Revoltă în rândul angajaților de la Google. Fondatorii gigantului internetului nu mai dau ochii cu angajații

Libertatea, 10 octombrie 2019 16:20

O serie de tensiuni s-au acumulat între angajații din gigantul internetului, Google, și cofondatorii companiei, Larry Page ( foto stânga) și Sergey Brin. Pe măsură ce acestea se acutizează, Page și Brin pur și simplu nu mai sunt de găsit, arată o analiză Business Insider. Există speculații că miliardarii nu vor efectiv să audă de […] Post-ul Revoltă în rândul angajaților de la Google. Fondatorii gigantului internetului nu mai dau ochii cu angajații apare prima dată în Libertatea.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Libertatea

Acum 5 minute
06:10
Micuțul, dar cochetul stadion 1 Mai din Slobozia fost locul în care și-au dat întâlnire câteva mii de spectatori și foști fotbaliști ai unor generații care au făcut istorie în ”sportul rege”. Un meci caritabil a cărui singură miză a fost strângerea de fonduri pentru gemenele Maya și Ingrid Costache. La finalul evenimentului părinții copilelor […] Post-ul Fostele glorii ale fotbalului și mii spectatori, alături de gemenele Maya și Ingrid. La meciul caritabil s-au strâns 60.000 de lei apare prima dată în Libertatea.
Acum 8 ore
23:20
Într-o carieră de peste șase decenii, Tamara Buciuceanu Botez a jucat în zeci de filme și a apărut pe scenele marilor teatre ale Capitalei, alături de cei mai îndrăgiți actori români de comedie. De asemenea, Tamara Buciuceanu Botez a jucat în zeci de scenete difuzate de Televiziunea Română. Aparițiile actriței alături de cei mai cunoscuți […] Post-ul Scene memorabile jucate de Tamara Buciuceanu alături de Toma Caragiu și alți grei ai comediei apare prima dată în Libertatea.
22:30
Casele de producţie Pathe şi Vendome Group vor realiza o miniserie TV despre incendiul care a devastat catedrala Notre Dame din Paris, inspirat din formatul serialului de succes ”Chernobyl”, au anunţat cele două companii, informează Agerpres. Pentru reconstrucția catedralei, care va dura circa 7 ani, s-au adunat din donații peste 900 de milioane de euro. […] Post-ul Incendiul de la Notre Dame, subiectul unui serial în genul ”Chernobyl” apare prima dată în Libertatea.
22:20
Naționala României are parte de un moment unic în istoria fotbalului mondial: circa 30.000 de copii sunt prezenți în tribunele Arenei Naționale, la meciul contra Norvegiei. 30.000 de piepturi au intonat imnul ”Deșteaptă-te, române!”, iar ”tricolorii” le-au oferit un răspuns pe măsura momentului: ”Pentru dragostea voastră curată / Nu ne vom opri din luptă niciodată”. […] Post-ul Moment unic în istoria fotbalului. Zeci de mii de copii au intonat ”Deșteaptă-te, române!”, pe Arena Națională apare prima dată în Libertatea.
Acum 12 ore
22:00
Tamara Buciuceanu-Botez a vorbit de nenumărate ori despre relația specială pe care a avut-o cu Stela Popescu. Cele două actrițe au jucat împreună și au călătorit împreună în toată lumea. Unul dintre momentele emoționante în care Tamara Buciuceanu a vorbit despre Stela Popescu a avut loc anul trecut, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din […] Post-ul Tamara Buciuceanu și Stela Popescu au fost ca două surori: „40 de ani am stat alături și am jucat împreună” apare prima dată în Libertatea.
22:00
17 preoți care au ridicat biserici înainte de 1989 au primit distincția ”Crucea Moldovă” din partea Înaltpreasfințitului Teofan, mitropolit al Moldovei și Bucovinei. Distincția a fost acordată la Liturghia de la Iași, cu ocazia Sfintei Parascheva. Printre ei, părintele Constantin Capșa, din Piatra Neamț. Preotul Constantin Capșa, 65 de ani, a pus umărul la ridicarea […] Post-ul Poveștile preoților care au ridicat biserici înainte de 1989. ”Am demolat la mână un schit vechi, am luat cărămidă cu cărămidă și am zidit un lăcaș” apare prima dată în Libertatea.
22:00
Horoscop 16 octombrie 2019. Berbecii trebuie să aibă mai multe încredere în intuiție, în timp ce taurii au parte de o zi complexă. Citește previziunile pentru toate zodiile. Horoscop 16 octombrie 2019 - Berbec: Orice ai avea de gând, ar trebui să ții cont de bunul simț și de ceea ce îți spune intuiția. Mesajele […] Post-ul Horoscop 16 octombrie 2019. Berbecii trebuie să-și urmeze intuiția apare prima dată în Libertatea.
