri statuare care, în timp, au devenit locuri de referinţă în peisajul Capitalei.
20:15
Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia poloneză MKS Lublin, scor 35-19 (16-10), în cea de-a treia partidă din grupa B a Ligii Campionilor.
20:15
Cui i-e frică de relaţiile familiale? Cui i-e frică de relaţiile conjugale?, iată întrebările la care se caută răspunsurile în spectacolul "Cui i-e frică de Virginia Woolf" care se joacă, sâmbătă şi duminică seară, la Teatrul Bulandra, Sala Izvor, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru. Spectacolul, regizat de Andrei şi Andreea Grosu, îi are în distribuţie pe Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Cezara Creţu şi Alin Turcu.
20:15
Cu toţii trecem aproape zilnic prin Bucureşti pe lângă clădiri şi locuri cărora aproape că nu le mai dăm importanţă. Existenţa lor a intrat, deja, în rutina ochiului nostru. Câţi ştiu însă că biserica cea mai veche din Bucureşti, încă „în picioare”, este Biserica Domnească de lângă Curtea Veche, cunoscută şi ca Sf. Anton, ce veghează de peste 450 de ani fosta reşedinţă a domnilor munteni.
20:15
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, sâmbătă seară, că se alătură cauzei marşului împotriva violenţei asupra femeilor, organizat în mai multe oraşe din ţară, şi susţine că este necesară o schimbare profundă, aşa încât actele de violenţă, abuzurile şi orice încălcare a drepturilor fundamentale să fie ferm descurajate şi drastic reduse.
Acum 8 ore
19:45
Ioan Cupşa ar avea cele mai mari şanse de a deveni ministrul Justiţiei, iar Raluca Turcan ar putea fi nu doar vicepremier, ci şi deţinătoarea unui portofoliu de ministru, informează Digi 24. Aceeaşi sursă vorbeşte şi despre un plan de fuziune a PNL şi PMP.
19:30
Un amendament la Legea privind stupefiantele propus de Consiliul Federal în Elveţia a fost aprobat în majoritate, în această săptămână, în cadrul procedurii de consultare parlamentară, scrie publicaţia TheLocal.ch.
19:30
O femeie a primit interdicţie pe viaţă pe o navă de croazieră în urma unei şedinţe foto care i-a pus viaţa în pericol.
19:30
FNT 2019 s-a deschis cu un spectacol expresiv, „Ceea ce ziua datorează nopţii”/„Ce que le jour doit à la nuit”, realizat de coregraful Hervé Koubi. Fondatorul, împreună cu Guillaume Gabriel, al Companiei Hervé Koubi, a descoperit, la 25 de ani, că are rădăcini în Algeria.
19:15
Deschiderea celei de-a 29-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru a avut loc vineri seara în Foaierul de Marmură al Teatrului Naţional din Bucureşti, unde domină o impresionantă expoziţie de costume, intitulată „Doina Levintza – experiment teatral”.
19:15
Construit în urmă cu mai bine de 120 de ani prin subscripţie publică, palatul Ateneului Român este nu numai unul dintre simbolurile Capitalei, ci ale întregii Românii. Acest palat are şi o poveste a lui, o poveste pe care vă invităm să o cunoaşteţi, pe scurt, în următoarele rânduri.
19:00
BEC a publicat vineri, pe site-ul propriu, un răspuns oficial adresat STS, în care dă lecţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale condus de generalul de brigadă Ionel-Sorin Bălan. Îi cere instituţiei să fie făcut acordul gramatical la plural.
18:15
Te crezi as în noţiuni de cultură generală? Vezi cât eşti de informat cu ajutorul acestor 27 de întrebări, clasificate pe mai multe domenii de interes.
18:15
Ana Maria Ioana, în vârstă de 19 ani, a reuşit să întoarcă patru scaune la „Vocea României“, în ediţia de vineri seara, 18 octombrie. Pentru a o convinge să meargă în echipa lui, Tudor a făcut un gest inedit.
18:15
Peste 600 de persoane căutate la nivel internaţional au fost găsite, în ultima săptămână, de poliţiştii români şi partenerii lor din statele Schengen.
18:15
Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susţine că expresia „unde nu-i cap, vai de picioare” se dovedeşte atât de prezentă în lupta politică de azi şi compară opoziţia cu un balaur cu mai multe capete, care „s-a zvârcolit să dărâme guvernul PSD”.
18:15
Peste două mii de persoane au participat, sâmbătă, la Bucureşti, la Marşul „Împreună Pentru Siguranţa Femeilor”, arătându-şi solidaritatea cu femeile care au fost victime ale violenţei. Manifestarea s-a derulat sub sloganul ”Credeţi-ne” şi a avut loc şi în oraşele Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi. În România, în primele 6 luni ale anului 2019, au avut loc 11.896 de infracţiuni din sfera violenţei domestice.
Acum 12 ore
17:30
O lebădă din parcul bucureştean IOR a înghiţit un ghem de aţă de pescuit în timp ce încerca să se hrănească. Reprezentanţii Fundaţiei Visul Luanei au prezentat povestea ei emoţionantă.
17:30
Dealul Mitropoliei este unul dintre cele mai de seamă puncte istorice care au dăinuit peste veacuri din vechiul Bucureşti, căpătându-şi importanţa şi datorită semnificaţiei religioase pe care o are ansamblul bisericesc.
17:15
Cristian Tudor Popescu a declarat prin telefon, la Digi24, că încercarea lui Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor, de a împiedica avioanele TAROM, care aduceau parlamentari la Bucureşti, din provincie, în ziua moţiunii de cenzură, să se ridice de la sol e „un atent la siguranţa naţională”.
17:00
Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că săptămâna viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civilă şi partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de învestitură a Guvernului. Orban se aşteaptă la ”boicot” din partea PSD, dar crede că noul Guvern va primi votul Parlamentului.
17:00
Prezent alăturide soţia sa Alina de Roumanie la funeraliile Reginei Elena de la Curtea deArgeş, fostul principe Nicolae a fost cel mai aplaudat dintre invitaţi, nupuţini fiind aceia care i-au urat să devină rege. După funeralii, Nicolae deRoumanie a stat mai bine de o jumătate de oră să facă sute de poze cu ceiprezenţi şi să vorbească cu ei.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.