Angajații fac legea pe piața muncii. Ce beneficii cer angajatorilor pentru a nu părăsi compania

InCont, 18 octombrie 2019 14:10

Piaţa muncii a devenit una a angajaţilor, iar firmele trebuie să ofere beneficii în plus, pe lângă salarii, pentru a-şi păstra salariaţii pe termen lung, a declarat, vineri, Stela Andrei, expert în domeniu în cadrul EY.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de InCont

Acum 10 minute
10:10
Rectificarea bugetară pentru 2019 va fi făcută în ultima săptămână din luna noiembrie pe un deficit de 4%, a declarat joi seară ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.
10:10
Banca Naţională a Serbiei a cumpărat nouă tone de aur în luna octombrie, majorându-şi rezervele de metal preţios, aşa cum a cerut preşedintele Aleksandar Vucic, transmite Bloomberg.
Acum 4 ore
08:00
Bugetul țării s-a transformat în subiect de film, în stil mafiot. Noul ministru al finanțelor, Florin Cîțu, îl acuză pe predecesorul său, Eugen Teodorovici, că a avut un buget paralel, cu cel prezentat public, după modelul registrelor faimosului gangster american, Al Capone. Prime;Sunt Al Capone, cum este Câțu, șeful FBI Prime;⁣, i-a replicat fostul ministru de Finanțe.
07:50
Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că există riscuri ca tranzitul de gaz natural spre Europa prin Ucraina să se întrerupă, relatează Reuters.
Acum 24 ore
14:50
REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE. BEC a anunţat rezultatele finale ale primului tur al alegerilor prezidenţiale.
13:30
Leul s-a depreciat joi cu 0,34 bani (0,07%) faţă de euro, ajungând din nou la un minim istoric în raport cu moneda unică europeană, cursul stabilit de Banca Naţională a României (BNR) fiind de 4.7669 lei/euro.
12:50
Ritmul de creștere a prețurilor locuințelor a accelerat în cel de-al treilea trimestru din 2019, această tendință fiind alimentată în primul rând de piața din București, care a crescut cu 5,5%, arată o analiză Imobiliare.ro.
12:40
Grupul german Daimler a avertizat că reglementările mai dure privind emisiile vor afecta câştigurile din 2020 şi 2021, forţându-l să reducă cu peste un miliard de euro costurile cu personalul la divizia autoscrie presa internațională.
11:00
Economia germană a evitat recesiunea în trimestrul al treilea, cheltuielile de cconsum contribuind la o creştere de 0,1% faţă de trimestrul anterior, contrazicând aşteptările unei contracţii.
10:30
Economia României, în ultimii trei ani, a fost condusă după două bugete, unul prezentat în Parlament şi altul pentru finanţarea baronilor locali, exact metoda folosită de Al Capone, care avea un registru pentru Fisc şi unul pentru el, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.
10:20
Creşterea economiei a încetinit în trimestrul trei al acestui an la 3%, pe serie brută, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, după ce, în trimestrul doi, Produsul intern brut (PIB) a urcat cu 4,4% faţă de aceeaşi perioadă din 2018, potrivit datelor publicate joi de Institutul Naţional de Statistică.
Ieri
10:10
Noul model Dacia Logan Stepway a fost pus în vânzare începând de joi de Automobile Dacia, pe platforma de vânzări online a companiei vanzari.dacia.ro.
10:00
Candidata la postul de comisar european pentru transporturi, Adina Vălean, va fi audiată joi, la Bruxelles, în Comisia de transport şi turism a Parlamentului European (TRAN), începând cu ora locală 13:00 (14:00 ora României).
10:00
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede reducerea vârstei standard de pensionare cu patru luni pentru fiecare an lucrat în condiţii deosebite.
10:00
Reprezentanţii MAI au anunţat că vor face o declaraţie de presă joi, legat de dosarul intervenţiei din 10 august dimineaţă.
13 noiembrie 2019
17:20
Turcia va repatria către mai multe state europene 33 de presupuşi membri ai grupării jihadiste Stat Islamic aflaţi în prezent în închisorile turceşti, scrie miercuri cotidianul Hurriyet.
16:50
Datoria externă totală a României a crescut cu 8,398 miliarde de euro, în perioada ianuarie - septembrie 2019, potrivit datelor BNR.
16:40
Guvernul din Portugalia a prezentat o propunere de majorare a salariului minim cu aproape 6%, până la 635 euro pe lună, de anul viitor.
15:00
Preşedintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukaşenko, doreşte o apropiere de Occident și merge în Austria pentru prima sa vizită într-o ţară membră a Uniunii Europene (UE) în ultimii trei ani.
14:20
Sphera Franchise Group a înregistrat în primele nouă luni din 2019 o creştere cu 25,9% a vânzărilor consolidate, la 694 milioane lei, după ce vânzările din trimestrul al treilea s-au majorat cu 23,5% faţă de anul precedent.
14:10
Banca Naţională a României (BNR) a afişat, miercuri, un curs de 4,7635 lei pentru un euro, în creştere cu 0,16 bani (+0,03%) faţă de cotaţia anterioară, de 4,7619 lei/euro.
14:00
Perioada sărbătorilor de iarnă este prilejul pentru a te bucura de orice lucru mărunt din viața ta.
13:20
MyPal.travel, primul planificator de vacanțe din România, care integrează peste 1,8 milioane de hoteluri, zboruri și experiențe, lansează pe data de 15 noiembrie o campanie de Black Friday, care cuprinde reduceri de până la 45% la pachetele de cazare.
12:31
În 2019, contribuabilii suedezi sunt cei care plătesc cele mai mari taxe la stat din lume, potrivit weforum.org.
12:00
Rusia va reduce ponderea dolarului în Fondul său suveran de investiţii şi ia în considerare alte valute, inclusiv yuanul chinezesc, a afirmat miercuri Vladimir Kolychev, adjunctul ministrului rus de Finanţe.
11:50
Facebook a anunţat marţi că lansează sistemul de plăţi Facebook Pay, un serviciu care va contribui la unificarea instrumentelor de plată ale platformelor sale, care mai includ Whatsapp şi Instagram.
11:30
Elon Musk, directorul general al Tesla, a anunţat că producătorul american de vehicule electrice va construi până în 2021 prima sa fabrică europeană la Berlin, precum şi un centru de inginerie şi design.
10:30
Din cauza lipsei de spaţiu pe orizontală, începem şi noi să construim din ce în ce mai multe blocuri înalte, adevărate provocări de tehnică şi inginerie. În marile oraşe, au apărut multe astfel de imobile cu design modern.
10:20
Lucrul pe care toţi românii îl simt deja atunci când merg la magazin este confirmat acum şi de cifre. Coşul săptămânal de cumpărături este cu 15% mai scump față de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:20
Veniturile totale estimate de Guvernul PSD pentru primele 9 luni din 2019 sunt de 249 miliarde lei, iar execuţia arată 228 miliarde lei, ceea ce înseamnă o gaură de aproximativ 21 miliarde lei, a scris, marţi seara, pe pagina sa de Facebook, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.