21:10
Trenurile reprezintă unul dintre cele mai căutate mijloace de transport. În ultimii ani acestea au ajuns să atingă viteze care rivalizează cu cele ale avioanelor ultramoderne. Iată care sunt cele mai rapide trenuri din lume: Shanghai Maglev, 430,9 km/h Este cel mai rapid tren de pasageri din lume. Trenul leagă Aeroportul internaţional din Shanghai de […] Post-ul Cele mai rapide trenuri din lume. Ating viteze de peste 400 de kilometri la oră! apare prima dată în Libertatea.
21:10
Viorica Dăncilă a fost, poate, un premier slab. Nu avem, încă, termen de comparație. Dar poate vom avea, în curând, dacă se face cvorumul. Să-l auzi pe premierul desemnat, Ludovic Orban, vorbind despre infrastructură și autostrăzi  e de bine. Înseamnă că auzi. Să nu-ți amintești, însă, că Ludovic Orban a fost ministru al Transporturilor într-o […] Post-ul Se putea și mai rău? PAH despre credibilitatea în premierul desemnat Orban care nu recunoaște că a avut zero kilometri de autostradă când a fost ministru apare prima dată în Libertatea.
21:00
Născută să fie actriță, Tamara Buciuceanu Botez nu și-a pus niciodată sub semnul îndoielii vocația. Drumul către Facultatea de Teatru i-a fost drept, numai drumul de după facultate s-a oprit, preț de-o clipă, la răscruce: cu două oferte, de la două teatre, nu știa ce să aleagă... Așa că și-a lăsat cariera în seama norocului. […] Post-ul Tamara Buciuceanu Botez și-a ales teatrul ca la loterie, cu bilete în pălărie! Dezvăluirea marii actrițe apare prima dată în Libertatea.
21:00
Actorul Tudor Petruț, care l-a jucat pe Șerban în seria „Liceenii” a aflat de moartea actriței Tamara Buciuceanu Botez, cea care a fost „Isoscel” în filmul lui Nicolae Corjos. El a trimis un mesaj emoționant celei care i-a fost profesoară în film, dar și foarte apropiată sufletește, în ciuda distanței care i-a separat. „Săru-mâna și […] Post-ul Tudor Petruț din ”Liceenii”: ”Tanti Tama a fost mereu ca o mătușă sfătoasă, care gătea cele mai bune poale-n brâu și le servea cu câte o snoavă savuroasă” apare prima dată în Libertatea.
20:40
Actriță fabuloasă, cu un talent uriaș, dar și cu o modestie pe măsură, Tamara Buciuceanu Botez a povestit în 2008, pentru România liberă, cum a trăit satisfacția de a fi premiată pe aceeași scenă cu Radu Beligan și Catherine Deneuve și cum, după aceea, a avut revelația împlinirii destinului său. Distinsa actriță s-a stins azi, […] Post-ul Tamara Buciuceanu Botez: “Mă gândesc că nu am trăit degeaba” apare prima dată în Libertatea.
20:30
Tamara Buciuceanu s-a stins din viață marți, la vârsta de 90 de ani. Într-un interviu acordat în 2016 revistei Capital Cultural, actrița a dezvăluit câteva din versurile scrise pentru ea de actorul Mihai Dobre. Actrița a mărturisit pentru Capital Cultural că fostul coleg de scenă de la Teatrul Tănase, Mișu Dobre, a scris o poezie […] Post-ul Versurile emoționante scrise special pentru Tamara Buciuceanu: „Când nu veți mai mirosi flori de câmp pe scenă seara / Poate vă veți întreba atunci: Unde-o fi plecat Tamara?” apare prima dată în Libertatea.
20:20
Una dintre cele mai înduioșătoare și tulburătoare declarații despre Tamara Buciuceanu Botez îi aparține lui Horațiu Mălăele. Ea, actriță în “Nepotu”, el, regizor, ea, actriță în “Nunta mută”, el, regizor sau actori, colegi de platou de filmare în “Primăvara bobocilor”, Horațiu Mălăele, 67 de ani, și Tamara Buciuceanu Botez au o lungă istorie împreună în […] Post-ul Horațiu Mălăele, despre Tamara Buciuceanu Botez: “O minune singulară, născută anume să ne uluiască” apare prima dată în Libertatea.
20:10
Teatrul și cinematografia românească sunt în doliu, astăzi, 15 octombrie, după moartea Tamarei Buciuceanu Botez, una dintre cele mai iubite și longevive artiste. În 65 de ani de carieră, a urcat pe nenumărate scene ale țării unde a interpretat roluri memorabile și a jucat în zeci de filme. Sunt, însă, și unele lucruri mai puțin […] Post-ul 10 lucruri mai puțin cunoscute despre Tamara Buciuceanu Botez apare prima dată în Libertatea.
20:10
Actrița Emilia Popescu, o prietenă a familiei Tamarei Buciuceanu Botez, a precizat pentru Libertatea că este profund îndurerată de această pierdere uriașă pentru lumea artistică de la noi. Marea actriță s-a stins, la 90 de ani. „Mă duceam des la spectacolul Dimineața pierdută, care pentru mine a fost așa ceva... m-a marcat foarte tare. Și […] Post-ul Emilia Popescu: „Tamara Buciuceanu Botez a fost un actor total, o uriașă actriță de dramă” apare prima dată în Libertatea.
20:00
Doamna comediei românești, așa cum a fost supranumită Tamara Buciuceanu, a interpretat roluri excepționale pe scenele capitalei și ale țării. A jucat în peste 25 de filme și are o carieră impresionantă și în televiziune. Totuși, rolul care i-a adus cea mai mare popularitate a fost cel al profesoarei de matematică poreclită ”Isoscel” din filmul […] Post-ul ”Draga noastră Isoscel.” Rolul profesoarei de matematică din seria ”Liceenii” i-a adus Tamarei Buciuceanu o popularitate uimitoare! apare prima dată în Libertatea.
20:00
Un număr de 17 universităţi româneşti sunt prezente în primele 300 de universităţi în QSc GB University Ranking 2020 - Emerging Europe & Central Asia, arată Agerpres. Cea mai bine clasată este ”Babeș- Bolyai” din Cluj, urmată de Universitatea din București și ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Universitatea ”Babeş-Bolyai” se află pe locul 40, Universitatea […] Post-ul România are 17 universități în topul celor mai bune 300 apare prima dată în Libertatea.
19:50
Scoţia trebuie să organizeze un referendum pentru independenţă în 2020 şi va cere în curând puterile necesare pentru ca această consultare populară să se desfăşoare legal, a declarat marţi primul ministru şi lidera Partidului Naţional Scoţian (SNP), Nicola Sturgeon, potrivit Agerpres. Scoția va fi astfel o punte între UE și Marea Britanie, a spus premierul. […] Post-ul Premierul Nicola Sturgeon: ”Scoția trebuie să organizeze referendum pentru independență în 2020” apare prima dată în Libertatea.
19:40
Marea doamnă a teatrului și filmului românesc a încetat din viață astăzi. Tamara Buciuceanu Botez s-a stins pe patul spitalului Elias, deși era optimistă că se va face bine și că se va întoarce acasă. Nu a mai apucat însă... Problemele de sănătate cu care s-a confruntat regretata actriță i-au fost fatale, decesul fiind anunțat […] Post-ul Ultimele cuvinte ale actriței Tamara Buciuceanu Botez adresate lui Virgil Ogășanu: „Sper ca în două zile să fiu acasă!” apare prima dată în Libertatea.
19:40
Vestea morții Tamarei Buciuceanu a prins-o pe actrița Tania Popa chiar înaintea avanpremierei spectacolului „Figuranta”, la Teatrul Național din București. Tamara Buciuceanu Botez s-a stins la Spitalul Elias „Am fost tot timpul mândră, că știam că e basarabeancă, iar ea, fiind o mare actriță, o imensă actriță, asta îmi dădea așa, o senzație... e basarabeancă! […] Post-ul Tania Popa, despre Tamara Buciuceanu: „Am fost tot timpul mândră, că știam că e basarabeancă” apare prima dată în Libertatea.
19:30
Actriţa Tamara Buciuceanu Botez a fost căsătorită, timp de 34 de ani, cu medicul anestezist Alexandru Botez, pe care l-a iubit foarte mult. Acesta a murit în anul 1996. Într-o ediție a emisiunii "Profesioniștii" din ianuarie 2009, realizată de Eugenia Vodă la TVR, marea actriță de comedie a explicat de ce ținea foarte mult să […] Post-ul Cine a fost marea iubire a Tamarei Buciuceanu. De ce insista actrița să i se spună și Botez apare prima dată în Libertatea.
19:20
Ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu Botez au fost făcute în luna august a acestui an, când actrița a primit o diplomă de excelenţă pentru întreaga activitate artistică din partea Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale. Înainte cu o zi să împlinească 90 de ani, Tamara Buciuceanu Botez a primit vizita secretarului de stat Alexandru Pugna şi […] Post-ul Ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu. A fost premiată la 90 de ani pentru întreaga activitate artistică apare prima dată în Libertatea.
19:20
Marian Râlea, care a jucat cu Tamara Buciuceanu Botez în filmul ”Liceenii în alertă”, a transmis, ”cu lacrimi în ochi și cu sufletul trist”, un mesaj de condoleanțe după moartea marii actrițe. ”Of, doamnă! Of, Doamne! Tamara Buciuceanu Botez a plecat dintre noi astăzi, a plecat puțin, dar ea va rămâne mereu cu noi. Am […] Post-ul Actorul Marian Râlea, despre Tamara Buciuceanu Botez: ”Era o lumină când se urca pe scenă. Of, doamnă! Of, Doamne!” apare prima dată în Libertatea.
19:10
PSD nu va vota guvernul propus de președintele Klaus Iohannis, a anunțat liderul social-democrat Viorica Dăncilă. ”Acești oameni nu știu decât să distrugă, nu au pus nimic în loc, nu au nicio viziune”, a declarat Dăncila, care l-a provocat ”pe candidatul Iohannis la o confruntare” directă. ”Propunerea de premier este unul dintre cei mai vocali […] Post-ul Viorica Dăncilă anunță că PSD nu se prezintă la votul de învestitură a noului guvern. Îl chem pe Iohannis la o confruntare apare prima dată în Libertatea.
19:10
Carmen Tănase a făcut declarații emoționante despre actrița Tamara Buciuceanu, alături de care a jucat. „Doamna comediei românești” a decedat la vârsta de 90 de ani. „Nu am asociat niciodat ideea morții cu Tamara, cu temperamentul ei, cu pofta ei de viață, cu veselia ei. Mulțumesc cerului că am putut să îi fiu în preajmă, […] Post-ul Carmen Tănase, mesaj emoționant despre Tamara Buciuceanu Botez: „Era o bucurie să fii în preajma ei” apare prima dată în Libertatea.
19:00
Primele reacții după aflarea veștii conform căreia Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viață. Lumea artistică este în stare de șoc, iar colegii de scenă ai actriței au doar cuvinte de laudă la adresa „doamnei comediei românești”. Tamara Buciuceanu Botez a murit la vârsta de 90 de ani, a anunțat spitalul Elias, unde „doamna comediei […] Post-ul Artiștii, la moartea Tamarei Buciuceanu: „Un fenomen artistic, o forță!” apare prima dată în Libertatea.
18:50
Tamara Buciuceanu Botez a murit, marți, la Spitalului Elias, în urma unor probleme cardiace. Pe 10 august, actrița împlinise 90 de ani, ocazie cu care Ștefan Bănică a povestit pentru Libertatea cu câtă dragoste era înconjurată actrița supranumită "Doamna comediei românești". Ștefan Bănică i-a rămas aproape Tamarei Buciuceanu de la primul lor pas împreună în […] Post-ul Ștefan Bănică, amintire emoționantă cu Tamara Buciuceanu: „A fost o manifestație de dragoste absolută” apare prima dată în Libertatea.
18:40
Mesaje de condoleanțe după decesul marii actriței Tamara Buciuneanu Botez sunt transmise de artiști, pe paginile de Facebook. Oana Sârbu a postat pe Facebook un mesaj, la scurt timp după ce a aflat că marea actriță a murit, la Spitalul Elias. ”«Tanti Tama», vă mulțumim”, a scris Oana Sârbu. Tamara Buciuceanu Botez și Oana Sârbu […] Post-ul Mesaje de condoleanțe de la artiști, după moartea actriței Tamara Buciuceanu Botez. Oana Sârbu, cu care jucat în Liceenii: ”«Tanti Tama», vă mulțumim” apare prima dată în Libertatea.
18:30
În urmă cu un an, actrița Tamara Buciuceanu Botez marca 65 de ani de carieră, pe scena Teatrului Metropolis. Marea actriță a decedat astăzi la vârsta de 90 de ani, a anunțat Spitalul Elias. În 2018, cu numai câteva zile înaintea Crăciunului, colegii și prietenii Tamarei Buciuceanu s-au adunat la Teatrul Metropolis, pentru a sărbători […] Post-ul Tamara Buciuceanu, la ultima aniversare publică alături de actorii din Liceeni: apare prima dată în Libertatea.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.